Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Navinc CarPlay-TOY-TNG

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Apple CarPlay & AndroidAuto σε Toyota με Αφής & Toyota C-HR με Fujitsu. Χειρισμός από την εργοστασιακή Οθόνη Αφής
699,00€

Περιγραφή

Αναβάθμιση Εργοστασιακής Οθόνης με Apple CarPlay & AndroidAuto για την απόλυτη Εμπειρία σύνδεσης SmartPhone στο Αυτοκίνητο (iPhone ή Android).

Interface Video In και Apple CarPlay / AndroidAuto από την Navinc.  

Δύο χρόνια Εγγύηση Άριστης λειτουργείας & Λογισμικού (για μελλοντική αναβάθμιση συσκευών Apple ή Android) Δείτε Επίσης στο τέλος της Σελίδας τα προϊόντα που συνδυάζονται.

Δυνατότητα Χειρισμός με επιλογή

-Άμεσος χειρισμός από την Εργοστασιακή Οθόνη Αφής

-Δυνατότητα φωνητικών εντολών ανάλογα την συσκευή

EXCLUSIVE CARPLAY & ANDROID AUTO FEATURES
Navigation with Apple Maps / Waze GPS app
Free turn-by-turn navigation with lane guidance, live traffic conditions, points of interest, and more
Hands-free phone and messaging
Make calls and send messages without taking your hands off the wheel, via Phone and iMessage
Info and assistance
Get weather, traffic, commute information and more organized into simple cards
Bring your music
Listen to your music and playlists in the car with your built-in stereo system

Android Auto was designed with safety in mind. With a simple and intuitive interface integrated steering wheel controls, and powerful new voice actions its designed to minimize distraction so you can stay focused on the road. Android Auto automatically brings you useful information and organises it into simple cards that appear just when they are needed. Simply touch any of the icons via the original touchscreen. se Google Play Music or Spotify. Browse by Artist, Albums, playlists access all your music in the vehicle.

Compatibility!

Συμβατό με

- CH-R 2016~2018 (86140-F4020) Fujitsuten

- CH-R 2016~2018 (86140-F4010) Fujitsuten

- CH-R (86140-F4021) Denso Ten JBL

- Rav4 2015-2017 (86140-42390) Pioneer

- Hilux 2016-2018 (86140-0K590) Pioneer

- Hilux 2013-2015 (86140-0K371) Pioneer

- Fortuner 2015-2018 (86140-0KA50) Pioneer

- Fortuner 2013-2015 (86140-0K371) Pioneer

- Land Cruiser Prado 2017-2018 (86140-60C80) Pioneer

- Land Cruiser Prado 2014-2015 (86140-60C80) Pioneer

- Hilux, Fortuner 2011~2013 (86140-0K120) Panasonic

- Auris (86140-02400) Panasonic Czech

- Auris (86140-02360) Panasonic Czech

- Auris (86140-02290) Panasonic Czech

- Rav4 (86140-42310) Panasonic Japan

- Avensis (86140-05200) Panasonic Czech (Manual Transmission)

- Corolla (86140-02480) Panasonic Czech (Manual Transmission)

- Corolla (86140-02080) Panasonic Czech

- YARIS 2014~2019 (86140-0D320) Fujitsuten

- YARIS 2014~2019 (86140-0D440) Fujitsuten

- Prius 2016~2019 (86140-47360) Panasonic JBL

Παρατηρήσεις 

Απαιτείτε το όχημα να έχει Aux In ή να χρησιμοποιήσετε Αντάπτορα Aux In

Επιλογές Χειρισμού:

Χειρισμό Αφής από την Εργοστασιακή Οθόνη !!!!!

 

 

Γιατί CarPlay ή AndroidAuto

Είναι το λειτουργικό που χρησιμοποιούν όλες οι Αυτοκινητοβιομηχανίες και η Επώνυμοι Κατασκευαστές Multimedia (Alpine, Kenwood, Sony, JVC....κ.α.) στο αυτοκίνητο

Και αποτελεί ότι ποιο σύγχρονη τεχνολογία υπάρχει για Πλοήγηση, Επικοινωνία & Ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο. Τα προϊόντα CarPlay (για συσκευές iOS Apple) & Android Auto (συσκευές Android), χρησιμοποιούν αποκλειστικά Apps (εφαρμογές) που έχουν εξέλιξη οι Apple (για iOS) & Google για Android για το αυτοκίνητο και συνδυάζουνε τις παραπάνω εφαρμογές (Πλοήγηση, Επικοινωνία & Ψυχαγωγία) με τον Υψηλότερο βαθμό ασφάλειας.

Η εταιρία μας εξελίσσει τις παραπάνω εφαρμογές της Apple & Google και έχει την δυνατότητα να τις εφαρμόσει σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με οποιοδήποτε σύστημα και να διαθέτετε.

Apple CarPlay AndroidAuto

Για SmartPhone της Apple από το iPhone5 και μετά είναι διαθέσιμο σε όλα τα Μοντέλα της εταιρίας απλά με την ενεργοποίηση της Siri

Μάθετε Περισσότερα

Για συσκευές με Android λειτουργικό με Android 5.0 (Lollipop). Για καλύτερες επιδόσεις, συνιστούμε Android 6.0 (Marshmallow) και επάνω. Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου σας κοιτάζοντας την ενότητα Πληροφορίες για την συσκευή σας από τις Ρυθμίσεις

Εάν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμή μέσω Google Play δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.androidplanet.nl/tips/android-auto-downloaden/

Μάθετε Περισσότερα

Γιατί δεν διανοητέ σήμερα σύστημα πλοήγησης που να μην έχεις σχέση με το SmartPhone Google Map, Waze …κ.α.

Γιατί είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα, λόγω του απλού σχεδιασμού του.

Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα SmartPhone στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας, μέσω του υπάρχοντος συστήματος πληροφόρησης & ψυχαγωγίας (Πηγής - Ραδιοφώνου) που ήδη διαθέτετε.

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να εξηγήσω τί είναι και τι δεν είναι το CarPlay ή AndroidAuto. Δεν είναι ένα αυτόνομο λειτουργικό σύστημα για το αυτοκίνητο ( όπως είναι το Android που χρησιμοποιούν οι Trade Brand ΟΕΜ - οθόνες που δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση στο αυτοκίνητο).

To CarPlay | AndroidAuto Box είναι μια συσκευή που συνδέει το SmartPhone στην υπάρχουσα οθόνη.

Ο χειρισμός του δεν έχει σχέση με το SmartPhone. Γίνετε με τον τρόπο που τώρα χειρίζεστε το ηχοσύτημα σας ή με Nob χειριστήριο. Δυνατότητα χειρισμού Αφής ( μέσω της υπάρχων οθόνη αφής ή την αναβάθμισή της σε Touch,

Apple Car Play

είναι ένας πιο έξυπνος και ασφαλέστερος τρόπος χρήσης του iPhone σας ενώ οδηγείτε.

Ελέγχος με μια λέξη. Ένα άγγιγμα. Ή ένα κλικ.

CarPlay υποστηρίζει το Siri σχεδιασμένο ειδικά για το αυτοκίνητο. Το CarPlay λειτουργεί με τα εργοστασιακά χειριστήρια — Νob, πλήκτρα, touchpad ή οθόνη αφής. Οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για χρήση στο αυτοκίνητο, έτσι μπορείτε να διατηρείτε το βλέμμα σας και τα χέρια σας εκεί που πρέπει.

Χάρτες
Αφήστε το iPhone σας να σας δείξει το δρόμο.

Η ισχύς και η απλότητα των Χαρτών της Apple είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητό σας. Το CarPlay μπορεί να προβλέψει πού θα χρησιμοποιείτε διευθύνσεις από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα κειμένου, τις επαφές και τα ημερολόγιά σας. Και τώρα με έναν λεπτομερέστερο χάρτη, τις ομιλούμενες κατευθύνσεις περιστροφής κατεύθυνσης και τις συναρπαστικές 3D εμπειρίες, είναι πιο εύκολο από ποτέ να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού στους προορισμούς που πηγαίνετε και πρέπει να δείτε, σας βοηθά να βρείτε περισσότερα για να δείτε και να κάνετε όταν φτάσετε εκεί - είτε αναζητάτε σημεία ενδιαφέροντος, οδηγείτε σε ένα αγαπημένο εστιατόριο είτε αναζητάτε κοντινούς σταθμούς βενζίνης .

Τηλέφωνο
Ο δρόμος καλεί.

Πραγματοποιήστε κλήσεις, επιστρέψτε αναπάντητες κλήσεις και ακούστε τον τηλεφωνητή. Το Siri μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Όλη τη μουσική σας. Όμορφα διαμορφωμένο.

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας από τη συνδρομή της Apple Music και από πρόσθετες εφαρμογές ήχου χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα χειριστήρια του αυτοκινήτου σας. Αναζήτηση ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ ή τραγούδι. Δείτε τι παίζει και τι γίνεται στη συνέχεια. Μπορείτε να ζητήσετε από το Siri να παίξει το αγαπημένο σας τραγούδι από το Arcade Fire, να ενεργήσει ως προσωπικός σας DJ ή να προβάλει έναν από τους περισσότερους από 100.000 ζωντανούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ημερολόγιο
Μείνετε στην κορυφή της ημέρας σας όταν βρίσκεστε στο δρόμο.

Μια νέα εφαρμογή Ημερολόγιο σας δίνει μια γρήγορη και απλή προβολή της επόμενης ημέρας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Και αν έχετε μια συνάντηση, μπορείτε απλά να πατήσετε για οδηγίες ή κλήση, χρησιμοποιώντας τα ηχεία και τα μικρόφωνα του αυτοκινήτου σας για να κρατήσετε τα χέρια σας στο τιμόνι και τα μάτια στο δρόμο.

Προσκαλέστε περισσότερες εφαρμογές μαζί για τη διαδρομή.
Το CarPlay υποστηρίζει άλλες εφαρμογές στο iPhone σας - όπως τις αγαπημένες σας συσκευές ήχου, μηνυμάτων και φωνητικών εφαρμογών. Οι εφαρμογές που αναπτύσσονται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων υποστηρίζονται επίσης, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε περισσότερες από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας χωρίς να βγείτε ποτέ από το CarPlay. 1 Μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας αναδιατάσσοντας ακριβώς το πώς εμφανίζονται οι εφαρμογές σας στο CarPlay μέσω των ρυθμίσεων στο iPhone σας.

Επιλέξτε την αγαπημένη σας εφαρμογή πλοήγησης.
Το CarPlay υποστηρίζει εφαρμογές πλοήγησης τρίτων, ώστε να έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε.

Δυνατότητα Εφαρμογής σε οποιαδήποτε Οθόνη

Επιλέξτε το δικό σας όχημα

Δείτε Περισσότερα για το Apple CarPlay από τον σύνδεσμο της Apple

AndroidAuto

Συνδέστε το τηλέφωνό σας. Τώρα χτυπήστε το δρόμο.
Συνδέστε το τηλέφωνό σας με την οθόνη του αυτοκινήτου σας - οι εφαρμογές σας Android εμφανίζονται στην οθόνη, ακριβώς όπως αυτό. Αγγίξτε για να λάβετε οδηγίες οδήγησης ή να μιλήσετε για να στείλετε ένα κείμενο. Ακόμη καλέστε τη μαμά σας, hands-free. Το Android Auto γίνεται για να σας βοηθήσει να εστιάσετε στο δρόμο. Και διασκεδάστε στην πορεία. Απλά συνδέστε το και πηγαίνετε.

Παρατηρήσεις Συμβατότητας SmartPhone

Σε αντίθεση με συσκευές IOS, η Android συσκευές δεν έχουν την συγκεκριμένη εφαρμογή προ εγκατεστημένη και απαιτείτε να την κατεβάσετε από το Play Store (όπως αναφέραμε παραπάνω). Από το Android 10 και ανάλογα τον κατασκευαστή της συσκευής ενσωματώνουν την εφαρμογή.

Για Android 9 σας προσφέρετε μέσω Play Store Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.projection.gearhead&hl=en_US

Οι επιδώσεις τις εφαρμογής εξαρτάτε από τα χαρακτηριστικά του SmartPhone σας, τον κατασκευαστή και ανάλογα το μοντέλο υπάρχουn διαφθορές στην λειτουργίες του .

Δείτε μέσω εφαρμογής τα χαρακτηριστικά του δικού σας SmartPhone

Πιέστε Εδώ

Εάν δεν υποστηρίζετε μέσω Play Store Χρησιμοποίησε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://apkpure.com/

Πηγαίνετε από εδώ σε οπουδήποτε.
Αποκτήστε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο με τους Χάρτες Google και το Waze. Ακόμα ζητήστε από τον βοηθό σας Google να βρει το αέριο στην πορεία. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην οθόνη του ταμπλό του αυτοκινήτου σας, βοηθώντας σας να μάθετε περισσότερα για το τι βρίσκεται κοντά. Απλά πες πού να. Και μετά πηγαίνετε.

Κρατάω επαφή. Όλα τα hands-free.
Ο βοηθός σας Google μπορεί να διαβάσει τα μηνύματά σας δυνατά. Και μπορείτε να γράψετε πίσω μιλώντας. Από την πραγματοποίηση κλήσεων προς τη χρήση εφαρμογών συνομιλίας με τη φωνή σας, το Android Auto κάνει την οδήγηση λιγότερο αποσπά την προσοχή.

Πείτε τι να παίξετε στη συνέχεια.
Πάρτε τα μέσα σας στο δρόμο. Και ελέγχετε όλα αυτά με τη φωνή σας. Παύση της λίστας αναπαραγωγής του οδικού ταξιδιού και παραλαβή από το σημείο όπου σταμάτησες. Απλά μιλήστε για να ξεκινήσετε ένα νέο βιβλίο ήχου. Ή έκρηξη αυτό ένα τραγούδι για εκατοστή φορά.

Βρείτε Περισσότερες εφαρμογές πολυμέσων

Μάθε Περισσότερα για το AndroidAuto

Στην Παραπάνω φωτογραφία βλέπετε το AndroidAuto με εφαρμογές MirroLink και YouTube.

Ενώ δεξιά βλέπετε ένα Video για το που εγκαταστήσαμε Οθόνη σε πηγή Alpine Δεκαετίας

Η εταιρίας μας ενημερώνετε συνέχεια για τις εξελίξεις και είναι σε θέση να σας εγκαταστήσει σε οποιοδήποτε όχημα και σε οποιαδήποτε οθόνη τις παραπάνω εφαρμογές . 

Το Apple CarPlay & το AndroidAuto ήρθε για να μείνει αρκετά καιρό….  Αποτελεί την κορυφαία επιλογή για Multimedia στο αυτοκίνητο.  

Η άποψη μου είναι ότι το CarPlay ή AndroidAuto είναι αρκετά εντυπωσιακό, όχι επειδή ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του με συνεπήραν, αλλά ακριβώς επειδή δεν το έκαναν. Η χρήση του CarPlay ήταν σχεδόν ολόιδια με τη χρήση των SmartPhone που δοκίμασα. Δεν είναι μόνο το αίσθημα οικειότητας του CarPlay σημαντικό, αλλά και η προσβασιμότητα του. Και επιπλέον η τιμή του (λόγω τεχνολογίας και της εμπορικότητας του) είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που το καθιστούνε μοναδικό

Και για όσους επιθυμούν ακόμα περισσότερα η εταιρίας μας διαθέτει το NavPlay.

Εάν το CarPlay ή Android Auto είναι το λειτουργικό που επιλέγουν όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι επώνυμες εταιρίες. Το NavPlay είναι η αναβάθμιση που προτείνουν οι κορυφαίοι οίκοι Αναβάθμισης π.χ. BJ Electronics – Apeldoorn για Lamborghini ή το εμπιστεύτηκε η Mobile Command Center live στο ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας στα αυτοκίνητα υποστήριξης και όχι μόνο

Δείτε το προϊόν

https://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2937313

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Navinc CarPlay-TOY-TNG'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ