Η Εγκατάσταση είναι ο κύρια δύναμη της Επιχείρηση μας, και σε αυτήν οφείλετε η μεγάλη βάση δεδομένων και πληροφοριών που σας παρέχουμε στα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

'' Κάθε Προϊόν που σας Προτείνουμε το Έχουμε Εγκαταστήσει Πρώτα Εμείς''

Τιμώντας την Εμπιστοσύνη που μας δείχνετε το κόστος Εγκατάστασης είναι ίδιο από όπου και εάν έχετε αποκτήσει το Προϊόν. Είτε από εμάς, είτε από όπου αλλού εσείς επιθυμείτε. Αυτό γίνετε γιατί δείχνουμε σεβασμό στις Επιλογές σας. Τον ίδιο σεβασμό θα δείξουμε και στο Αυτοκίνητο σας εάν μας Εμπιστευτείτε για την Εργασία. Εργάσιμη ώρα Θεωρούμε τον πραγματικό χρόνο που θα εργαστούμε για το Αυτοκίνητο σας και όχι πόση ώρα θα χρειαστεί για να σας το Παραδώσουμε

Το κόστος εκτιμάται από τον τεχνικό μετά από έλεγχο του αυτοκινήτου σας και των προϊόντων που επιθυμείται να εγκαταστήσετε.

Στην τιμή Εγκατάστασης και μόνο δεν περιέχετε ΦΠΑ

Πως υπολογίζετε το κόστος Εγκατάστασης.

Ο χρόνος εγκατάστασης θα σας αναφερθεί από τον Εγκαταστάτη.


1ώρα 2ώρες 3ώρες 4ώρες 5ώρες 6ώρες 7ώρες 8ώρες 1ημέρα
€30 €50 €70 €90 €120 €140 €170 €190 €220
09πμ 10πμ 11πμ 12μμ 01μμ 02μμ 03μμ 04μμ 05μμ

* Στις Τιμές Εγκατάστασής δεν περιέχετε Φ.Π.Α

Ελάχιστη Χρέωση: €20

Τι υπολογίζετε Εργάσιμή Ώρα: Ο χρόνος που ο τεχνικός θα ασχοληθεί με το δικό σας αυτοκίνητο, από τον χρόνο που θα παραλάβει το αυτοκίνητο σας μέχρι την ώρα που θα σας τον παραδώσει και θα σας εξηγήσεις την λειτουργία των προϊόντων που εγκαταστήσατε. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρετε νεκρός χρόνος που ο τεχνικός δεν θα ασχολείται με το δικό σας αυτοκίνητο.

Μέσα στο χρόνο εγκατάστασης υπολογίζονται και τα υλικά εγκατάστασης που θα χρησιμοποιήσει, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής του οχήματος σας, όπως Fleece ταινίες, Spiral και άλλα υλικά δεματοποίησης και προστασίας της καλωδίωσης του προϊόντος ώστε να την καταστήσει αόρατη στον οποιοδήποτε.

Δεν υπολογίζονται μέσα στον χρόνο τα αξεσουάρ εγκατάστασης που μπορεί να χρειάζεται ένα προϊόν για να εγκατασταθεί ένα προϊόν, πχ τα καλώδια για την σύνδεση ενός ενισχυτή ή τα αξεσουάρ εγκατάστασης για με Πηγή (Πρόσοψη, φίσα ...κ.α.) ή τα αξεσουάρ αναβάθμισης ενός αντικλεπτικού ...

Παρόμοια πολιτική χρεώσεων αφορά και τις κατασκευές που εγκαταστάτης θα συνυπολογίσει και τα Υλικά που χρειάζονται