Ναι !!! εμείς είμαστε η κορυφαία ομάδα σε συστήματα ψυχαγωγίας και ασφάλειας στο αυτοκίνητο.

Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε δημοφιλείς. Όχι σοβαρά. Όταν λέμε ότι δεν υπάρχουν Όρια στο τι μπορούμε να κάνουμε το εννοούμε!!!

Από το 1993 ειδικευόμαστε στην παροχή υψηλού επιπέδου εγκατάστασης για να κερδίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει για το Αυτοκίνητό σας ή την μοτοσυκλέτα σας. Για να το πετύχουμε αυτό, το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι Χρόνο για να εργαστούμε στο αυτοκίνητο σας. Βρισκόμαστε στην Δυτική Αττική στο Περιστέρι και μία ομάδα έμπειρων τεχνικών θα εργαστεί στο αυτοκίνητο σας.

Υπηρεσίες Εγκατάστασης

      

Πηγές | Οθόνες | Ηχοσυστημάτα | Αντικλεπτικά |Interface |Αξεσουάρ |SoundBooster|Κατασκευές σε VIP Transfer 

Ανεξάρτητα από τα project που θα έχετε δει στο YouTube, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση για οποιοδήποτε προϊόν ψυχαγωγίας, ασφάλειας για το αυτοκίνητό σας από οπουδήποτε και να το έχετε προμηθευτεί με ακριβώς το ίδιο κόστος! 

Ότι χρειαστείτε να εγκαταστήσετε στο όχημά σας έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το κάνουν επαγγελματικά. Ρώτα έναν εδικό | Επικοινώνησε μαζί μας τώρα Πατώντας Εδώ https://bit.ly/2Zgn3vD  για να σε συμβουλεύσει για την καλύτερη δυνατή λύση για το όχημά σου  Γνωρίστε την Ομάδα που θα Εργαστεί για Εσάς Πατώντας Εδώ https://bit.ly/3xIrQGl    

Το κόστος μίας εργάσιμης ημέρας είναι €355*   ή  Το κόστος Εργάσιμής Ημέρας είναι: €295*

 

Δίνοντάς μας περισσότερο χρόνο να εργαστούμε για το αυτοκίνητο σας και να προγραμματίσουμε ποιο ορθά τα ραντεβού μας, μπορούμε να σας το ανταποδώσουμε σε έκπτωση στο κόστος της εγκατάστασης.

Παρέχουμε Προγράμματα εκπτώσεων έως 15%

*Εάν παραλάβουμε το αυτοκίνητο  από την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα. Μας δίνετε την δυνατότητα να ρυθμίσουμε καλύτερα τα ραντεβού μας, και σας το ανταποδίδουμε.

*το κόστος δεν  περιλαμβάνει Φ.Π.Α. Περιλαμβάνει όλα τα Υλικά εγκατάστασης που θα απαιτηθούν για την άρτια τοποθέτηση των προϊόντων (εκτός των υλικών που θα πρέπει να σας έχουμε αναφέρει κατά την προσφορά)  που είδε ο τεχνικός στο αυτοκίνητο που έγινε η εκτίμηση.  Ο απαιτούμενος χρόνος παραμονής του αυτοκινήτου σας αναφέρεται παραπάνω.  

Ο ακριβής απαιτούμενος χρόνος παραμονής του αυτοκινήτου σας εκτιμάται από τον τεχνικό μας επιβεβαιώνοντας το αυτοκίνητο και τα προϊόντα που επιθυμείτε να εγκαταστήσουμε. Θα σας αναφερθεί στην προσφορά!! 

 

Παροχές  

Δυνατότητα Αυτοκινήτου Αντικατάστασης  

 

 

 

 

Εγγύηση Άρτιας Εγκατάστασης 5 Χρόνια

    

 

* Ορισμένα οχήματα ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετα αξεσουάρ τα οποία χρεώνονται
* Η αναφορά τιμών είναι περίπου κόστος και ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο εγκατάστασης, τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram : https://www.instagram.com/gelisound/  |  Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Gelisound Ακολουθήστε μας στο tiktok: https://bit.ly/3rriWJk |

Δείτε μας στο YouTube:  http://bit.ly/33KD28e

 

 

Εάν θέλεις το καλύτερο για το δικό σου αυτοκίνητο εμπιστέψου την Κορυφαία Ομάδα του Car Audio