New Page 1

Η πραγματική αναβάθμιση ήχου premium για το αυτοκίνητό σας

Για τους αληθινούς λάτρεις της μουσικής, τα τυπικά συστήματα ήχου από κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν προσφέρουν την ποιότητα ήχου που αναμένεται από ένα πραγματικό σύστημα hifi. Και ακόμη και τα εργοστασιακά πακέτα αναβάθμισης συχνά δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των φιλόδοξων μουσικόφιλων. Αυτό δίνει την εντύπωση ότι η ηχητική απόλαυση σε ένα όχημα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με σημαντική προσπάθεια…

Όμως η εγκατάσταση ενός ακραίου συστήματος ήχου έρχεται δυστυχώς περισσότερο από ποτέ σε σύγκρουση με τις επιλογές μετατροπής στα σύγχρονα οχήματα. Δεν είναι όλοι πρόθυμοι να κάνουν σημαντικές αλλαγές στο αυτοκίνητο - στην περίπτωση των μισθωμένων οχημάτων, αυτό είναι ακόμη και «απαγορευμένο» στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τα προϊόντα MATCH της Audiotec Fischer έχουν αναπτυχθεί ειδικά ως λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα. Το MATCH φέρνει αληθινό ήχο hi-fi στο αυτοκίνητό σας όσο πιο απλό γίνεται, χωρίς να αγγίζει τη γοητεία του «πρωτότυπου». Εξαιρετικός ήχος χάρη στην τελευταία τεχνολογία DSP σε συνδυασμό με μια έξυπνη ιδέα plug & play για εύκολη εγκατάσταση - αυτό είναι MATCH. Η παρέμβαση στο αυτοκίνητο μειώνεται στο ελάχιστο χάρη στα ειδικά καλώδια για το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου. Το σύστημα μπορεί να αφαιρεθεί εξίσου εύκολα "χωρίς ίχνος" - ιδανικό όταν πρέπει να επιστρέψετε για οχήματα μισθωμένα ή εάν θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας αργότερα.

1. Ραδιόφωνο σύνδεσης

Σύνδεση του προσυναρμολογημένου καλωδίου MATCH στο εργοστασιακό ραδιόφωνο. Δεν είναι απαραίτητο να κόψετε τα εργοστασιακά καλώδια.

 

 

2. Σύνδεση ενισχυτής MATCH

Ο ενισχυτής συνδέεται στο εργοστασιακό ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας την πλεξούδα καλωδίου MATCH.

 

 

3. Σύνδεση υπογούφερ MATCH

Το υπογούφερ συνδέεται επίσης χρησιμοποιώντας το καλώδιο υπογούφερ MATCH με προστασία αντίστροφης πολικότητας. Η εγκατάσταση έχει πλέον ολοκληρωθεί.

 

 

 

MATCH Ρυθμίσεις ήχου


 

Οι ρυθμίσεις ήχου Match είναι προσαρμοσμένες και έτοιμες προς χρήση διαμορφώσεις DSP Setup για κοινά αυτοκίνητα. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι δωρεάν για λήψη και διαθέσιμες για τους ενισχυτές MATCH P 62DSP, PP 86DSP & UP 7BMW.

Επιλέξτε Ρίθμισή ήχου

 

 

Αναβάθμιση Finder

Με τη βοήθεια του εύρεσης αναβάθμισης, μπορείτε να δείτε γρήγορα και εύκολα εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν ενισχυτή MATCH Plug & Play στο όχημά σας και εάν χρειάζεστε προσαρμογέα ISO ή άλλα αξεσουάρ για τη σύνδεση.

Αναζήτησε Αξεσουάρ

 

 

Η εταιρία ολοκληρώνει την γκάμα των προϊόντων της με μία σειρά ειδικών ηχείων για BMW και Mercedes που ακολουθούν την ίδια της φιλοσοφία Plug nPlay χωρίς πρόσθετα αξεσουάρ.

 

MATCH Ενισχυτές

 

 

 

Η σειρά ενισχυτών MATCH χωρίζεται σε τρεις σειρές προϊόντων και διαφέρει ως προς τον χαρακτήρα plug & play, την απόδοσή τους και τις επιλογές εγκατάστασης. Τα γονίδια hifi των HELIX και BRAX φυσικά έχουν μεταφερθεί και στη σειρά MATCH – όλοι οι ενισχυτές είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία βελτιστοποίησης ήχου DSP. Η Audiotec Fischer προσφέρει ρυθμίσεις ήχου MATCH για λήψη, ειδικά προσαρμοσμένες στο όχημά σας. Ωστόσο, οι ενισχυτές μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό σας μουσικό γούστο χρησιμοποιώντας το εγκεκριμένο και διαισθητικό λογισμικό εργαλείων υπολογιστή DSP μας. Ανεξάρτητα από την παραλλαγή που θα επιλέξετε: η διαφορά ήχου σε σύγκριση με το εργοστασιακό σύστημα θα είναι συντριπτική. Αυτή είναι μια υπόσχεση!

MATCH PP – Plug & Play καλά μελετημένο

 

Με τη γραμμή PP από το MATCH, η ιδέα του αληθινού plug & play εξαντλείται στο μέγιστο. Το αυτοκίνητό σας παραμένει αμετάβλητο και τα εξαρτήματα plug & play συνδυάζονται με το εργοστασιακό ραδιόφωνο και τα αυθεντικά ηχεία. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία DSP μας και την πρόσθετη ισχύ του ενισχυτή, είναι δυνατό να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εργοστασιακό εξοπλισμό.

Ένα υπογούφερ MATCH βελτιώνει δραματικά την απόκριση των μπάσων και απαλλάσσει τα υπόλοιπα ηχεία από το χαμηλότερο εύρος συχνοτήτων.

  

MATCH PP 86DSP      MATCH PP 62DSP

 

 

MATCH UPGRADE  – η αναβάθμιση MATCH για το στάδιο μέγιστης επέκτασης

 

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τα ηχεία σας εκτός από τον ενισχυτή, η γραμμή MATCH UPGRADE είναι η ιδανική λύση. Η τεράστια ισχύς και η μεγάλη ποσότητα καναλιών DSP επιτρέπουν μια μεγάλη ποικιλία διαμορφώσεων - ιδανικά σε συνδυασμό με τα συστήματα ηχείων ειδικά για το όχημα από το MATCH.

Προσφέρουμε ένα συγκεκριμένο μοντέλο για τη μάρκα, ειδικά για τη BMW, το οποίο είναι ιδιαίτερα εύκολο στην εγκατάσταση. Αυτό δεν απαιτεί καν δρομολόγηση καλωδίων, καθώς αντικαθιστά απλώς την εργοστασιακή μονάδα ενισχυτή.

  

  

MATCH UP 7DSP       MATCH UP 7BMW

 

 

MATCH micro – concentrated power in a subminiature format

Η σειρά micro αντιπροσωπεύει εξαιρετική απόδοση, σε συνδυασμό με εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις. Μόλις μεγαλύτεροι από ένα smartphone, αυτοί οι μικροί γίγαντες προσφέρουν απίστευτη ισχύ εξόδου. Είναι οι ιδανικοί λύτες προβλημάτων όταν προκύπτουν δυσκολίες στην επιλογή της τοποθεσίας εγκατάστασης.

MATCH M 5.4DSP

 

MATCH Subwoofer

 

 

 

Κατάλληλο για όλες τις σειρές MATCH, διατίθεται μια σειρά από συμπαγή υπογούφερ στα πιο συνηθισμένα σχέδια. Αυτά συνδέονται με τους ενισχυτές μας χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο plug & play που παρέχεται και μπορούν να αποθηκευτούν διακριτικά στο πορτμπαγκάζ.

Δείτε τις επιλογές της εταιρίας σε Sub Woofer Πιέζοντας Εδώ

Ειδικά για τη BMW και τη Mercedes προσφέρουμε εξατομικευμένα woofer για τοποθέτηση κάτω από το κάθισμα ή απλώς αντικαθιστόντας τα εργοστασιακά Woofer

 

MATCH Adaptors & Harnesses

 

Για ορισμένα οχήματα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο προσαρμογέα έτσι ώστε να ταιριάζει στην πλεξούδα καλωδίωσης MATCH. Στο "Upgrade Finder" μπορείτε να ελέγξετε εάν το όχημά σας χρειάζεται ένα αντίστοιχο καλώδιο προσαρμογέα ή εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τυπική πλεξούδα καλωδίωσης.

 Αναζήτησε συμβατα Αξεσουάρ  | Δείτε όλες τις φίσες της εταιρίας  

 

MATCH Accessories

 

 

 

 

Οι ενισχυτές μας MATCH μπορούν να επεκταθούν με διάφορες μονάδες διασύνδεσης. Για παράδειγμα, η Audiotec Fischer προσφέρει μονάδες που επιτρέπουν την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας στον ενισχυτή μέσω USB ή Bluetooth, παρακάμπτοντας έτσι πλήρως το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Δείτε τα Αξεσουάρ της εταιρίας

 

 

Η γνώμη μας μετράει

Η Match ήρθε στην γκάμα των προϊόντων μας για δύο λόγους πρώτον είναι μέλος της Fischer Γερμανίας που διαθέτει την Brax & την Helix δύο κορυφαίες εταιρίες στο ηχοσύστημα αυτοκινήτου
Και δεύτερον γιατί η γκάμα προϊόντων της συμβαδίζει απόλυτα με την φιλοσοφία μας
Δεν ξεκινάμε ποτέ από τα ηχεία εάν επιθυμούμε να ακούσουμε καλύτερη μουσική στο αυτοκίνητο μας!!!
Δείτε Περισσότερα στο άρθρο μας για το τα Ηχοσυστήματα και για το πως θα ακούσεις καλύτερα μουσική στο αυτοκίνητο Πιέζοντας Εδώ:
https://bit.ly/3o5ejW9  
Προσθέτουμε Ενισχυτή, μετά Subwoofer και στο τέλος ηχεία !! 

Θα λέγαμε για την Match ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή εργοστασιακής αναβάθμισής χωρίς να θυσιάσετε χώρους ή να αλλάξετε την αισθητική του αυτοκινήτου σας

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram : https://www.instagram.com/gelisound/  |  Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Gelisound Ακολουθήστε μας στο tiktok: https://bit.ly/3rriWJk |

Δείτε μας στο YouTube:  http://bit.ly/33KD28e

 

 

Εμείς γνωρίζουμε πως θα αναβαθμίσουμε το εργοστασιακό σας ηχοσύστημα