Σας Παρέχουμε Εγγύηση Συμβατότητα με δυνατότητα επιστροφή χρημάτων & Μεταφορικών

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των αιτημάτων υποστήριξης, προβήκαμε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσω της ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας για την τεχνική υποστήριξη ή την ''Εγγύηση Συμβατότητας'' του προϊόντος. Σε κάθε αίτημα υποστήριξης έχει εκχωρηθεί ένας μοναδικός αριθμός παρακολούθησης του αιτήματος, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βλέπετε την πρόοδο και τις απαντήσεις σε απευθείας σύνδεση. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στο ιστορικό όλων των αιτημάτων υποστήριξής σας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια έγκυρη διεύθυνση email. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε την βελτιστοποίηση της λίστας Συμβατότητα του προϊόντος και την αυτόματη καταγραφή των προβλημάτων που μπορεί να έχουν παρουσιαστεί.

Όροι Εγγύηση Συμβατότητας

-Σε κάθε περίπτωση η Εγγύηση συμβατότητας καλύπτει όσα μας έχετε ζητήσει και έχουν καταγραφεί στο Δελτίο Συμβατότητας - OnLineSupport του προϊόντος (και μόνο) λαμβάνοντας υπόψη την απάντηση μας και τις παρατηρήσεις που αναφέρει το προϊόν.

-Αναφερόμαστε σε προϊόντα που έχουν να κάνουν με τις ιδιορρυθμίες του οχήματος και μόνο,

-Σε καμία περίπτωση η Εγγύηση δεν καλύπτει συμβατότητες ως προς περιφερειακά προϊόντα με αναβάθμιση λειτουργικού (π.χ. SmartPhone IOS ή Android. που τα λειτουργικά τους μεταβάλλονται) ή στην συμπεριφορά τους ως προς τρίτα προϊόντα (δηλαδή παρέχουμε Εγγύηση και με επιστροφή χρημάτων σε όλα τα Interface ή Module για την συμβατότητα τους στο αυτοκίνητο αλλά δεν καλύπτουμε με Εγγύηση Συμβατότητας προϊόντα που συνδυάζονται με το Interface).

-Πέρα των 10 ημερών το προϊόν καλύπτετε με Εγγύηση του κατασκευαστή του και μόνο.

-Οποιοδήποτε αίτημα αναφέρετε αποκλειστικά και μόνο μέσω του Δελτίο Συμβατότητας - OnLineSupport του προϊόντος (βρίσκετε μέσα στην μεγάλη περιγραφή του προϊόντος ή στο τέλος της σελίδας) και μόνο τότε θα παραλαμβάνουμε τα προϊόντα σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέφονται..... Αυτό θα εξασφαλίσει για εσάς την βελτίωση της λίστας και την καταγραφή των ιδιορρυθμιών του προϊόντος για την ακόμα καλύτερη ενημέρωσή σας

- Δεν επιστρέφονται προϊόντα που δεν τα παρέλαβε ο πελάτη σας ή που δεν εμπίπτουν στους παραπάνω όρους .....

Όλοι οι παραπάνω όροι θα τηρηθούν στο απόλυτο γιατί αναβαθμίζουν την Βάση Δεδομένων της λίστας συμβατότητας των προϊόντων που διαθέτουμε (το μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας μας και ένας από τους λόγους που μας επιλέξατε), εξασφαλίζοντας ότι το προϊόν που θα προμηθευτείτε από εμάς θα λειτουργήσει απόλυτα. Η βελτιστοποίηση της Βάσης Δεδομένων αφορά και την δική σας βελτιστοποίηση παροχής υπηρεσιών, καθώς η Βάση αυτή διατίθεται μόνο σε συνεργάτες τεχνικούς.

Δεν καλύπτονται από Εγγύηση

- Οι αντάπτορες χειριστηρίων τιμονιού Δεν θα διαθέτουν Εγγύηση και δεν θα είναι εφικτό να μας τους επιστρέφετε.

Καθώς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα την συμβατότητα για το αυτοκίνητο που αναφέρατε στην περιγραφή σας, οι αντάπτορες επιστρέφονται μόνο στην περίπτωση δικής μας παράληψης ή λάθους. Η ιστοσελίδα διαθέτει τον κορυφαίο οδηγό επιλογής συμβατότητας στους αντάπτορες. Το προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι των κορυφαίων εταιριών του χώρου (Connects2, Metra, Incartec, Paser κ.α.). Το κόστος Ελέγχου και μεταφορικών είναι πολλαπλάσιο από το κόστος τους...

-Συμβατότητες προϊόντων που έχουν να κάνουν με συσκευές που αναβαθμίζετε το λογισμικό τους (π.χ. SmartPhone)

-Προϊόντα που δεν έχετε ζητήσει Εγγύηση Συμβατότητας μέσω του OnLineSupport ή παραλείψατε να μας αναφέρετε χαρακτηριστικά.

-Προϊόντα Συμβατά με το όχημα που μας αναφέρετε αλλά δεν είναι εφικτό να εγκατασταθούν λόγο αδυναμίας τις Αντιπροσωπείας του οχήματος να προβεί σε προγραμματισμό.

-Δεν επιστρέφονται προϊόντα που έχουν υποστεί αλλοίωση από την αρχική τους συσκευασία (έχει καταστραφεί η καλωδίωση ή μέρος του προϊόντος) ή έχουν υποστεί αλλοίωση που δεν τους επιτρέπετε να μεταπωληθούν.

Ότι προμηθεύεστε από εμάς, έχει εγγύηση λειτουργίας και συμβατότητας. Καθώς η επιθυμία μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αναφέρουμε και μέσω email (παρόλο που υπάρχουν και στην ιστοσελίδα μας) τους όρους εγγύησης συμβατότητας για την ακόμα καλύτερη μεταξύ μας συνεργασία. Εάν έχετε κάνει το κόπο να φτάσετε έως εδώ σας ευχαριστούμε διπλά και αναμένουμε τις δικές σας παρατηρήσεις για την βελτίωση της συνεργασία μας.

Δείτε Παρακάτω πως ενημερωνόσαστε για την Συμβατότητα με το αυτοκίνητο σας

Πληροφορίες που αναγράφονται στην εξέλιξη της παραγγελία σας. Και αξίζει να ενημερωνόσαστε. Παράλληλα στο Εξέλιξη Παραγγελίας που βρίσκετε στο κάτω μέρος της σελίδας όλες οι πληροφορίες για την παραγγελία σας.