Σας Παρέχουμε Εγγύηση Συμβατότητα με δυνατότητα Επιστροφή χρημάτων & Μεταφορικών!! 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των αιτημάτων υποστήριξης, προβήκαμε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσω της ιστοσελίδα μας. Η Εγγύηση Συμβατότητα θα συμπληρώνετε μετά την Παραγγελία σας.  Με το που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και σας ευχαριστήσουμε για την αγορά σας  

Και ένα εσείς επιθυμείτε να εξασφαλιστείτε για την αγορά σας θα συμπληρώνετε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας (Μάρκα-Μοντέλο & Έτος κατασκευής) και θα ζητάτε οποιαδήποτε διευκρίνηση θέλετε.  

Αυτό και μόνο αυτό θα είναι το αποδεικτικό συμβατότητας και η Εγγύηση σας για τα χρήματα που διαθέσατε.

Θα σας επιστρέψουμε 100% την Αξία των προϊόντων & των Μεταφορικών*, όταν θα παραλάβουμε τα προϊόντα που τα παραγγείλατε με Εγγύηση Συμβατότητας και δεν ταίριαζαν στο αυτοκίνητο σας  

 *Δεν Επιστρέφετε το ποσόν της Αντικαταβολής και μόνο. 

Απαιτείτε να επικοινωνήσετε με την τεχνική μας υποστήριξη Live στον παρακάτω σύνδεσμο :

gelisound |SupportLive

για να ελέξει το αίτημα σας και να επιβεβαιώση την μη συμβατότητα των προϊόντων. Έπειτα καλείτε την Εταιρία Currier που σας έφερε το προϊόν και το επιστρέφετε στην εταιρία μας, μαζί με την Παραστατικό και την Εγγύηση Συμβατότητας που σας είχαμε στείλει.

Εάν η μεταφορά έγινε με δική μας εταιρία και δική μας χρέωση το επιστρέφετε με δική μας χρέωση. Εάν είχατε παραλάβει το προϊόν με εταιρία της επιλογή σας και χρέωση δική σας θα πρέπει να μας το επιστρέψετε και με δική σας χρέωση

 

 

 

Αξίζει να διαβάσετε προσεκτικά τι καλύπτουμε με την Εγγύηση συμβατότητας και να γνωρίζετε ότι η τεχνική υποστήριξή μας θα είναι πάντα δίπλα σας, είτε με την iRis για πριν την αγορά, είτε, μετά την αγορά και κατά την εγκατάστασή των προϊόντων που έχετε αποκτήσει από εμάς. 

Όροι Εγγύηση Συμβατότητας

-Σε κάθε περίπτωση η Εγγύηση συμβατότητας καλύπτει όσα μας έχετε ζητήσει και έχουν καταγραφεί στο Δελτίο Συμβατότητας λαμβάνοντας υπόψη την απάντηση μας και τις παρατηρήσεις που σας έχουμε αναφέρει για το προϊόν.

Καλύπτει απόλυτα το ειδικό προϊόν με το αυτοκίνητο που μας έχετε αναφέρει κατά την συμπλήρωση της Εγγύησης Συμβατότητας (μετά την αγορά του προϊόντος). Καλύπτει και το κόστος Μεταφοράς του & Επιστροφής του.       

-Αναφερόμαστε σε προϊόντα που έχουν να κάνουν με τις ιδιορρυθμίες του οχήματος και μόνο,

-Πέρα των 10 ημερών το προϊόν καλύπτετε με Εγγύηση του κατασκευαστή του και μόνο.

-Οποιοδήποτε αίτημα αναφέρετε αποκλειστικά και μόνο μέσω του Δελτίο Συμβατότητας - OnLineSupport του προϊόντος (βρίσκετε μέσα στην μεγάλη περιγραφή του προϊόντος ή στο τέλος της σελίδας) και μόνο τότε θα παραλαμβάνουμε τα προϊόντα σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέφονται..... Αυτό θα εξασφαλίσει για εσάς την βελτίωση της λίστας και την καταγραφή των ιδιορρυθμιών του προϊόντος για την ακόμα καλύτερη ενημέρωσή σας

- Δεν επιστρέφονται προϊόντα που δεν τα παρέλαβε ο πελάτη σας ή που δεν εμπίπτουν στους παραπάνω όρους .....

Δεν καλύπτονται από Εγγύηση

- Οι αντάπτορες χειριστηρίων τιμονιού δεν διαθέτουν Εγγύηση και δεν θα είναι εφικτό να μας τους επιστρέφετε, πέρα από την αρχική εγγύηση συμβατότητας    

Καθώς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα την συμβατότητα για το αυτοκίνητο που μας αναφέρατε, οι αντάπτορες επιστρέφονται μόνο στην περίπτωση δικής μας παράληψης ή λάθους. Η ιστοσελίδα διαθέτει τον κορυφαίο οδηγό επιλογής συμβατότητας στους αντάπτορες. Το προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι των κορυφαίων εταιριών του χώρου (Connects2, Metra, Incartec, Paser κ.α.). Το κόστος Ελέγχου και μεταφορικών είναι πολλαπλάσιο από το κόστος τους...

-Σε καμία περίπτωση η Εγγύηση δεν καλύπτει συμβατότητες ως προς περιφερειακά προϊόντα με αναβάθμιση λειτουργικού (π.χ. SmartPhone IOS ή Android, που τα λειτουργικά τους μεταβάλλονται) ή στην συμπεριφορά τους ως προς τρίτα προϊόντα (δηλαδή παρέχουμε Εγγύηση και με επιστροφή χρημάτων σε όλα τα Interface ή Module για την συμβατότητα τους στο αυτοκίνητο αλλά δεν καλύπτουμε με Εγγύηση Συμβατότητας προϊόντα που συνδυάζονται με το Interface). Ή συμβατότητες προϊόντων που έχουν να κάνουν με συσκευές που αναβαθμίζετε το λογισμικό τους (π.χ. SmartPhone)

-Προϊόντα που δεν έχετε ζητήσει Εγγύηση Συμβατότητας  ή παραλείψατε να μας αναφέρετε χαρακτηριστικά.

-Προϊόντα Συμβατά με το όχημα που μας αναφέρετε αλλά δεν είναι εφικτό να εγκατασταθούν λόγο αδυναμίας τις Αντιπροσωπείας του οχήματος να προβεί σε προγραμματισμό.

-Δεν επιστρέφονται προϊόντα που έχουν υποστεί αλλοίωση από την αρχική τους συσκευασία (έχει καταστραφεί η καλωδίωση ή μέρος του προϊόντος) ή έχουν υποστεί αλλοίωση που δεν τους επιτρέπετε να μεταπωληθούν.

Δείτε Παρακάτω πως θα ενημερωνόσαστε για την Συμβατότητα με το αυτοκίνητο σας

Πληροφορίες που αναγράφονται στην εξέλιξη της παραγγελία σας. Και αξίζει να ενημερωνόσαστε. Παράλληλα στο Εξέλιξη Παραγγελίας που βρίσκετε στο κάτω μέρος της σελίδας όλες οι πληροφορίες για την παραγγελία σας.