Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που συνεργάζονται με την WinBank (Τράπεζα Πειραιώς) στο περιβάλλον τις οποίας θα γίνει η συναλλαγή για την δική σας προστασία. Οι συναλαγές προστατεύονται από ανώτατο σύστημα online ασφάλειας (SSL-128bit και ψηφιακή πιστοποίηση από την Vergin, Inc. Τα οποία εγγυούνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε περισσότερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Αντικαταβολή, για προϊόντα που αναγράφουν χρόνο αποστολής 1-2 ημέρες και μόνο έχουμε την δυνατότητα αποστολής με το ταχυδρομείο και πληρωμή κατά την παραλαβή.

Κατάθεση σε τράπεζα, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας δοθούν οι λογαριασμοί από τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Στην συγκεκριμένη επιλογή και με την προϋπόθεση της ηλεκτρονικής αγοράς σας προσφέρουμε και δωρεάν μεταφορικά με Currier PortaPorta για αγορές πάνω από €85

Δυνατότητα πληρωμής με PayPal τον δημοφιλέστερο και ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής ηλεκτρονικών αγορών, κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής.  

Δυνατότητα Πληρωμής με I-Bank Pay και QR κωδικό

Για Παραγγελίες από το κατάστημα.

Σας παρέχετε οι δυνατότητα πληρωμής με  πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που συνεργάζονται με τα τερματικά μηχανάκια της  τράπεζας Πειραιώς & Εθνικής Τράπεζας της οποία έχουμε και την δυνατότητα αποπληρωμής μέχρι και σε 18 δόσεις. 

Και η δυνατότητα να παραγγείλετε με προκαταβολή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

 

Δείτε όλα τα προγράμματα Άτοκων δόσεων που διαθέτουμε για να επιλέξετε αυτό που εσείς χρειαζόσαστε