New Page 1

1.037 χλμ. με magic van ταξίδι που θα ζήλευαν και οι Τρύπες  

Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο;

Μόνο που στην περίπτωσή μας ήταν μάλλον Αράχοβα, Μετέωρα ή Σέρβια. Το hightech mini van της KMS Vip Transfer μας ταξίδεψε σε γωνιές της Ελλάδας που δεν είχαμε ξαναδεί.......  

Να πάρει ένα mini van, να το ενισχύσει με τεχνολογικά gadgets, με τη βοήθεια του Gelisound, που θα ζήλευαν λιμουζίνες στο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα -θα αναφερθούμε εκτενέστερα παρακάτω- και να προσφέρει πλέον και υπηρεσίες που αν θέλαμε να τις αποδώσουμε με ακρίβεια θα έπρεπε στην περιγραφή τους να συμπεριλάβουμε λέξεις/φράσεις όπως «οδηγός», «οργανωτής roadtrip», «άνθρωπος που θα καλύψει όποια ανάγκη προκύψει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού πριν την εκδηλώσεις».  

Δείτε όλο το άρθρο από το gazzetta.gr

Κάναμε 1.037 χλμ. σε μια μέρα με το magic van που θα ζήλευαν και οι Τρύπες | Plus: Viral | gazzetta.gr 

Δείτε το Video αφιέρομα από το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΕΣΗ

 

 

Κοινώς, ο Μανώλης μέσω της εταιρείας που διαθέτει αναλαμβάνει να οργανώνει και να πραγματοποιεί roadtrips στην (προς το παρόν) ηπειρωτική Ελλάδα. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί ένας τουρίστας να τον ρωτήσει «τι προλαβαίνω να δω σε 3 μέρες από Ελλάδα;» και εκείνος θα προλάβει να τον ταξιδέψει σε κρυφές γωνιές από τα Τέμπη και τα Μετέωρα μέχρι τα Σέρβια Κοζάνης και την Αράχοβα, όπου πάνω κάτω, με κάμποσες προσθήκες πήγε και εμάς.

Eυχαριστόύμε την KMS Vip Transfer για την εμπιστοσύνητης να μας αναθέσει αποκλειστικά όλα της τα αυτοκίνητα.

Βρείτε την KMS Vip Transfer στο Facebook

https://m.facebook.com/KMSviptransfer

Βρείτε την KMS Vip Transfer στο Instagram

https://instagram.com/kmsviptransfer