Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Navinc NAVplay V8

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Αναβάθμιση Εργοστασιακή Οθόνης σε Smar TV, Tablet, με Android λειτουργικό, η ολοκληρωμένη λύση, Δεν το πιστεύω ότι γίνετε και πολλά ακόμα είναι αυτό που εσείς είπατε όταν είδατε το προϊόν. Αυτό είναι το NavPlay. Δεν απαιτείτε να αλλάξεις Εργοστασιακή Οθόνη, απλά την Αναβαθμίζεις σε NavPlay. Και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω που έχουμε ακούσει σαν έννοιες. Δεν Αλλάζεις το εργοστασιακό !!!
599,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 5-7 Ημέρες 

Περιγραφή

Το NavPlay δεν είναι απλά ένα Box Android Λειτουργικό (αντιγραφής του λειτουργικού που χρησιμοποιείτε σε SmartPhone) είναι εξέλιξη και προσαρμοσμένο για να χρησιμοποιείτε στο αυτοκίνητο από οποιαδήποτε Οθόνη και να διαθέτετε με απόλυτο Εργοστασιακό χειρισμό.

Για Εργοστασιακές Οθόνες απαιτείτε Interface Video In ''Δείτε Επίσης'' στο τέλος της σελίδας για να επιλέξετε την συμβατή Λύση που θα σας επιτρέψει να στείλετε την εικόνα στην Εργοστασιακή σας Οθόνη χωρίς να την αλλάξετε με έναν no name αμφισβητούμενης ποιότητας προϊόν.

Ενώ για τον απόλυτο εργοστασιακό χειρισμό συνδυάζετε είτε με Touchpad & Ειδικά Converter για να το χειριστείτε από τα εργοστασιακά χειριστήρια είτε από την υπάρχουσα Εργοστασιακή Οθόνη Αφής ή να αναβαθμίσεις την Εργοστασιακή Οθόνη σε Αφή (ειδικά TouschGlass) ''Δείτε Επίσης'' στο τέλος της σελίδας για να επιλέξετε την συμβατή Λύση που θα σας επιτρέψει το απόλυτο εργοστασιακό χειρισμό.

Παράλληλα διατίθεται και λύσεις για Universa χειρισμό όπως ασύρματο χειριστήριο ή Universal Touchpad (που προτείνετε) όταν δεν υπάρχει λύση για το δικό σας όχημα ή για Εργοστασιακές οθόνες μικρότερες από 7'' ή βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από την θέση οδήγησης) ''Δείτε Επίσης'' στο τέλος της σελίδας για να επιλέξετε την συμβατή Λύση που θα σας επιτρέψει το απόλυτο εργοστασιακό χειρισμό.

Εύχρηστο λειτουργικό μενού  

Για να μπορείτε να το χειριζόσαστε με εργοστασιακό χειρισμό συνδυάζετε είτε με Touchpad & Ειδικά Converter για να το χειριστείτε από τα εργοστασιακά χειριστήρια είτε από την υπάρχουσα Εργοστασιακή Οθόνη Αφής ή να αναβαθμίσεις την Εργοστασιακή Οθόνη σε Αφή (ειδικά TouschGlass) ''Δείτε Επίσης'' στο τέλος της σελίδας για να επιλέξετε την συμβατή Λύση που θα σας επιτρέψει το απόλυτο εργοστασιακό χειρισμό.

 

Παράλληλα διατίθεται και λύσεις για Universal χειρισμό όπως ασύρματο χειριστήριο ή Universal Touchpad (που προτείνετε) όταν δεν υπάρχει λύση για το δικό σας όχημα ή για Εργοστασιακές οθόνες μικρότερες από 7'' ( π.χ. για οθόνες 5'' είναι δύσχρηστος ο χειρισμός αφής) ή βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από την θέση οδήγησης) ''Δείτε Επίσης'' στο τέλος της σελίδας για να επιλέξετε την συμβατή Λύση που θα σας επιτρέψει το απόλυτο εργοστασιακό χειρισμό.
Χιλιάδες App που δεν είναι διαθέσιμα μέσω του CarPlay ή Android Auto τώρα θα είναι στην Εργοστασιακή σας οθόνη. Εφαρμογές όπως συνδρομητική τηλεόραση Netflix θα ψυχαγωγήσει εσάς και τους επιβάτες του οχήματος σας. Θα πλοηγηθείτε από τα κορυφαία συστήματα πλοήγησης Waze, IGO, GooleMap ....κ.α. που θα αποτελούν επιλογή σας. Youtube θα είναι στην διάθεση σας για να αναζητήσετε την ώρα που οδηγείτε. Ενώ το Spotify θα είναι μία από τις πολλές λύσεις που θα έχετε για να απολαύσετε το ταξίδι σας με την δική σας μουσική. Ραδιόφωνο μέσω Internet και εφαρμογές μέσω Play Store της Google είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας επιβεβαιώσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείτε
Πλοήγηση  

Κατέβασε το αγαπημένο σου πρόγραμμα πλοήγησης.

iGO, Google Maps, Waze, TomTom..... κ.α. Και απόκτησε τα στην Εργοστασιακή σου Οθόνη !!!  Ανάλογα το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιείς θα απαιτείτε Internet ή όχι. Απεικόνιση 3D ανάλογα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος που χρησιμοποιείς   

Media Player  

Ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας το NAVplay διαθέτει πολλές εισόδους ψυχαγωγίας

Bluetooth streaming, Dual USB 2.0 & USB 3.0  input (media), Με δυνατότητα αναπαραγωγή Video & Μουσική. Χρησιμοποιείς το Play Store της Google και κατεβάζεις εσύ το πρόγραμμα αναπαραγωγής που θέλεις VLC ή άλλο  

 

Netflix | YouTube |Spotify  

Cosmote TV, Nova Music Google, Internet TV ..... 

Και χιλιάδες Apps Ψυχαγωγίας θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβάνεσε το αυτοοκίνητο και τα ταξίδια σου ... Τώρα θα διαθέτει και το αυτοκίνητο σου Smart TV  !!!

Προσοχή δεν απαιτείτε να αλλάξεις Οθόνη, στην εργοστασιακή οθόνη όλα τα χαρακτιριστικά που αναφέρουμε

Play Store  

Όλο το Play Store με πρόσβαση σε χιλιάδες Apps, εγκατεστημένο στην εργοστασιακή οθόνη του αυτοκινήτου σου. Μετατρέποντας την σε Smart TV ή Tablet για να καταλάβεις τι σου προσφέρει το NavPlay.     

 

 

Internet
Το NAVplay είναι εξοπλισμένο με μια σύνδεση WiFi που μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η δημιουργία σύνδεσης 3G / 4G /5G στο Διαδίκτυο (μέσω της υποδοχής SIM Ή Hotpots από το Smartphone σας).
Εικόνα στην Εικόνα  

Δεν υπάρχουν όρια στο NavPlay. Επιλογή Εικόνας στην Εικόνα για να μπορείς εσύ να επιλέγεις τι θέλεις. Πλοήγηση & Ψυχαγωγία ταυτόχρονα

Παράλληλα διαθέτει HDMI OUT για να στείλεις Εικόνα και στις οθόνες Ψυχαγωγίας των Επιβατών. Μετατρέποντας το Αυτοκίνητο σου σε Car Cinema με την Εργοστασιακή του Οθόνη

Για ένα ταξίδι χωρίς περιορισμούς.             

Επιλογή κορυφαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου  

Εάν το CarPlay ή Android Auto είναι το λειτουργικό που επιλέγουν όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι επώνυμες εταιρίες. Το NavPlay είναι η αναβάθμιση που προτείνουν οι κορυφαίοι οίκοι Αναβάθμισης π.χ. BJ Electronics – Apeldoorn για Lamborghini ή το εμπιστεύτηκε η Mobile Command Center live στο ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας στα αυτοκίνητα υποστήριξης και όχι μόνο.

Δείτε τα παρακάτω Video για να κατανοήσετε την λειτουργία του, τον εργοστασιακό χειρισμό του και την ευκολία.... Και γιατί το Android λειτουργικό έμεινε να το διαθέτουν μόνο τα no name προϊόντα

CarPlay

Δυνατότητα μετατροπής του NavPlay σε CarPlay και να εκτελείτε εφαρμογές iOS χωρίς να αγγίξετε το iPhone. Θα το ελέγξετε με το τρόπο χειρισμού του ΝavPlay και με δυνατότητα υποστήριξη Siri. Δείτε Επίσης στο τέλος της σελίδας το προϊόν που πρέπει να αποκτήσετε.

Μην Παραλείψετε να δείτε και την Playlist που διαθέτουμε στο κανάλι μας στο Youtube

Spacification

Μην Ξεχάσεις

Προϊόντα Αναβάθμισης

Περιλαμβάνει

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Navinc NAVplay V8'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ