Η ανάγκη του καταναλωτή είναι η Έμπνευσή μας

Ένα είστε ένας από αυτούς που απόκτησαν ΟΕΜ Multimedia Android <<Κινέζικο>> και το έχετε μετανιώσει τώρα έχετε μία μοναδική ευκαιρία να πάρετε τα χρήματα σας πίσω.

Θα σας το αποσύρουμε και θα σας προσφέρουμε €250 !!!

Σε Δώρο-επιταγή για να απαλλαχτείτε μία και καλή, αποκτώντας ότι ποιο σύγχρονο Multimedia υπάρχει σήμερα και προτείνετε από όλους τους Επώνυμους Κατασκευαστές και από όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Για να πιάσουνε τόπο τα χρήματα που θα σας διαθέσουμε και για να ησυχάστε μια και καλή με το Multimedia στο αυτοκίνητο σας η Δώρο-επιταγή εξαργυρώνετε το παρακάτω Alpine Multimedia Apple CarPlay & Android Auto

https://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2941140

Επιλέγετε το συγκεκριμένο προϊόν για τους παρακάτω λόγους:

Έπειτα την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί θα πρέπει μια και καλή να απαλλαχτείτε με την επιλογή ενός κορυφαίου προϊόντος σε ποιότητα ήχου, εικόνας για το αυτοκίνητο σας. Απαραίτητα θα πρέπει να διαθέτει ότι διαθέτουν όλα τα νέα μοντέλα των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Επιλέξαμε ένα μοντέλο που η τιμή του αντιπροσωπεύει την αξία του, είναι σταθερή και ίδια σε όλες τις μηχανές αναζήτησης για να μην το χρησιμοποιήσουμε σαν διαφημιστικό τρικ. Και το διαθέτουμε στην τιμή που αναγράφει (και έχει εκλεχτεί τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που δημοσιοποιούμε το πρόγραμμα απόσυρσής).

Όροι & Προϋποθέσεις.

Αποκλειστικά για όσους διαθέτουν OEM Android Multimedia σε ειδική σχεδίαση για το αυτοκίνητο τους και μόνο.

Περιλαμβάνουμε στην προσφορά και όσους έχουν το εργοστασιακό τους σύστημα και θέλουν να το αλλάξουν (για να τους γλυτώσουμε από την ταλαιπωρία)

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός από όπου και να το έχουν προμηθευτεί (εμείς έχουμε διαθέσει ελάχιστα, προστατεύαμε τους πελάτες μας), από άλλο κατάστημα, από το Internet…. κ.α.

Μοναδική προϋπόθεση να είναι εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο σας, ανεξαρτήτως εάν λειτουργεί ή παρουσιάζει πρόβλημα. Ο λόγος είναι ότι το ποσόν που σας προσφέρουμε είναι πολλαπλάσιο της αξία του προϊόντος που θα σας αποσύρουμε ακόμα και ένα είναι μίας ημέρας.

Απαιτείτε η εγκατάσταση να γίνει αποκλειστικά από εμάς για να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες σε διαφημιστική μας καμπάνια.

Το κόστος της εγκατάστασης θα είναι ακριβός το ίδιο που αναφέρουμε στο τιμοκατάλογο εγκατάστασης και για την αλλαγή πηγής (χωρίς εγκατάστασής άλλων αξεσουάρ π.χ. Κάμερα, Δέκτη τηλεόρασής.. κ.α.) Δεν υπερβαίνει τις 2 εργάσιμες ώρες

Τα αξεσουάρ που απαιτούνται για την εγκατάστασης μπορείτε να τα προμηθευτείτε από όπου εσείς θέλετε (αρκεί να είναι συμβατά για το αυτοκίνητο σας και για το παραπάνω προϊόν)

Αν και είναι γνωστό ότι διαθέτουμε την μεγαλύτερη και έγκυρη γκάμα προϊόντων που έχει να κάνει με την αλλαγή πηγής, δεν θέτουμε όρο να τα αποκτήσετε από εμάς.

Ο σκοπός του παραπάνω προγράμματος δεν είναι απλά ένα διαφημιστικό τρικ, για αυτό εξηγούμε αναλυτικά και τους λόγους που θέτουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να σας δώσουμε τα €250

ο κύριος λόγος είναι η προώθηση τις Κορυφαία τεχνολογία για Multimedia λύση στο αυτοκίνητο που είναι Apple CarPlay & AndroidAuto

Σε αυτήν την τεχνολογία εμείς διαθέτουμε κορυφαίες λύσεις και για να αλλάξετε την εργοστασιακή πηγή ή για να την αναβαθμίσετε

https://www.gelisound.gr/SearchShop2.aspx?Id=164248

Σας απαλλάσσουμε από ένα κινέζικο προϊόν με κέρδος για εσάς… και εμείς αποκτούμε τις φωτογραφίες και ύλη για την νέα μας διαφημιστική καμπάνια που θα ακολουθήσει.

Επενδύουμε σε αξιόπιστες συσκευές υψηλή τεχνολογία και όχι σε ευκαιριακές πωλήσεις προϊόντων