Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Stinger Increase Response

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Το Stinger Increase Response από την GelisoundTeam αυξάνει την απόδοση των ηχείων βελτιώνοντας της συνθήκες εγκατάσταση τους στο αυτοκίνητο και μειώνει τις ανεπιθύμητες οπίσθιες ανακλάσεις που μπορούν να υποβαθμίσουν τον ήχο. Λύνοντας το πρόβλημα εγκατάστασης των aftermarket ηχείων.
49,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: Επιλέξτε Προϊόν 

Περιγραφή

Η 30χρονή Plus εμπειρία μας στην εγκατάσταση ηχείων στο αυτοκίνητο μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε ένα Kit βελτίωσης των ηχείων του εμπορίου για το δικό σου αυτοκίνητο.  Σε συνεργασία με την Stinger.
Stinger Increase  Response Kit  αποτελεί συνδυασμός προϊόντων, που έκανε η Ομάδας μας για να απογειώσει την απόδοση των μεγαφών που εσείς θα επιλέξετε για το αυτοκίνητο σας.  Και εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε για  το αποτέλεσμα του  συνδυάζει τα παρακάτω προϊόντα  (η τιμή του) αφορά 1 Ζευγάρι ηχείων.  

 

Περιλαμβάνει:

-          Stinger Fast Rings kit * Σύστημα δακτυλίων αφρού 3 τεμαχίων συμβατά με τις διαστάσεις των ηχείων  
-          Stinger ROADKIL Expert 0,6 m² ηχομονωτικό ηλιακό (σύνολο για τα δύο μεγάφωνα) 
 

Στο τέλος της σελίδας  στην ενότητα ‘’Δείτε Επίσης’’ θα βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα που αποτελούν τo Stinger Increase  Response kit.


 
*Ανάλογα την διάσταση των ηχείων μπορεί να απαιτηθεί μετατροπή

 

**Προσοχή η βάση ηχείων δεν είναι προϊόν της Stiger. Επιλέγετε με κριτήριο την συμβατότητας της με το αυτοκίνητο σας και για ηλεκτρονικές αγορές απαιτείται φωτογραφία του εργοστασιακού ηχείου ή της θέσεις ηχείων για την εγγύηση συμβατότητας  Και δεν παραλαμβάνετε στο συγκεκριμένο kit

Στην τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνονται τα ηχεία   
 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Stinger Increase Response'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ