Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat Dynil

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Το Dynil είναι ένα πυκνό, εξαιρετικά εύκαμπτο ακουστικό φράγμα που λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων για τη μείωση της μετάδοσης ήχου μέσω τοίχων, δαπέδων και οροφών. Λειτουργεί για να αποτρέψει την ανεπιθύμητη μεταφορά θορύβου έξω από το δωμάτιο δημιουργώντας ένα βέλτιστο ακουστικό περιβάλλον στο δωμάτιο. Το Dynil έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή της αναδιαμόρφωσης του σπιτιού σας και καθιστά οποιοδήποτε δωμάτιο περισσότερο αθόρυβο. Διαστάσεις 762 ? 137 cm
1.329,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 7-10 Ημέρες 

Περιγραφή

Αποκλείστε το θόρυβο μεταξύ δωματίων και ορόφων. 

Το Dynil είναι ένα πυκνό, εξαιρετικά εύκαμπτο ακουστικό φράγμα που λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων για τη μείωση της μετάδοσης του ήχου μέσω τοίχων, δαπέδων και οροφών.

Το Dynil λειτουργεί για να αποτρέψει την ανεπιθύμητη μεταφορά θορύβου έξω από το δωμάτιο, ενώ δημιουργεί ένα βέλτιστο ακουστικό περιβάλλον στο δωμάτιο.

Έχει σχεδιαστεί για να εγκατασταθεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή της αναδιαμόρφωσης του σπιτιού σας και κάνει οποιοδήποτε δωμάτιο πιο ήσυχο. Αντιστέκεται στα σκισίματα και επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση.
Το Dynil είναι ιδανικό για το οικιακό θέατρο, το γραφείο, το παιδικό δωμάτιο, το δωμάτιο γυμναστικής, το δωμάτιο πλυντηρίου, το υπνοδωμάτιο ή το στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι. Με την υψηλότερη στην κατηγορία του βαθμολογία STC (συντελεστής μεταφοράς ήχου), το Dynil μειώνει τη μεταφορά θορύβου σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων.

 

Το Dynil είναι ένα πυκνό, εξαιρετικά εύκαμπτο ακουστικό φράγμα που λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων για τη μείωση της μετάδοσης ήχου μέσω τοίχων, δαπέδων και οροφών. Λειτουργεί για να αποτρέψει την ανεπιθύμητη μεταφορά θορύβου έξω από το δωμάτιο δημιουργώντας ένα βέλτιστο ακουστικό περιβάλλον στο δωμάτιο.
Το Dynil έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή της αναδιαμόρφωσης του σπιτιού σας και καθιστά οποιοδήποτε δωμάτιο περισσότερο αθόρυβο.

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat Dynil'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης