Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Wurth 0894909008

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Ταινία συναρμολόγησης, Power ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΝΑΡΜ. ΔΙΑΦ. POWER 12MM/10M
39,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 2-3 Ημέρες 

Περιγραφή

Κολλητική ταινία διπλής όψης με υψηλή πρόσφυση για γενική χρήση, κατάλληλη για απαιτητικές συγκολλήσεις συναρμολόγησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Συνδέει και στεγανοποιεί με μία κίνηση.

Εξαιρετικά υψηλή δύναμη συγκόλλησης που διαρκεί για πολύ καιρό


 

Ανά τρέχον μέτρο μπορεί να αντέξει βάρος έως:


 
  • 8 kg/πλάτος 25 mm
     
  • 6 kg/πλάτος 19 mm
     
  • 4 kg/πλάτος 12 mm

 

 


 

Δυνατότητα μη εμφανών συνδέσεων


 
  • Ιδανική σχεδίαση χωρίς αντιαισθητικές οπές, βίδες, πριτσίνια κ.λπ.
     
  • Το υλικό δεν εξασθενεί από διατρήσεις, πριτσινώματα κ.λπ.

 

 


 

2 σε 1: συνδέει και στεγανοποιεί με μία κίνηση


 
  • Άμεση συγκόλληση χωρίς μηχανική καταπόνηση
     
  • Απορροφά τις δονήσεις και τις κρούσεις
     
  • Εμποδίζει τον σχηματισμό σκουριάς

 

 


 

Πολύ καλή αντοχή στην υγρασία και την ακτινοβολία UV, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους ή σε χώρους με υγρασία.

Ανακοίνωση

Δεν συνιστάται για χρήση σε υλικά χαμηλής ενέργειας όπως PE ή PP και σε επιφάνειες που συγκολλούνται δύσκολα, π.χ. PA, καουτσούκ, σιλικόνη, μαλακό PVC, EPDM ή ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο. Η πρόσφυση μπορεί να μειωθεί στις βαμμένες επιφάνειες. Η τελική ισχύς πρόσφυσης επιτυγχάνεται μετά από περίπου 48 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.


 

 


 

Θα πρέπει να εξοικειώνεστε με τους ισχύοντες κατασκευαστικούς κανονισμούς, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, προτού χρησιμοποιήσετε τις λύσεις συγκόλλησης που παρουσιάζονται εδώ και να βεβαιώνεστε ότι συμμορφώνεστε με αυτούς κατά τη σχεδίαση και την υλοποίηση της εφαρμογής. Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε πάντα μηχανικό μέσο προστασίας όταν εκτελείτε εργασίες με συγκολλητικά υλικά πάνω από το ύψος του κεφαλιού στα 1,80 m.

Οι οδηγίες χρήσης είναι συστάσεις που βασίζονται στις δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει και στην εμπειρία μας. Εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές πριν από κάθε εφαρμογή. Λόγω του μεγάλου αριθμού εφαρμογών και συνθηκών αποθήκευσης και επεξεργασίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα καμίας συγκεκριμένης εφαρμογής. Εφόσον η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών παρέχει τεχνικές πληροφορίες ή ενεργεί ως συμβουλευτική υπηρεσία, η εν λόγω υπηρεσία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη παρά μόνο όταν οι παρεχόμενες συμβουλές ή υπηρεσίες εμπίπτουν στην εμβέλεια της καθορισμένης, συμβατικά συμφωνημένης υπηρεσίας ή εάν ο σύμβουλος ενεργούσε ηθελημένα. Εγγυόμαστε τη συνεπή ποιότητα των προϊόντων μας. Διατηρούμε το δικαίωμα εκτέλεσης τεχνικών αλλαγών και ενεργειών περαιτέρω ανάπτυξης των προϊόντων μας.

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Wurth 0894909008'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης