Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Pioneer TAB1

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Βάση Smartphone 360 μοιρών
49,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 1-2 Ημέρες 

Περιγραφή

Αναβαθμισμένη σχεδίαση : Με τριπλή επέκταση που επιτρέπει διαφορετικές ρυθμίσεις για να έχετε την καλύτερη γωνία θέασης. Να απόλαμβάνετε την ταινία, να διασκεδάζετε ενώ οδηγείτε. Η βάση είναι έτσι σχεδιαμένη για να μην ανησυχείτε για την οδήγηση σε ανώμαλους δρόμους.

Εξαιρετική συμβατότητα : Αυτή η βάση είναι συμβατή με όλα τα tablet και smartphone 4-40, 1", το εσωτερικό αντιολισθητικό λάστιχο και τους σφιγκτήρες από μαλακό υλικό προστασίας περιβάλλοντος EVA, κρατούν τη συσκευή σας σταθερή και ασφαλή.

Περιστρεφόμενη 360 : Η περιστροφή κεφαλής μπάλας παρέχει ελεύθερη περιστροφή 360 μοιρών, ελεύθερη περιστροφή στην επιθυμητή γωνία θέασης και καλύτερο ύψος θέασης και μακρινή και κοντινή φωτεινότητα, σας κάνει να απολαμβάνετε άνετα ταινίες, να διαβάζετε, να παίζετε παιχνίδια και να ακούτε μουσική κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Γρήγορη εγκατάσταση και αφαίρεση : Ενσωματωμένο ελαστικό ελατήριο, συρρικνώνεται ελεύθερα, εύκολο στην εγκατάσταση, απλά σφίξτε τη θήκη σας στο προσκέφαλο του αυτοκινήτου χωρίς εργαλεία, ρυθμιζόμενο πλάτος ταιριάζει για διαφορετικά μοντέλα.

Τέλειος σύντροφος στο αυτοκίνητο :  Αυτή η θήκη ελευθερώνει τα χέρια σας από τις συσκευές σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε άνετα τις ταινίες και τα παιχνίδια σας, ενώ κρατά και το μωρό σας κατά τη διάρκεια ταξιδιών με αυτοκίνητο.

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Pioneer TAB1'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης