Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Scosche MPRNDRK-SP

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Scosche MPRNDRK-SP Κυκλικές Πλάκες για το MagicMount Σύστημα
8,90€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 3-5 Ημέρες 

Περιγραφή

Scosche MPRNDRK-SP Κυκλικές Πλάκες για το MagicMount Σύστημα

Αυτό το πακέτο Scosche MagicPlates 2 είναι σχεδιασμένο να σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μαγνητικά τις κινητές συσκευές σας σε ένα σύστημα MagicMount (δεν περιλαμβάνεται). Τοποθετούνται στο πίσω μέρος της κινητής συσκευής σας, όπως ένα smartphone, tablet ή GPS με αυτοκόλλητο 3M. Μόλις συνδεθούν, οι μεταλλικές πλάκες δίνουν στις συσκευές σας τη δυνατότητα να ασφαλίζονται μέσω των μαγνητών νεοδυμίου πάνω σε ένα MagicMount.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσαρτήσετε αυτά τα MagicPlates στο πίσω μέρος της θήκης της συσκευής σας. Χρησιμοποιήστε τα για να δώσετε σε περισσότερες κινητές συσκευές τη δυνατότητα να κουμπώσουν σε σύστημα MagicMount ή να αντικαταστήσετε ένα υπάρχον MagicPlate.

Για να διασφαλίσετε ότι τα MagicPlates θα κολλήσουν με ασφάλεια στη συσκευή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε εκ των προτέρων τα μαντηλάκια με οινόπνευμα για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε λάδια ή άλλα κατάλοιπα που μπορούν να υποβαθμίσουν τη σύνδεση.

 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Scosche MPRNDRK-SP'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης