Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Alpine SPC-100ML

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Ηχεία αναβάθμισής βασικού μοντέλου Mercedes ML. Ηχεία 2 δρόμων για τις εμπρός θέσειςκαι subwoofer, για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Woofers με βελτιωμένα, δαχτυλίδια για καλύτερη απόδοση. Tweeters θόλου με μετάξι, Εργοστασιακέςπροδιαγραφέςστιςσυνδέσειςγια εύκολη τοποθέτηση. Subwoofer 8” (20cm) κλειστούτύπου με αντίσταση, 2 Ohms για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Παράγεται ισχυρή και ακριβής εικόνα ήχου με τη χρήση του ενσωματωμένου DSP (PDP-E310ML) Συμβατό μόνο με το PDP-E310ML. Made in Germany
699,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: το Προϊόν δεν είναι διαθέσιμο 

Περιγραφή

Ηχεία αναβάθμισής βασικού μοντέλου Mercedes ML. Ηχεία 2 δρόμων για τις εμπρός θέσειςκαι subwoofer, για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Woofers με βελτιωμένα, δαχτυλίδια για καλύτερη απόδοση. Tweeters θόλου με μετάξι, Εργοστασιακέςπροδιαγραφέςστιςσυνδέσειςγια εύκολη τοποθέτηση. Subwoofer 8” (20cm) κλειστούτύπου με αντίσταση, 2 Ohms για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.  Παράγεται ισχυρή και ακριβής εικόνα ήχου με τη χρήση του ενσωματωμένου DSP (PDP-E310ML)  Συμβατό μόνο με το PDP-E310ML.

Αυτό το πακέτο ηχείων top-class περιλαμβάνει ένα μπροστινό σύστημα με μαλακό τουίτερ θόλου και μεγάλα ηχεία midrange, συν ένα υπογούφερ 20 cm υψηλής απόδοσης. Όλα τα ηχεία είναι το ιδανικό ταίρι για το ψηφιακό ενισχυτή για την εξαιρετική ποιότητα ήχου με την καλύτερη αναπαραγωγή ήχου. Έχουν επίσης σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στο πρωτότυπο ηχείο και το subwoofer θέσεις του της ML.  *  For upgrading the ML W164 original entry sound system. Requires PDP-E310ML.

Πλεονεκτήματα τοποθέτησης

Εγκατάσταση Plug and play Δεν χρειάζονται ρυθμίσεις

Πλεονέκτημα προς τον πελάτη

  • Το αποτέλεσμα ήχου είναι πολύκαλύτερο απόοποιοδήποτε εργοστασιακόσύστημα του Mercedes ML.

  • Ρύθμιση εικόναςήχου για κάθε σωματότυπο.

  • Αύξηση έντασηςχωρίςπαραμορφώσεις

  • Προσθήκη subwoofer

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Alpine SPC-100ML'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης