Οθόνη αυτοκίνητου για Πλοήγηση, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να επιλέξεις την καλύτερη λύση για την δική σου ανάγκη, στο δικό σου αυτοκίνητο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οποιοδήποτε καινούργιο μοντέλο αυτοκινήτου και να δεις το πρώτο που διαφημίζει είναι το Multimedia, Infotainment σύστημα που διαθέτει.

Η οθόνη πλέον είναι βασικό αξεσουάρ για οποιοδήποτε αυτοκίνητο και εάν επιθυμείς να αποκτήσεις, θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείς για τις διαθέσιμες λύσεις. Android Multimedia, Apple CarPlay, AndroidAuto, MirrorLink, WebLink, Bluetooth, Πλοήγηση, Video…… και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που δεν γνωρίζεις, αλλά θα πρέπει να επιλέξεις εάν θέλεις να κάνεις μία πετυχημένη αγορά!

 

Η Πρώτη Επιλογή για την αλλαγή οθόνης είναι:

το λειτουργικό που θέλεις να διαθέτει το σύστημα που θα αποκτήσεις ( εάν διαθέτει οθόνη και επιθυμείς να την αναβαθμίσεις αναζήτησε εδώ την λύση: https://bit.ly/3Da2Gmu).

 

Ένα εξειδικευμένο Infotainment σύστημα για το αυτοκίνητο ή ένα Android λειτουργικό, η επιλογή εξαρτάτε από τις δικές σου ανάγκες και το τι θέλεις να διαθέσεις.  

Ας τα δούμε αναλυτικά, ενά ένα, μειονεκτήματα & πλεονεκτήματα μέσα από την ματια του τεχνικού (και όχι του πωλητή)

 

Multimedia με έξυπνo λειτουργικό σύστημα,

που προτείνουν όλοι οι επώνυμοι κατασκευαστές multimedia (Alpine, JVC, Kenwood, Pioneer, Sony..κ.α.)  και όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες (μην αναφέρουμε ξεχωριστά την κάθε μια (από AlfaRomeo, Audi, BMW, Mercedes, μέχρι Tesla.. όλες)

Επιλέγουν ένα σταθερό σύστημα με μεγάλη γκάμα συνδεσιμότητας που καλύπτει όλο τον φάσμα των τιμών ανάλογα τα χαρακτηριστικά. Πίεσε Εδώ για να μάθεις περισσότερα   

 

Multimedia με Android λειτουργικό σύστημα,

Tο σύστημα που εμπιστεύονται όλοι οι (no name κατασκευαστές) εργοστάσια από την Κίνα που εκμεταλλεύονται το Android λειτουργικό για να προσφέρουν προσιτές λύσεις στο αυτοκίνητο.

 

Η επιλογή εδώ είναι εύκολη επιλέγει την μεγαλύτερη μνήμη (όσο μεγαλύτερη γίνετε) στην τιμή που εσύ θέλεις να δώσεις, από μία μεγάλη εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων, γνωστή σαν OEM Multimedia για να ταιριάζει στο δικό σου αυτοκίνητο.

 

 Πλεονεκτήματα

- Το λειτουργικό Android από μόνο του, πρόσβαση στο Play Store της Google και ότι θέλεις θα το έχεις στην οθόνη του αυτοκινήτου σου!!

- Η μεγάλη γκάμα (όπως αναφέραμε και παραπάνω) θα βρεις αυτό που ταιριάζει με εργοστασιακό τρόπο στο δικό σου αυτοκίνητο

          - Η τιμή του προϊόντος

 

 Μειονεκτήματα

·         - Το λειτουργικό Android!!!  πολύ καλό για SmartPhone, αλλά ο χρόνος ανανέωσης οθόνης αυτοκινήτου είναι πολλαπλάσιος πιο αργός, (ο μέσος χρήστης δεν αλλάζει οθόνη περισσότερο από μία φορά στο αυτοκίνητο του, αντίθετα έχει αλλάξει αρκετές φορές το SmartPhone του)

 

·         - Η Ποιότητα κατασκευής του, για να είναι η τιμή προσιτή, ο ενισχυτής, ο χρόνος φόρτισης της οθόνης (ο χρόνος που απαιτείτε να ανοίξει), χαρακτηριστικά που αυξάνουν με τον χρόνο λειτουργίας του.

Αξίζει να προσέξεις όταν επιλέγεις οθόνη από κινα !! και σε τι διαφοροποιούνται ανάλογα με την τιμή τους

 

-Τον χρόνο εγγύησης 1 ή 2 χρόνια !!! (η σειρά LTR διαθέτει 1 χρόνο), η ποιότητα ραδιοφώνου & Bluetooth, το μόνιτορ απλό και όχι ips πρόβλημα όταν το βλέπει ο ήλιος, -τον επεξεργαστή … πχ με cortex και 2GB RAM για να φορτώσει ένα video θέλει 8’’, ο απλός επεξεργαστής με 2GB RAM για να φορτώσει ένα video θέλει 15'', Εάν έχει Fader, ρύθμιση equalizer μόνο στο Sub (η σειρά LTR)  Υπενθυμίζω ξανά την συμβουλή μου ότι για οθόνη android επιλέγουμε όσο μεγαλύτερη RAM υπάρχει και καλό επεξεργαστή…..  

Η ομάδα μας μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, όποια και να είναι η επιλογή σου

 

 Επιλέγουμε για να αντιμετωπίσουμε τα μειονεκτήματα του Android Multimedia, προμηθεύοντάς προϊόντα από έναν και μόνο προμηθευτή για να σου εγγυηθούμε:

 

  • -Εγγύηση Άριστης λειτουργίας με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (την αξίας του προϊόντος) εντός 10 ημερών από την τοποθέτηση (αφορά οθόνες android που αγοραστήκανε και τοποθετήθηκαν από την εταιρία μας)

 

  • -Εγγύηση 12 + 12 μήνες Ελληνικής αντιπροσωπίας (μετά τις 10 ημέρες) για αντιμετώπιση οποιοδήποτε προβλήματος & Software.

 

  • -Σύντομο χρονικό διάστημα επισκευής !!! 

Αναζήτησε στον σύνδεσμο οθόνη Android ΟΕΜ για το δικό σου αυτοκίνητο Πίεσε Εδώ: https://bit.ly/3sIs3a2 

 

Multimedia με έξυπνα λειτουργικό σύστημα η έξυπνη επιλογή

Εάν έφτασες μέχρι εδώ θέλεις το καλύτερο για το αυτοκίνητό σου, αυτό η GelisoundTeam μπορεί να στο Εγγυηθεί!  

Ξέχασε όλα τα παραπάνω για Android Multimedia και δες γιατί κανείς επώνυμος κατασκευαστής δεν έχει λειτουργικό Android!!!  

Έχουμε Αναβαθμίσει Bentley !! το δικό σου θα το απογειώσουμε!!  

Πλεονεκτήματα

·         - Ποιότητα Κατασκευής! Ποιότητα Ήχου, Χρόνος που ανοίγει η συσκευή (εάν ξεπαρκάρεις το πρωί η οθόνη θα έχει ανοίξει για να δεις την κάμερα)

 

·         - Διάρκεια λειτουργίας, δεν υπάρχουν GByte μνήμης, που ότι αποκτήσεις σήμερα αύριο θα είναι λίγα

 

·         - Έξυπνη Συνδεσιμότητα, και δυνατότητα άμεσης προσαρμογής σε κάθε οδηγό (δεν γνωρίζει κανείς ποια διαδρομή έχεις στο ιστορικό της πλοήγησης)

 

·         - Εξειδικευμένα συστήματα για αυτοκίνητο, με εύκολο χειρισμό και με όλες τις προδιαγραφές, πιστοποιητικά για χρήση στο αυτοκίνητο

Μην αναφέρω άλλα….. σε αυτήν την κατηγορία ο καταναλωτής τα θέλει όλα και θέλει και Τιμή!!!

Η μεγάλη γκάμα των επώνυμων κατασκευαστών μας εγγυάται ότι και με τα λιγότερα χρήματα π.χ. από €150 μπορείς να αποκτήσεις ένα προϊόν που αξίζει τα χρήματα του.

Μέχρι εξελιγμένα συστήματα που δεν έχουν ανάγκη το Android για να σου παρέχουν Video, σύγχρονα συστήματα πλοήγησης, άριστη επικοινωνία Bluetooth, ποιότητα ήχου. 

 

Μειονεκτήματα

 

·         -Ένα αλλά πολύ σοβαρό μειονέκτημα των επωνύμων προϊόντων είναι:

ο Eγκαταστάτης – Πωλητής θα πρέπει να γνωρίζει την δουλειά του!!! 

 Δυστυχώς πρέπει να έχει εμπειρία, για να γνωρίζει τα αξεσουάρ που απαιτούνται για το κάθε αυτοκίνητο και όχι απλά να δει το (σχέδιο της οθόνης) για να καταλάβει τι ταιριάζει.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα OEM Multimedia στην χώρα μας είναι δυσανάλογα υπερβολικά δημοφιλή, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.  

Δεν είναι η Τιμή, δεν είναι τα χαρακτηριστικά είναι η τεχνογνωσία που δεν επιτρέπει στην πλειοψηφία των εγκαταστατών να προτείνουν Επώνημη Λύση  

 Το διαπιστώνουμε καθημερινά ότι 3 στους 4 που επικοινωνούν μαζί μας μας αναφέρουν ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε ότι μπορείς να εγκαταστήσεις μία οθόνη Alpine !! ή Pioneer!! Στο αυτοκίνητο τους..  

 Τι διαθέτουν οι επώνυμες εταιρίες και πως θα επιλέξεις αυτό που εσύ θέλεις

Μια γκάμα από μοντέλα που διαθέτουν Apple CarPlay & AndroidAuto ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα για Multimedia αυτοκινήτου. Το διαθέτουν όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων, αρκετά από αυτά και στο βασικό τους εξοπλισμό.  

Ότι θα χρειαστείς από το δικό σου SmartPhone iPhone ή Android άμεσα στην οθόνη του αυτοκινήτου σου, το δικό σου σύστημα πλοήγησης, με τα δικά σου σημεία ενδιαφέροντος (προσβάσιμα μόνο σε εσάς), την δική σου μουσική βιβλιοθήκη, τον δικό σου τηλεφωνικό κατάλογο… 

Με τον ευκολότερο τρόπο χειρισμού και σε περιβάλλον που εσύ έχεις μάθει μια και είναι ίδιος με το SmartPhone σου.

Ανάλογα την τιμή του προϊόντος η παραπάνω λειτουργίες είναι με ασύρματη σύνδεση ή με καλώδιο .  

 

Όλες οι επώνυμες εταιρίες στα οικονομικότερα μοντέλα τους διαθέτουν δικό τους Apps π.χ. WebLink ή Pioneer, Mirroring Ready η Kenwood που σας δίνει πρόσβαση σε YouTube, ή επιλεγμένες εφαρμογές της Google για να ανταγωνιστούν τα Android Multimedia αλλά με την Αξιοπιστία του SmartPhone σας!!!  

Αξιοπιστία Ραδιοφώνου, σύνδεση με Bluetooth και άλλων χαρακτηριστικών είναι σε κάθε περίπτωση μη συγκρίσιμα με τα Android Multimedia, όχι λόγο του Android αλλά λόγω του κόστους του προϊόντος    

 

Τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας για να εγκαταστήσετε ένα επώνυμο προϊόν στο αυτοκίνητο σας. 

Να φέρουμε τον κόσμο ανάποδα για να σας βρούμε όλα τα εξειδικευμένα αξεσουάρ που απαιτούνται.

 

 

Εάν έφτασες να διαβάζει μέχρι εδώ και το αυτοκίνητο σου διαθέτει εργοστασιακή οθόνη  μην ξεχάσεις να δεις και το άρθρο μας Αναβάθμιση εργοστασιακής οθόνης  

Πίεσε Εδώ  https://bit.ly/32H2CNL   δεν έχεις και πολλούς λόγους να το αναβαθμίσεις (εξαρτάτε πάντα τι οθόνη διαθέτει)

 Το παρακάτω Video αποτελεί απόδειξη των ικανοτήτων της ομάδας μας,

δείτε σε τι μοντέλο εγκαταστήσαμε Επώνυμη Οθόνη και συκρίνετε την ημερομηνία που ανεβάσαμε στο Video για να διαπιστώσετε ότι έχει δύο πρωτιές  

 

Πρώτη Εγκατάσταση νέα οθόνης σε Kia Sportage του 2021 στην Ευρώπη

 

Πρώτη Εγκατάσταση στην Ελλάδα της Κορυφαίας Οθόνης για το 2021

 

Απολαύστε το Video

 Αναζήτησε στον παρακάτω σύνδεσμο τα Αξεσουάρ που απαιτούνται για το δικό σας αυτοκίνητο.  Multimedia Αυτοκινήτου η οθόνη σας να έχει Oνοματεπώνυμο. Πίεσε Εδώ:  https://bit.ly/3zeLObU

 Τώρα γνωρίζεις ότι έχουμε το καλύτερο, κάνουμε το καλύτερο για το αυτοκίνητο σου   

 Ακολουθήστε μας στο Instagram : https://www.instagram.com/gelisound/  Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Gelisound | Ακολουθήστε μας στο tiktok: https://bit.ly/3rriWJk |

Δείτε μας στο YouTube:  http://bit.ly/33KD28e

 

Επιλέξτε μας για να έχετε την καλύτερη οθόνη στο αυτοκίνητο σας όπια και να είναι η επιλογή σας