New Page 2

Στόχος κάθε καινοτομίας δεν είναι μόνο να κάνει τα προϊόντα να ακούγονται καλύτερα και πιο αξιόπιστα, αλλά ταυτόχρονα να απλοποιεί τη λειτουργία και να βελτιώνει το αποτέλεσμα

Database for Plug & Play Upgrades

 

Amplifier Classes

 

 

  Τη πιο συχνή και παραδοσιακή ιδέα αναλογικού ενισχυτή. Αυτή η τεχνολογία είναι ακόμα ασυναγώνιστη όταν το μόνο ζητούμενο είναι η ποιότητα του ήχου χωρίς συμβιβασμούς.

Αν και οι ενισχυτές τάξης AB παράγουν περισσότερη θερμότητα σε σύγκριση με τους ψηφιακούς και επίσης απαιτούν μεγαλύτερες ψύκτρες και υψηλότερα ρεύματα τροφοδοσίας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή του audiophile ακροατή.

 

 

Αυτή η ιδέα ψηφιακού ενισχυτή προσφέρει σημαντικά καλύτερη απόδοση από τους ενισχυτές κατηγορίας AB. Εκτός από τη χαμηλότερη απαγωγή θερμότητας, οι ενισχυτές κατηγορίας D απαιτούν χαμηλότερα ρεύματα από το τροφοδοτικό που σημαίνει λιγότερη πίεση και για το σύστημα μπαταρίας/εναλλάκτη του αυτοκινήτου. Ωστόσο, οι συμβατικοί ενισχυτές κατηγορίας D εξακολουθούν να μην επιτυγχάνουν τις άριστες τιμές των καλύτερων σχεδίων κατηγορίας AB όσον αφορά το THD, το εύρος ζώνης και τον παράγοντα απόσβεσης.

 

Η αποκλειστικότητα της έννοιας Class GD της Audiotec Fischer φέρνει την απόδοση των συμβατικών ψηφιακών ενισχυτών Class D στο επόμενο επίπεδο. Μεταβάλλοντας την εσωτερική τάση τροφοδοσίας σε διάφορα βήματα ανάλογα με τα σήματα εισόδου του ενισχυτή, οι απώλειες "ηρεμίας" μειώνονται σημαντικά και η συνολική απόδοση πλησιάζει το μέγιστο ανά πάσα στιγμή. Έτσι, η απαγωγή θερμότητας είναι σχεδόν αμελητέα, επιτρέποντας έτσι ακόμα μικρότερες ψύκτρες. 

 

 

Η μοναδική ιδέα Class HD συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας τεχνολογίας Class H με την αρχή λειτουργίας ενός ενισχυτή κατηγορίας D. Το αποτέλεσμα είναι μια αξεπέραστη απόδοση που ξεπερνά εύκολα οποιονδήποτε συμβατικό ενισχυτή Class D. Μεταβάλλοντας συνεχώς την εσωτερική τάση τροφοδοσίας ανάλογα με το εύρος των σημάτων εισόδου, οι απώλειες ηρεμίας μειώνονται σημαντικά και η συνολική αποδοτικότητα (efficiency) πλησιάζει το μέγιστο ανά πάσα στιγμή.

 

Η αποκλειστικότητα της έννοιας Class GD της Audiotec Fischer φέρνει την απόδοση των συμβατικών ψηφιακών ενισχυτών Class D στο επόμενο επίπεδο. Μεταβάλλοντας την εσωτερική τάση τροφοδοσίας σε διάφορα βήματα ανάλογα με τα σήματα εισόδου του ενισχυτή, οι απώλειες "ηρεμίας" μειώνονται σημαντικά και η συνολική αποδοτικότητα (efficiency) πλησιάζει το μέγιστο ανά πάσα στιγμή. Έτσι, η απαγωγή θερμότητας είναι σχεδόν αμελητέα, επιτρέποντας έτσι ακόμα μικρότερες ψύκτρες.

 

 

Inputs

 

 Εισοδος επιπέδου ηχείων, για σύνδεση σε εργοστασιακές πηγές, αλλά και σε πηγές εμπορίου που απλά δεν διαθέτουν RCA εξόδους προενίσχυσης

 

 

Είσοδοι RCA / Cinch για σύνδεση πηγών σήματος, π.χ. ραδιόφωνα με σήματα προενισχυτή.

 

 

 

Ψηφιακή ομοαξονική στεροφωνική είσοδος σε πρωτοκολο SPDIF για σύνδεση σε πηγές που διαθέτουν την ανάλογη έξοδο

 

 

 

Είσοδος οπτικού, ψηφιακού στερεοφωνικού σήματος σε μορφή SPDIF για σύνδεση πηγών σήματος με ψηφιακή έξοδο ήχου

 

 

.Η υποδοχή HELIX Extension Card (slot HEC) επιτρέπει την προσθήκη περαιτέρω εισόδων, όπως ένα Bluetooth ® Audio Streaming (HEC BT) ή μια κάρτα ήχου USB High Resolution Audio (HEC USB).

 

 

Η υποδοχή MATCH Extension Card (slot MEC) επιτρέπει την προσθήκη περαιτέρω εισόδων, όπως ένα Bluetooth ® Audio Streaming (MEC BT) ή μια κάρτα ήχου USB High Resolution Audio (MEC USB)

 

 

 Η υποδοχή HELIX Digital Input Module (HDM) επιτρέπει την επέκταση των ενισχυτών (ανάλογα με το μοντέλο του ενισχυτή) με μία ή δύο οπτικές ψηφιακές εισόδους σε μορφή SPDIF συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας SPDIF Direct In.

 


Πολυλειτουργικός σύνδεσμος για αξεσουάρ, όπως τηλεχειριστήριο, που επιτρέπει την προσαρμογή πολλών λειτουργιών του ενισχυτή DSP / DSP.

Ανάλογα με το συνδεδεμένο προϊόν, η τροφοδοσία του παρέχεται και μέσω της θύρας Smart Control.

 

 

Έξυπνη είσοδος υψηλού επιπέδου ADEP.3 - Η τελευταία έκδοση του κυκλώματος «Προηγμένη προστασία διαγνωστικών σφαλμάτων ADEP.3» που μπορεί να χειριστεί ακόμη και τις απαιτήσεις της τελευταίας γενιάς εργοστασιακών πηγών αυτοκινήτων OEM. Για πρώτη φορά το κύκλωμα ελέγχεται επίσης από τον ενσωματωμένο CoProcessor που επιτρέπει την περαιτέρω αλληλεπίδραση με τα διαγνωστικά συστήματα των σύγχρονων πηγών ΟΕΜ. Επομένως, το ADEP.3 εξασφαλίζει την καλύτερη συμβατότητα με τα περισσότερα ραδιόφωνα OEΜ χωρίς να χρειάζεται άσκοπη φόρτωση των εξόδων σε μεγάλες εντάσεις.  Τι συμβαίνει εάν συνδέσετε έναν κοινό ενισχυτή ή επεξεργαστή σήματος σε ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου OEΜ αντί για τα μεγάφωνα; Τα περισσότερα από τα ραδιόφωνα αυτοκινήτου OE εκτελούν πολύπλοκες διαδικασίες διάγνωσης κατά την εκκίνηση, προκειμένου να ανιχνεύσουν μια δυσλειτουργία ή εάν υπάρχουν συνδεδεμένα ηχεία.  Εάν το ραδιόφωνο εντοπίσει δυσλειτουργία, ενδέχεται να προκύψουν τα ακόλουθα προβλήματα:  Μηνύματα σφάλματος που είναι αποθηκευμένα στην CPU του αυτοκινήτου Λείπουν χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία fader Οι έξοδοι των ηχείων θα απενεργοποιηθούν (= όχι ήχος) Συμπέρασμα: για σωστή λειτουργία ο συνδεδεμένος ενισχυτής/επεξεργαστής σήματος πρέπει να συμπεριφέρεται στην είσοδο υψηλού επιπέδου σαν ένα τυπικό φορτίο μεγαφώνου

 

 

Έξυπνη είσοδος υψηλού επιπέδου ADEP.2 -Η τελευταία γενιά εργοστασιακών πηγών αυτοκινήτου ενσωματώνει εξελιγμένες δυνατότητες διάγνωσης των συνδεδεμένων ηχείων. Εάν συνδεθεί ένας κοινός ενισχυτής ή επεξεργαστής σήματος, εμφανίζονται συχνά μηνύματα αποτυχίας και απώλεια συγκεκριμένων χαρακτηριστικών (π.χ. λειτουργία fader).Επιπλέον, νέες έννοιες σταδίου ισχύος σε ορισμένα ραδιόφωνα μπορεί να προκαλέσουν ασύμμετρα σήματα εξόδου που οδηγούν σε παραμόρφωση στους μετατροπείς AD.Το κύκλωμα ADEP.2 αποφεύγει όλα αυτά τα προβλήματα χωρίς να φορτώνει άσκοπα τις εξόδους των ηχείων του εργοστασιακού ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια υψηλών εντάσεων.

 

 

Έξυπνη είσοδος υψηλού επιπέδου ADEP

Η τελευταία γενιά εργοστασιακών πηγών αυτοκινήτου ενσωματώνει εξελιγμένες δυνατότητες διάγνωσης των συνδεδεμένων ηχείων. Εάν συνδεθεί ένας κοινός ενισχυτής ή επεξεργαστής σήματος, εμφανίζονται συχνά μηνύματα αποτυχίας και απώλεια συγκεκριμένων χαρακτηριστικών (π.χ. λειτουργία fader).

Επιπλέον, νέες έννοιες σταδίου ισχύος σε ορισμένα ραδιόφωνα μπορεί να προκαλέσουν ασύμμετρα σήματα εξόδου που οδηγούν σε παραμόρφωση στους μετατροπείς AD.

Το κύκλωμα ADEP αποφεύγει όλα αυτά τα προβλήματα χωρίς να φορτώνει άσκοπα τις εξόδους των ηχείων του εργοστασιακού ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια υψηλών εντάσεων

 

Outputs

Οπτική, ψηφιακή στερεοφωνική έξοδος σήματος σε μορφή SPDIF για σύνδεση συσκευών με ψηφιακή είσοδο 

Ο ενισχυτής επιτρέπει την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του από μονοφωνική λειτουργία 1 καναλιού σε στερεοφωνική λειτουργία 2 καναλιών αφαιρώντας ένα βραχυκυκλωτήρα μέσα στη συσκευή.

 

 

 

DSP Features

   Υποστηρίζει αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης (HI RES) χωρίς απώλειες 

 

 

 

 

Προηγμένη πλατφόρμα CoProcessor 32 Bit (ACO) για πολλά νέα χαρακτηριστικά συστήματος και DSP.

Για παράδειγμα, τα μοναδικά ηχητικά εφέ DSP (Augmented Bass Processing, StageXpander,

RealCenter κ.λπ.), τα πλεονεκτήματα ταχύτητας στην επικοινωνία δεδομένων ή την ευκαιρία αναβαθμίσεων λογισμικού όλων των στοιχείων του DSP

 

  Το εσωτερικό Audio-DSP που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την επεξεργασία μουσικών σημάτων και, χάρη στην υψηλή ανάλυση των 56 bit, είναι πολύ ανώτερο από τα συμβατικά DSP πολυμέσων όσον αφορά την αναπαραγωγή ήχου

 

 

Ήχος DSP με ανάλυση 64 bit στο εσωτερικό.Οι σύνθετες ρυθμίσεις φίλτρου ενδέχεται να απαιτούν μήκος λέξεων άνω των 32 bit, προκειμένου να αποφεύγεται παραμόρφωση και θόρυβος κβαντισμού. Γι 'αυτό το DSP μας, εκτελεί όλους τους υπολογισμούς με την τεράστια ανάλυση των 64 Bit. Αυτό σημαίνει ότι διάφορα ακουστικά παράγωγα δεν θα έχουν καμία πιθανότητα να περάσουν μέσα στο σήμα

 

 

Στα προιόντα με το σήμα αυτό, χρησιμοποιούνται δύο ολοκληρωμένα chipset DSP 64 bit που εγγυώνται ανώτερες δυνατότητες συντονισμού. Ο διπλασιασμός της ισχύος επεξεργασίας επιτρέπει την υλοποίηση ενός μεγάλου εύρους καναλιών εισόδου και εξόδου χωρίς να χάνεται η δυνατότητα επεξεργασίας όλων των μονών σε ένα φυσικό εύρος ζώνης ήχου υψηλής ανάλυσης 96 kHz / 32 Bit. Η πρόσθετη ισχύς επεξεργασίας διασφαλίζει ότι υλοποιούνται επίσης λειτουργίες όπως η "Επεξεργασία εικονικού καναλιού (VCP)" και "DSP Sound Effects (SFX)"

 

 

 

Ο Αναλυτής Σήματος Εισόδου (ISA) επιτρέπει τη μέτρηση του ηχητικού σήματος που προέρχεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου και την αντιστάθμιση αν είναι απαραίτητο.Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατή η εξισορρόπηση οποιωνδήποτε εργοστασιακών ρυθμίσεων ήχου που διευκολύνουν τις περαιτέρω χειροκίνητες ρυθμίσεις του DSP.

 

 

Ο ισοσταθμιστής εισόδου είναι γενικά μια σχετική έννοια με τον αναλυτή σήματος εισόδου (ISA).

Υπάρχουν πέντε ζώνες διαθέσιμες για κάθε κανάλι εισόδου, οι οποίες μπορούν να οριστούν ελεύθερα ως πλήρως παραμετρικοί ισοσταθμιστές. Αυτό σημαίνει ότι τα σήματα από όλα τα εργοστασιακά ραδιόφωνα μπορούν να διορθωθούν χωρίς κόπο.

Ακόμα καλύτερα - εάν υπάρχουν ήδη διαφορές χρονικής καθυστέρησης μεταξύ των μεμονωμένων καναλιών της πηγής σήματος, ο ισοσταθμιστής εισόδου μπορεί επίσης να αντισταθμίσει αυτά, κάτι που π.χ. είναι σημαντικό αν θέλετε να αθροίσετε πολλά σήματα εισόδου για το υπογούφερ.

 

Η σωστή ρύθμιση της χρονικής καθυστέρησης μεταξύ των μεμονωμένων ηχείων στο όχημα είναι απαραίτητη για μια τέλεια εικόνα σκηνής. Η συμβατική μέθοδος χειροκίνητης μέτρησης των αποστάσεων των ηχείων από το αυτί παρέχει συχνά ανακριβή αποτελέσματα, ειδικά με παθητικά συστήματα 2 ή 3 κατευθύνσεων, καθώς είναι αδύνατο να προβλεφθεί ποιο από τα ηχεία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά για το "μηχανικό" μέτρηση. Η αυτόματη μέτρηση χρόνου (ATM) επιλύει αυτά τα προβλήματα με κομψό τρόπο. Με τη βοήθεια ενός μικροφώνου μέτρησης (π.χ. MTK1) και ενός ειδικού σήματος μέτρησης, καθορίζει με ακρίβεια τη σωστή χρονική καθυστέρηση για κάθε μεμονωμένο κανάλι.

 

 

Ένας αυξανόμενος αριθμός καναλιών σε καινοτόμες ιδέες ήχου έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πολυπλοκότητα της δρομολόγησης σήματος μέσα στα προϊόντα DSP. Ειδικά όταν τα σήματα εισόδου χωρίζονται σε συστήματα πολλαπλών δρόμων(π.χ. μπροστινά συστήματα 3 δρόμων, συστήματα κεντρικών ηχείων 2 δρόμων κ.λπ.), οι συμβατικές ιδέες δρομολόγησης φτάνουν γρήγορα στα όριά τους, τόσο όσον αφορά την υλοποίηση αλλά και τη ευκολία χειρισμού και δυνατότητα ρύθμισης. Η νέα "Εικονική Επεξεργασία Καναλιών (VCP)" πολλαπλών σταδίων της Audiotec Fischer, σε συνδυασμό με το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό DSP PC-Tool , διευκολύνει την υλοποίηση ακόμη και εξαιρετικά πολύπλοκων setup. Επιπλέον, επιτρέπει την υλοποίηση όων των νέων δυνατοτήτων ήχου FX, όπως "RealCenter" ή "Augmented Bass Processing" σε κάθε κανάλι εξόδου. Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της έννοιας είναι: Ταυτόχρονη επιλογή ολλών καναλιών για ισοστάθμιση (ΕQ)  - Διαμόρφωση του DSP Sound Effects (SFX) ταυτόχρονα σε ομάδες καναλιών. - Πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως Rear  Attenuation

 

Επιλογή δρομολόγησης καναλιών 1 έως 1 - Μόλις ένα όχημα είναι ήδη εξοπλισμένο με ένα premium σύστημα ήχου, το οποίο του ενισχυτή έχει ήδη περισσότερα από 6 κανάλια, π.χ. Burmester ή Bang & Olufsen, σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι πλέον δυνατή η αντικατάσταση . Μόνο ένας ενισχυτής με τον ίδιο αριθμό εισόδων υψηλού επιπέδου μπορεί να επιλεχθεί για την αναβάθμιση ενός τέτοιου συστήματος. Επομένως, όλοι οι ενισχυτές Audiotec Fischer με επιλογή δρομολόγησης καναλιών 1 έως 1 παρέχουν τουλάχιστον τουλάχιστον 8 εισόδους υψηλού επιπέδου και εξίσου πολλά κανάλια ενισχυτών.

 

Αυτή η συσκευή υποστηρίζει τους μοναδικούς αλγόριθμους ήχου DSP της Audiotec Fischer, όπως το "Augmented Bass Processing", "StageXpander", "RealCenter" κλπ

 

 

 

 

Hardware Technologies

  Ο ενισχυτής μπορεί να αλλάξει από μονοκάναλο μονοφωνική λειτουργία σε στερεοφωνική λειτουργία 2 καναλιών αφαιρώντας ένα jumper εσωτερικά .

 

 

 

Το TwinPower Link επιτρέπει την ένωση δύο ενισχυτών (ίδια μοντέλα) σε σειρά με σκοπό τον υπερδιπλασιασμό τη ισχύος εξόδου (ανάλογα με τη διαμόρφωση των ηχείων).

 

 

  Το ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό εξασφαλίζει 100% σταθερή εσωτερική τάση τροφοδοσίας ανεξάρτητη από την τάση της μπαταρίας και το φορτίο εξόδου που παρέχει σταθερή ισχύ εξόδου υπό όλες τις πιθανές συνθήκες λειτουργίας.

 

 

Η τεχνολογία κατασκευής SMD (Surface Mounted Device) συνδυάζει ελάχιστη απαίτηση χώρου με μέγιστη αξιοπιστία.

 

 

Πολύ μικρές και βολικές διαστάσεις για ομαλή ενσωμάτωση στο αυτοκίνητο.

 

 

 

 

Η συσκευή παρέχει ένα ολοκληρωμένο, ενεργό crossover με διάφορες επιλογές διαμόρφωσης φίλτρου.

 

 

 

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της αυτόματης λειτουργίας εκκίνησης του επεξεργαστή μέσω της εισόδου υψηλού επιπέδου.

 

 

 

 

Additional Features

 

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση μέσω καλωδίου σύνδεσης Plug & Play.

 

 

 

 

Η συσκευή είναι συμβατή με ένα subwoofer MATCH Plug & Play

 

 

 

Ατομική διαμόρφωση DSP με το επαγγελματικό και πολύ φιλικό προς το χρήστη λογισμικό Audiotec Fischer DSP PC-Tool. Το λογισμικό DSP PC-Tool με τις πολυάριθμες επιλογές προσαρμογής επιτρέπει έναν εξαιρετικά ακριβή συντονισμό ήχου ακόμη και κάτω από τις πιο απαιτητικές ακουστικές συνθήκες.

 

 

 

 

Οι ρυθμίσεις ήχου για συγκεκριμένα οχήματα είναι διαθέσιμες στη βάση δεδομένων ρύθμισης ήχου για τη ηχητική διαμόρφωση σε προιόντα με ενσωματωμένο DSP.Αυτά τα presets βελτιστοποιούνται για την τέλεια εμπειρία ήχου στο αντίστοιχο όχημα..

 

 

 

Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για χρήση σε αυτοκίνητα με λειτουργία Start-Stop. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκκίνησης του κινητήρα που η τάση πέφτει στα 6 Volt η λειτουργικότητα της συσκευής παραμένει σταθερή και δεν επηρεάζεται.

 

 

 

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπει τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης ισχύος του ενισχυτή ή / και του επεξεργαστή σήματος σε σύγχρονες εγκαταστάσεις ενοποίησης OEM.Οι ενσωματωμένοι ή / και συνδεδεμένοι ενισχυτές θα απενεργοποιηθούν όταν δεν ανιχνεύεται σήμα μουσικής για συγκεκριμένο χρόνο.

 

 

 

Είναι δυνατή η σύνδεση ενός προαιρετικά διαθέσιμου τηλεχειριστηρίου που επιτρέπει την προσαρμογή πολλών χαρακτηριστικών της συσκευής, π.χ. την ένταση του subwoofer.

 

 

 

 

Το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

 

 

 

 

Ποιότητα Κατασκευασμένη στη Γερμανία. Όλα τα προϊόντα με το χαρακτηριστικό "Made in Germany" εξελίσσονται , κατασκευάζονται και δοκιμάζονται στα κεντρικά μας γραφεία στο Schmallenberg της Γερμανίας..

 Η ομάδα μας σε συνεργασία με την AudioFicer Γερμανίας σας παρέχει τον παρακάτω Βάση δεδομένων για αναβαθμίσεις Plug & Play

 

 Εάν θέλεις Ψυχαγωγία χωρίς Όρια, εμπιστέψου την Κορυφαία Ομάδα του Car Audio