Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat Xtrem Bulk Pack

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Η συσκευασία Bulk Pack kit περιέχει 9 φύλλα Dynamat Xtreme ίσων διαστάσεων και πολλαπλών χρήσεων ιδανικά να τοποθετηθούν στον χώρο αποσκευών, στις πόρτες, στους θόλους ή στην οροφή ενός αυτοκινήτου. Διαστάσεις 9 φύλλα του Dynamat Xtreme συνολικού εμβαδού 3,24 m² σε διάσταση 45,7cm x 81,2cm.
285,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 3-5 Ημέρες 

Περιγραφή

Το Dynamat Xtreme είναι το πιο αποδοτικό ηχομονωτικό  που διατίθεται. Η λαμαρίνα αντηχεί δημιουργώντας θόρυβο, όμως με την εγκατάσταση του Xtreme ο θόρυβος μετατρέπεται σε αθόρυβη ενέργεια μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται «μετατροπή δονητικής-ακουστικής ενέργειας».

Το Dynamat Xtreme είναι ένα λεπτό, εξαιρετικά κολλώδες μονωτικό από βουτυλικό καουτσούκ, κολλημένο πάνω  σε ένα επίπεδο από κράμα αλουμινίου και πολύ εύκολο στην κοπή και την εγκατάσταση του.

 

 

 

Το βουτυλικό καουτσούκ και το βαρύ αλουμίνιο θα τεντωθούν και θα έχουν το περίγραμμα που επιθυμείτε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά χωρίς να σχίζονται.
Θα προσαρμοστεί εύκολα σε όλες τις επιφάνειες και θα παραμείνει στη θέση του χωρίς καμία ειδική προετοιμασία της επιφάνειας και χωρίς να αφήνει καμία οσμή ή υλικό που στάζει.
Το Dynamat Xtreme είναι τόσο αποτελεσματικό που έχεi αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

 


 

Contents

9 φύλλα του Dynamat Xtreme συνολικού εμβαδού 3,24 m² σε διάσταση 45,7cm x 81,2cm. 

Tips

Η συσκευασία Bulk Pack kit περιέχει 9 φύλλα Dynamat Xtreme ίσων διαστάσεων και πολλαπλών χρήσεων ιδανικά να τοποθετηθούν στον χώρο αποσκευών, στις πόρτες, στους θόλους ή στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

Πληροφορίες

Η No 1 μάρκα ηχομόνωσης και ελέγχου θερμότητας αυτοκινήτων στον κόσμο. Δεν θα έλειπε από την ομάδα μας.

Λίγα λόγια να κατανοήσετε τα προϊόντα της κορυφαίας Αμερικάνικης εταιρίας.  

Το Dynamat Xtreme είναι το πιο αποδοτικό ηχομονωτιό που διατίθεται. 
Η λαμαρίνα αντηχεί δημιουργώντας θόρυβο, όμως με την εγκατάσταση του Xtreme ο θόρυβος μετατρέπεται σε αθόρυβη ενέργεια μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται «μετατροπή δονητικής-ακουστικής ενέργειας».
Το Dynamat Xtreme είναι ένα λεπτό, εξαιρετικά κολλώδες μονωτικό από βουτυλικό καουτσούκ, κολλημένο πάνω σε ένα επίπεδο από κράμα αλουμινίου και πολύ εύκολο στην κοπή και την εγκατάσταση του.
Το βουτυλικό καουτσούκ και το βαρύ αλουμίνιο θα τεντωθούν και θα έχουν το περίγραμμα που επιθυμείτε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά χωρίς να σχίζονται.
Θα προσαρμοστεί εύκολα σε όλες τις επιφάνειες και θα παραμείνει στη θέση του χωρίς καμία ειδική προετοιμασία της επιφάνειας και χωρίς να αφήνει καμία οσμή ή υλικό που στάζει.

Το Dynamat Xtreme είναι τόσο αποτελεσματικό που έχεi αξιοσημείωτα αποτελέσματα.
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα

Η ομάδα μας λέει:  Κανείς δεν μπορεί να βγάλει υλικό σαν το Xtrem της Dynamat, απλά το κορυφαίο*

 


 

30% πιο ελαφρύ και 30% πιο λεπτό – αποτελεσματικό αποσβεστικό ήχου για εφαρμογές που έχουν στόχο την εξοικονόμηση βάρους.Το Dynamat SuperLite είναι ένα υψηλής απόδοσης υλικό απόσβεσης ήχου που χρησιμοποιείται για να σταματήσει το θόρυβο και τους κραδασμούς. 
Είναι το ίδιο κολλώδες μονωτικό από βουτυλικό καουτσούκ Constrain Layer Damper (CLD) όπως είναι το Dynamat Xtreme όμως σε 30% λεπτότερη και ελαφρύτερη μορφή. Το λεπτό στρώμα από καουτσούκ βουτυλίου είναι κολλημένο σε ένα αστραφτερό χρώματος μπλε επίπεδο από κράμα αλουμινίου πάχους 2 mils. 
Dynamat SuperLite 
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα


 
 
Η ομάδα μας λέει: κανείς εκτός από την Dynamat.  Κέρδισε τους νόμους της φυσικής, το Xtrem ποιο ελαφρύ… το κόστος του μόνο σε περιορίζει για να ντύσεις όλο το αυτοκίνητο και όχι μόνο !!!!  


 

ο Dynacore προσφέρει τη μοναδική δομή που απαιτείται για τη διάχυση των ηχητικών κυμάτων και την απορρόφηση της θερμότητας.
Εκτός από τον εξαιρετικό ήχο και τις ιδιότητες απορρόφησης, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο, συμπιέσιμο, και θερμομονωτικό. Ο πυρήνας με βάση τις μαύρες ίνες προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης χαμηλών συχνοτήτων, θερμική αντοχή έως 177° C και συμμόρφωση με UL94, MVSS 302,UL HF1, UL HBF. 
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα
 

 


Το Dynaliner
 έχει υψηλή απόδοση, πλήρη κάλυψη και χρησιμοποιείται πάνω από το Xtreme, με τις υψηλότερες ιδιότητες αποκλεισμού θερμότητας που διατίθενται σε ένα συνθετικό υλικό τύπου αφρού μονής στρώσης.
Κατασκευάζεται από συνθετικό καουτσούκ σε συνδυασμό με μια πυκνά συμπιεσμένη και γεμάτη από αέρια δομή κλειστών κυψελών.
Η δομή κλειστών κυψελών επιτρέπει σχεδόν τη μηδενική εμφάνιση διείσδυσης αέρα, καθιστώντας το Dynaliner εξαιρετικά μη αγώγιμο.
Σε σκούρο γκρι χρώμα, το Dynaliner διατίθεται σε πάχη 1/8?, 1/4? και 1/2?. Το προϊόν είναι αυτοκόλλητο με ακρυλική κόλλα υψηλής θερμοκρασίας. Ο τέλειος συνεργάτης για το Dynamat Xtreme.
Ο συνδυασμός του Dynamat Xtreme και του Dynaliner σχεδόν διπλασιάζει τη συνολική θερμική αντίσταση. 
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα
 


 
Αποκτήστε επιπλέον δροσερή και αθόρυβη άνεση με το DynaPad.
Το DynaPad είναι ένα βαρύ πατάκι δαπέδου πάχους 3/8?, ενός κιλού ανά τετραγωνικό πόδι, με σύνθετο φράγμα τεσσάρων στρώσεων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία “Dissimilar Layer Insulating”, η οποία λύνει δύο από τα πιο δύσκολα προβλήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας: τη θερμότητα του συστήματος εξάτμισης και τον θόρυβο χαμηλών συχνοτήτων. Το DynaPad διαθέτει ένα βαρέως τύπου βινυλίου φράγμα μεταξύ δύο στρώσεων ακουστικού αφρού “sound soaker”, που καλύπτεται από πολυμερή επένδυση που αντιστέκεται στο λάδι και το νερό. Χρησιμοποιείται κάτω από την μοκέτα του οχήματος ως η απόλυτη αναβάθμιση της μοκέτας. 
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα
 
 


 
 
Τα Dynamat Custom Cut Kits είναι σχεδιασμένα
για να προσφέρουν άψογη εγκατάσταση του ηχομονωτικού υλικού, χωρίς να απαιτείται κοπή και χωρίς πρόβλεψη για την ποσότητα του υλικού που χρειάζεται. 
Τα Dynamat Custom Cut Kits είναι ένα λεπτό, εξαιρετικά κολλώδες μονωτικό από βουτυλικό από καουτσούκ, κολλημένο πάνω σε ένα επίπεδο από κράμα αλουμινίου όπως ακριβώς το Dynamat Xtreme. 
Οι ειδικοί της Dynamat έχουν μεριμνήσει να καλύπτονται όλοι οι βασικοί χώροι του οχήματος π.χ πόρτες, χώρος αποσκευών δάπεδο εκεί δηλαδή που εμφανίζεται πιο πολύ το φαινόμενο των τριγμών και των δονήσεων.
Μέχρι στιγμής η Dynamat Hellas διαθέτει κιτ για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων που είναι δημοφιλή στην Ελληνική αγορά όπως τα (Tesla Model 3 και Ford Ranger Wildtrack) με την λίστα των μοντέλων συνεχώς να μεγαλώνει.
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα
 


 
Αποκτήστε καλύτερο ήχο, προστατέψτε το
φινίρισμα του αυτοκινήτου σας και αποκτήστε την εμφάνιση του αυτοκινήτου επίδειξης με ένα προσαρμοσμένο θερμοακουστικό κάλυμμα Dynamat Hoodliner.
Ο αφρός “Sound Soaker” του Dynamat Hoodliner απορροφά το θόρυβο του κινητήρα, παρέχοντας ένα πιο ήσυχο περιβάλλον ακρόασης στο όχημά σας.
Επιπλέον, το ενισχυμένο αλουμινένιο “δέρμα” 1 mil. του Dynamat Hoodliner δημιουργεί προστασία έναντι στο νερού και στο λάδι, που αντανακλά έως και το 97% της ακτινοβολούμενης θερμότητας για να προστατεύσει το φινίρισμα της βαφής του καπό.
Το Dynamat Hoodliner παρέχει μέγιστο έλεγχο του θορύβου όταν εφαρμόζεται πάνω από το Dynamat Xtreme. 
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα

 



Το DynaDeck
 είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική λύση για αντικατάσταση της μοκέτας, κατασκευασμένο από βινύλιο και θερμοακουστικό αφρό είναι ικανό να σταματήσει τον θόρυβο και τη εκπομπή θερμότητας. Το ανθεκτικό, βαθύ, ανάγλυφο χαλί DynaDeck έχει την τέλεια vintage υφή και εμφάνιση για να ταιριάζει σε hot rods, κλασικά σπορ αυτοκίνητα, φορτηγά, τζιπ και οχήματα εκτός δρόμου. Είναι εντελώς αδιάβροχο, ανθεκτικό στο νερό, στο λάδι και στη φθορά. Συνδυάζει ένα φράγμα βινυλίου 1lb/τ.μ., 1/8 ίντσας με ένα καουτσούκ κλειστών κυψελών 1/4 ίντσας για να εμποδίζει τη θερμότητα του κινητήρα και της εξάτμισης και να αμβλύνει το θόρυβο του δρόμου.
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα




Βελτίωση της ποιότητας ήχου των ηχείων τοίχου. Το En-Wall 
μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς των τοίχων, προβάλλει πιο καθαρό ήχο στο δωμάτιο και μειώνει την ανεπιθύμητη μεταφορά θορύβου μέσω των τοίχων.
Τα επίτοιχα ηχεία σας είναι εξαιρετικά, αλλά ο ήχος που μεταναστεύει μέσω της κοιλότητας του τοίχου μπορεί να σας στερεί την ακρόαση της πλήρους ποιότητάς τους. Αυτή η μετανάστευση του ήχου θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει θόρυβο σε άλλα δωμάτια.
Το En-wall παγιδεύει τον ήχο και τον μεταδίδει εκεί που τον θέλετε. Το En-Wall περιβάλλει τα εντοιχιζόμενα ηχεία με βέλτιστη ακουστική που εξομαλύνει και εξισορροπεί την απόκριση συχνότητας και μειώνει τις ηχητικές ακυρώσεις που συχνά δημιουργούνται από τα εντοιχιζόμενα ηχεία που λειτουργούν σε μεγάλους, ρηχούς χώρους. Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ανώτερων υλικών, όπως το Dynamat Xtreme, το Back Wave Foam και το SoundSnake για την απόσβεση, τη διάχυση και την αποσύζευξη των εντοιχιζόμενων ηχείων. Το En-Wall μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς του τοίχου, προβάλλει καθαρότερο ήχο μέσα στο δωμάτιο και μειώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο που ταξιδεύει έξω από το δωμάτιο.
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα



Ηχομονωτικό περίβλημα ηχείων: απόσβεση κραδασμών, διάχυση οπισθοδρομικού κύματος και αποσύζευξη περιβλήματος. Το DynaBox μειώνει
αποτελεσματικά τη μεταφορά του ήχου μεταξύ δωματίων, οροφών και δαπέδων. Τα ηχεία ακούγονται απίστευτα – χωρίς να προκαλούν ενοχλητικό θόρυβο σε άλλα δωμάτια!
Το DynaBox είναι εξαιρετικά εύκαμπτο, γεγονός που του επιτρέπει να προσαρμόζεται. Αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός καθιστά το DynaBox εξαιρετικά εύκολο στην εκ των υστέρων τοποθέτηση μέσω των υφιστάμενων ανοιγμάτων ηχείων ή στην εγκατάσταση σε νέες κατασκευές. Ακόμα και το καλύτερο ηχείο θα στείλει τον ίδιο ήχο στην τοιχοποιία με αυτόν που στέλνει στο θέατρο. Αυτός ο μετακινούμενος ήχος υποβαθμίζει την ποιότητα του ήχου του ηχείου σας και μπορεί να δημιουργήσει ενοχλητικό θόρυβο σε παρακείμενους χώρους. Το DynaBox λειτουργεί ως φράγμα υγρασίας για τα ηχεία σας και θα βελτιώσει δραματικά τον ήχο κάθε ηχείου!
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα


Αποκλείστε το θόρυβο μεταξύ δωματίων και ορόφων. 

Το Dynil είναι ένα πυκνό, εξαιρετικά εύκαμπτο ακουστικό φράγμα που λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων για τη μείωση της μετάδοσης του ήχου μέσω τοίχων, δαπέδων και οροφών.
Το Dynil λειτουργεί για να αποτρέψει την ανεπιθύμητη μεταφορά θορύβου έξω από το δωμάτιο, ενώ δημιουργεί ένα βέλτιστο ακουστικό περιβάλλον στο δωμάτιο.
Έχει σχεδιαστεί για να εγκατασταθεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή της αναδιαμόρφωσης του σπιτιού σας και κάνει οποιοδήποτε δωμάτιο πιο ήσυχο. Αντιστέκεται στα σκισίματα και επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση.
Το Dynil είναι ιδανικό για το οικιακό θέατρο, το γραφείο, το παιδικό δωμάτιο, το δωμάτιο γυμναστικής, το δωμάτιο πλυντηρίου, το υπνοδωμάτιο ή το στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι. Με την υψηλότερη στην κατηγορία του βαθμολογία STC (συντελεστής μεταφοράς ήχου), το Dynil μειώνει τη μεταφορά θορύβου σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων.
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα
 



Μεγιστοποίηση της στάθμης ηχητικής πίεσης (SPL).

Το Dynaplate είναι ένα πολύ λεπτό, ισχυρό και ελαφρύ ηχο-απορροφητικό υλικό, το οποίο επίσης γεφυρώνει εξαιρετικά τα κενά και ενισχύει δομικά τα πάνελ του αμαξώματος.
Όταν προσθέτετε υλικό ηχο-απόσβεσης στο όχημά σας, η επίτευξη πραγματικής κάλυψης 100% μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχουν στενοί χώροι και μεγάλα ανοίγματα στα πάνελ του αμαξώματος που σας εμποδίζουν να βιώσετε τα μέγιστα αποτελέσματα που αναζητάτε.
Το Dynaplate είναι ένα αυτοκόλλητο, συμπαγές φύλλο αλουμινίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο χώρος αποτελεί πρόβλημα. Δύο στρώσεις Dynaplate παράγουν απόσβεση συγκρίσιμη με αυτήν του Dynamat Xtreme με μικρότερο όμως βάρος. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που βοηθάει να μετατρέψετε την πόρτα σας σε περίβλημα ηχείων.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Dynaplate οπουδήποτε επιθυμείτε δομικά ενισχυμένα πάνελ αμαξώματος. Το Dynaplate είναι ένα υλικό απόσβεσης ήχου, ειδικά σχεδιασμένο για τους κανόνες ανταγωνισμού SPL ήχου αυτοκινήτου. Η χρήση μιας διάταξης δύο στρωμάτων αποδίδει μη εύκαμπτα πάνελ που αποτρέπουν το φαινόμενο ballooning που είναι συνηθισμένο στα οχήματα SPL.
Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα
 

Πιέστε Εδώ για να υπολογίσετε πόσα τετραφωνικά μέτρα () απαιτούνται για το δικό σας αυτοκίνητο και για την δική σας ανάγκη.   

Προσοχή η μέτρηση είναι σε τετραγωνικά πόδια(ft² ) !!!  1ft²  = 0.09 m²

  Ακολούθησε τις συμβουλές μας εάν θέλεις καλύτερο ήχο στο δικό σου αυτοκίνητο

Ακολουθήστε μας στο Instagram : https://www.instagram.com/gelisound/  Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Gelisound | Ακολουθήστε μας στο tiktok: https://bit.ly/3rriWJk |

Δείτε μας στο YouTube:  http://bit.ly/33KD28e

 

 

 

 

 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat Xtrem Bulk Pack'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ