Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Thinkware F70-1CH

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

 

129,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 1-2 Ημέρες 

Περιγραφή

THINKWARE DASH CAM F70 Another compact power of THINKWARE.

Full HD 1080P | Front Vehicle Departure Warning | Energy Saving Parking Recording | 140° Wide Angle | Safety Camera Alert | Advanced Video Clear Technology | G-Sensor Incident Detection | Format Free 2.0 | Integrated Thermal Protection | PC Viewer (Windows & Mac OS)

HIGH DEFINITION VIDEO QUALITY
Οι αισθητήρες εικόνας CMOS επιτρέπουν σταθερή εγγραφή με ανάλυση Full 1080p HD τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας μαζί με μια ευρυγώνια προβολή φακού 140 μοιρών. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τα τυφλά σημεία για να διασφαλίσει την καταγραφή όλων των γεγονότων χωρίς αποτυχία.

2M Pixel High-Resolution Image Sensor

FRONT VEHICLE DEPARTURE WARNING (FVDW)
Όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταματημένο σε διασταύρωση ή σε κίνηση, το έξυπνο σύστημα καθοδήγησης σας ενημερώνει ότι το προπορευόμενο όχημα έχει αρχίσει να κινείται, αποτρέποντας την καθυστερημένη απόκριση σε περίπτωση που σταματήσετε να κοιτάζετε μπροστά.

fvdw

ENERGY SAVING PARKING RECORDING
Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά 1/3 λιγότερο και παρέχει 3 φορές μεγαλύτερη εγγραφή βίντεο από την κανονική λειτουργία στάθμευσης. Όταν λείπετε για διακοπές ή αφήνετε το αυτοκίνητό σας για αρκετό καιρό, η καταγραφή στάθμευσης εξοικονόμησης ενέργειας είναι μια προτεινόμενη λύση. Όταν χρησιμοποιείται, η συσκευή θα κοιμηθεί και αμέσως μετά την ανίχνευση πρόσκρουσης από τον ενσωματωμένο αισθητήρα G, θα ξυπνήσει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και θα ξεκινήσει την εγγραφή για τα επόμενα 20 δευτερόλεπτα της περιόδου.

energy_saving

SAFETY CAMERA ALERT
(Optional GPS antenna required for F70)

Αποκλειστική λειτουργία ασφαλείας από την THINKWARE - Η λειτουργία ειδοποίησης κάμερας ασφαλείας του THINKWARE DASH CAM ειδοποιεί ενεργά τον οδηγό για τυχόν τοποθεσίες επιβολής φωτογραφιών στη διαδρομή ενώ εξακολουθεί να καταγράφει βίντεο. Το THINKWARE Dash Cam παρέχει ενεργή προειδοποίηση για αυτούς τους 5 τύπους οδικής ασφάλειας

RED LIGHT WARNING SYSTEM SPEED CAMERA WARNING SYSTEM RED LIGHT & SPEED CAMERA WARNING SYSTEM AVERAGE SPEED WARNING SYSTEM MOBILE ZONE WARNING SYSTEM

 ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ  | ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ | ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ & ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ | ΜΕΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ | MOBILE ZONE

STATE OF THE ART
VIDEO ENHANCEMENT TECHNOLOGY
Οι κάμερες THINKWARE DASH είναι εξοπλισμένες με κορυφαία τεχνολογία βελτίωσης βίντεο στην αγορά,
εξασφαλίζοντας τις πιο ζωντανές εγγραφές βίντεο υπό οποιαδήποτε περίσταση.

Όταν οδηγείτε κάτω από έντονο ηλιακό φως, βγαίνετε από ένα τούνελ ή βρίσκεστε κάτω από τη σκιά ενός ψηλού κτιρίου κ.λπ.
μια ξαφνική αλλαγή στα επίπεδα έκθεσης στο μετωπικό φως μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικά φωτεινές ή σκοτεινές εγγραφές.
Η λειτουργία WDR εξαλείφει τα υπερβολικά φωτεινά σημεία στην εγγραφή
για να διορθώσετε την ισορροπία χρωμάτων του για να εξασφαλίσετε καθαρή εικόνα.

NIGHTTIME PICTURE QUALITY CORRECTION

Οι εικόνες από τα βίντεο που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης σε σκοτεινούς δρόμους είναι γενικά δύσκολο να διακριθούν.
Οι βελτιωτικοί αισθητήρες των THINKWARE DASH CAM συνοδεύονται από
μια τυπική λειτουργία ελέγχου φωτεινότητας και χρώματος καθώς και ακύρωσης θορύβου.

AUTOMATIC EXPOSURE

Μια ξαφνική αύξηση της έκθεσης στο φως που προκαλείται από έντονο ηλιακό φως ή δέσμες προβολέων του επερχόμενου οχήματος μπορεί να προκαλέσει
δυσκολίες αξιολόγησης της κατάστασης. Επίσης, η έλλειψη φωτισμού σε ένα σκοτεινό τούνελ ή η νυχτερινή οδήγηση μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα.
Η λειτουργία αυτόματης έκθεσης στο φως ελέγχει το επίπεδο έκθεσης στο φως
για να διατηρείτε ζωντανές και καθαρές εγγραφές βίντεο σε όλες τις περιστάσεις.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Various Recording Modes and Automatic Switch between Modes

  • Continuous Recording Mode
    Continuous Recording Mode

    Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα όταν ξεκινάτε τον κινητήρα. Τα εγγεγραμμένα βίντεο αποθηκεύονται σε τμήματα ενός λεπτού με μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς.

  • Incident Recording Mode
    Event Recording Mode

    Το Active Impact Monitoring System θα αποθηκεύσει αυτόματα τα δεδομένα βίντεο δέκα δευτερόλεπτα πριν και μετά από μια σύγκρουση που έχει καταγραφεί από τον αισθητήρα G 3 αξόνων.



     
  • Manual Recording
    Manual Recording Mode

    Παρόμοια με μια βιντεοκάμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Χειροκίνητη Λειτουργία εγγραφής για να καταγράψετε συμβάντα που συμβαίνουν μπροστά από το όχημά σας, είτε είναι σε κίνηση είτε όχι.

FORMAT FREE TECHNOLOGY
Το F70 χρησιμοποιεί το σύστημα FAT (File Allocation Table). Αυτό επιτρέπει στην αποκλειστική τεχνολογία Format Free Technology της THINKWARE να εξαλείφει την ανάγκη για περιοδική μη αυτόματη μορφοποίηση εγγεγραμμένων αρχείων βίντεο στην κάρτα μνήμης microSD. Βοηθά επίσης να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της κάρτας μνήμης σας. Μπορείτε να προβάλετε εγγεγραμμένα αρχεία βίντεο σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να ανησυχείτε για τη μετατροπή αρχείων. Το THINKWARE DASH CAM F70 εξοικονομεί την ταλαιπωρία της μη αυτόματης εκκαθάρισης του χώρου στη μνήμη.

FORMAT FREE TECHNOLOGY

PROPRIETARY THINKWARE DASH CAM - PC VIEWER
Η διαισθητική και απλή στη χρήση διεπαφή του THINKWARE DASH CAM σάς επιτρέπει την εύκολη και άνετη προβολή των εγγεγραμμένων βίντεο. Μέσω του προγράμματος προβολής υπολογιστή ή Mac, μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή και λήψη εγγεγραμμένων βίντεο μαζί με το ιστορικό διαδρομής και το ρεκόρ ταχύτητας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις dash cam, να διαμορφώσετε την κάρτα μνήμης ή να εγκαταστήσετε ενημερώσεις με λίγα μόνο κλικ στην προβολή.

COMPREHENSIVE DRIVING INFORMATION WITH GPS
Με το προαιρετικό GPS Tracker, το THINKWARE DASH CAM F70 μπορεί να καταγράψει την ταχύτητα οδήγησης του οχήματος και να παρέχει ακριβή εντοπισμό τοποθεσίας και διαδρομών στον χάρτη. Το GPS Tracker σάς βοηθά να αξιολογήσετε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες της γύρω περιοχής παρέχοντάς σας την ταχύτητα του οχήματος και τον χρόνο μιας σύγκρουσης και τη σοβαρότητα της πρόσκρουσης. Η λειτουργία εγγραφής βίντεο δεν αποθηκεύει μόνο πλάνα οδήγησης σε περίπτωση εκδήλωσης, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των διαδρομών των διακοπών σας.

* Η δυνατότητα εγγραφής βίντεο είναι διαθέσιμη μόνο όταν χρησιμοποιείτε το αξεσουάρ GPS Tracker που πωλείται χωριστά.

HIGH-TEMPERATURE PROTECTION SYSTEM
Η ειδικά σχεδιασμένη κατασκευή εκκένωσης θερμότητας και ο ενσωματωμένος θερμικός αισθητήρας του F70 προστατεύουν τη συσκευή και τα δεδομένα της από την έντονη θερμότητα απενεργοποιώντας την αυτόματα για αποφυγή υπερθέρμανσης.


 

FAIL-SAFE RECORDING
Σε περίπτωση που αποσυνδεθεί η τροφοδοσία μετά από ατύχημα, η εγγραφή με ασφάλεια χρησιμοποιεί τον Super Capacitor για εφεδρική ισχύ για να διασφαλίσει την ασφαλή αποθήκευση οποιασδήποτε εγγραφής σε εξέλιξη – ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα πολύτιμα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν με ασφάλεια υπό οποιαδήποτε περίσταση

 


 

 

Specification

PRODUCT SPECIFICATIONS

GENERAL SPECIFICATIONS
General Specifications
Dimension 78 * 34.6 * 31.5 mm(3.1*1.4*1.2 inch) Weight 42.4g (0.1lbs)
Package Contents Main Dash Cam Unit, Mount with 3M tape (1ea), Cigar Jack Adaptor, Adhesive Cable Holder(3ea), MicroSD memory card with adapter(consumable), Quick Start Guide/Warranty Card
DETAILED SPECIFICATIONS
Detailed Specifications
Camera ON Semiconductor CMOS 2.1M
Resolution 1080p Full HD (1920 x 1080)
Capacity Micro SD Card 8GB(class 10), 16GB/32GB/64GB(UHS-I)
Recording Modes Continuous Recording, Incident Recording, Manual Recording, Audio Recording, Parking Surveillance Recording
Sensor 3-Axis Accelerometer G-Sensor (3D, ±3G)
GPS External GPS Antenna (Optional)
Power Input Power: DC 12/24V
ETC Operation Status LED

 

Δείτε Επίσης

Προϊόντα Αναβάθμισης

Περιλαμβάνει

New Page 1

 

- Thinkware micro SD-card  8GB

Τεχνολογίες

New Page 2

Δείτε Συγκριτικό Πίνακα με όλα τα μοντέλα

 

 

  HIGH DEFINITION VIDEO QUALITY

 Οι αισθητήρες εικόνας CMOS επιτρέπουν σταθερή εγγραφή με ανάλυση Full 1080p HD τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας μαζί με μια ευρυγώνια προβολή φακού 140 μοιρών. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τα τυφλά σημεία για να εξασφαλίσει την καταγραφή όλων των γεγονότων χωρίς αποτυχία.


VIVID IMAGE CAPTURING AT 1440P QHD RESOLUTION
Καταγράφοντας 4 φορές περισσότερη ευκρίνεια από την ανάλυση HD, κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

 


ULTRA HD 4K RESOLUTION
Με 4 φορές περισσότερα pixel από το Full HD και ευρεία γωνία θέασης 150?,
Τώρα μπορείτε να έχετε κάθε μικρή λεπτομέρεια στο δρόμο.


  Μόνο Κάμερα Εμπρός

 


Κάμερα Εμπρός & Πίσω*

Δυνατότητα προσθήκης και πίσω κάμερας προαιρετικά ή περιλαμβάνετε στο προϊόν (ThinkWare – 2Chanel

 


THINKWARE DASH CAM LINK
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ SMARTPHONE Το smartphone σας μπορούν να συνδεθούν μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής THINKWARE DASH CAM LINK.
Ελέγξτε τη λήψη ή τη διαγραφή εγγεγραμμένων εικόνων και διαμορφώστε τις ρυθμίσεις dash cam.


ENERGY SAVING PARKING RECORDING
Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά 1/2 και παρέχει 2 φορές μεγαλύτερη εγγραφή βίντεο από την κανονική λειτουργία στάθμευσης.
Όταν λείπετε για διακοπές ή αφήνετε το αυτοκίνητό σας για αρκετό καιρό, Η καταγραφή στάθμευσης εξοικονόμησης ενέργειας είναι μια προτεινόμενη λύση.
Το Thinkware Dash Camθα τεθεί σε αδράνεια σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Αμέσως μετά την ανίχνευση πρόσκρουσης από έναν ενσωματωμένο αισθητήρα G, η κάμερα ταμπλό θα ξυπνήσει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και θα ξεκινήσει την εγγραφή για τα επόμενα 20 δευτερόλεπτα της περιόδου.


Energy Saving 2.0

Η κάμερα ταμπλό θα κοιμηθεί και αμέσως μετά την ανίχνευση πρόσκρουσης από τον ενσωματωμένο αισθητήρα G, και θα ξυπνήσει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και θα ξεκινήσει την εγγραφή για τα επόμενα 20 δευτερόλεπτα της περιόδου.


  TIME LAPSE

Σημαντικά κλιπ και εικόνες ενδέχεται να διαγραφούν λόγω ανεπαρκούς χώρου στη μνήμη κατά τη διάρκεια μακρών συνεχών εγγραφών
ειδικά στην τυπική λειτουργία εγγραφής στάθμευσης που απαιτεί μεγάλη μνήμη για εξοικονόμηση 15 έως 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.


SAFETY CAMERA ALERT
Απαιτείται  κεραία GPS να διαθέτει ή προσθετή
Μαζί με την προαιρετική κεραία GPS Το THINKWARE DASH CAM παρέχει ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας ενώ η λειτουργία ειδοποίησης κάμερας ασφαλείας είναι σε συνεχή ειδοποίηση για να προειδοποιεί τον οδηγό για τα κόκκινα φανάρια και τις κάμερες επιβολής της κυκλοφορίας. Καλλιεργήστε συνήθειες ασφαλούς οδήγησης με το Thinkware Dash Cam


ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
OAD SAFETY WARNING SYSTEM  Απαιτείται  κεραία GPS να διαθέτει ή προσθετή Το THINKWARE DASH  είναι εξοπλισμένο με το Σύστημα Προειδοποίησης Αναχώρησης Λωρίδας (LDWS), Σύστημα προειδοποίησης μπροστινής σύγκρουσης (FCWS), Σύστημα προειδοποίησης μπροστινής σύγκρουσης (uFCWS)  και Προειδοποίηση Αναχώρησης Μπροστινού Οχήματος (FVDW) για τη διασφάλιση της ασφάλειας του οδηγού με ηχητική ειδοποίηση.


FRONT VEHICLE DEPARTURE WARNING (FVDW)
Όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταματημένο σε διασταύρωση ή σε κίνηση, το έξυπνο σύστημα καθοδήγησης σας ενημερώνει ότι το προπορευόμενο όχημα έχει αρχίσει να κινείται, αποτρέποντας την καθυστερημένη απόκριση σε περίπτωση που σταματήσετε να κοιτάζετε μπροστά.


 AMBARELLA QUAD-CORE CPU
Το Thinkware Dash Cam διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή Quad-Core Cortex-A53 1 GHz που κατασκευάζεται από την Ambarella, που χρησιμοποιείται συνήθως σε drones και αθλητικές κάμερες επόμενης γενιάς. Η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η σημαντική επεξεργαστική ισχύς επιτρέπουν έναν μικρό σχεδιασμό συντελεστή μορφής μαζί με τη δυνατότητα επεξεργασίας πολλαπλών εργασιών και επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό διασφαλίζει ότι το F790 λειτουργεί ομαλά χωρίς να παγώνει ή κολλάει ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες βίντεο.


DEWARPING VIDEO TECHNOLOGY
Η τεχνολογία Dewarping επιτρέπει στην μπροστινή κάμερα τουνα προσφέρει μια σχεδόν πραγματική εικόνα του οχήματος μπροστινή όψη με ελάχιστη παραμόρφωση. Mπορεί να αναλύσει τα εισερχόμενα καρέ βίντεο
και συντονίστε το βίντεο για να δείξετε μια ακριβή αναπαράσταση του δρόμου χωρίς παραμορφώσεις.

 



SUPER NIGHT VISION 2.0
Τα βίντεο DASH CAM που έχουν εγγραφεί σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού, όπως σκοτεινά σοκάκια ή χώροι στάθμευσης, ενδέχεται να μην είναι σαφώς αναγνωρίσιμα. Το SUPER NIGHT VISION2.0 στο Q800 PRO χρησιμοποιεί τεχνολογία επεξεργασίας σήματος εικόνας (ISP) για να εγγράψετε ένα καθαρό, ορατό βίντεο σε οποιαδήποτε κατάσταση - ενώ οδηγείτε ή σταθμεύετε.

 


SUPER NIGHT VISION 3.0 WITH REAL DOL HDR
Καταγράψτε νυχτερινές διαδρομές με αληθινά χρώματα και ελάχιστο θόρυβο χάρη στις τελευταίες εξελίξεις της Thinkware στην τεχνολογία εγγραφής σε χαμηλό φωτισμό που ξεπερνά τις νυχτερινές επιδόσεις των προκατόχων του. Η πολλαπλή έκθεση HDR (High Dynamic Range) αποτυπώνει το μέγιστο λεπτομέρεια εικόνας σε σκηνές υψηλής αντίθεσης και διορθώνει τα επίπεδα έκθεσης όταν ένα θέμα είναι πολύ σκοτεινό ή πολύ φωτεινό.

 


THINKWARE CONNECTED SERVICE
Προστατέψτε το όχημά σας σε πραγματικό χρόνο και απολαύστε μια ευρεία γκάμα έξυπνων λειτουργιών στη συνδεδεμένη υπηρεσία Thinkware. Στη λειτουργία στάθμευσης, μπορείτε να ανιχνεύσετε αμέσως μια πρόσκρουση με το ταμπλό. Λάβετε ειδοποίηση επιπτώσεων και παίξτε βίντεο με τον αντίκτυπο στο smartphone σας.


Το Thinkware Connected LTE,

 η νέα και βελτιωμένη εφαρμογή μας για κινητά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα έξυπνων λειτουργιών.
Τώρα μπορείτε πραγματικά να επικοινωνείτε με το όχημά σας σε πραγματικό χρόνο χωρίς προβλήματα.


Περιλαμβάνει Modem για nano Sim

 


 THINKWARE CLOUD 2.0

LIVE VIEW Παρακολουθήστε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Παρακολουθήστε εξ αποστάσεως το όχημά σας στην κινητή συσκευή σας.Ζωντανή προβολή: Έως 300 λεπτά το μήνα (Επαναφορά κάθε 1η ημέρα του μήνα) Το THINKWARE CLOUD χρησιμοποιεί τη σύνδεση δεδομένων του smartphone σας για αποστολή και λήψη ειδοποιήσεων. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις μεταφορέα ·Για τη χρήση των λειτουργιών THINKWARE CLOUD θα απαιτείται συνδεσιμότητα hotspot για κινητά με πρόγραμμα δεδομένων.


 

 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Thinkware F70-1CH'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ