Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

AUTHOR IGLA ALARM

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Ο Author-Alarm "Igla", είναι μια έξυπνη συσκευή προστασίας αυτοκινήτου που διαθέτει  καινοτόμο μηχανισμό μπλοκαρίσματος κινητήρα  διότι χρησιμοποιεί το εργοστασιακό κύκλωμα can bus του αυτοκινήτου, οπότε δεν υπάρχει πρόσθετη καλωδίωση που να μπορεί ο επίδοξος κλέφτης να βρει εύκολα και να φτάσει στον συναγερμό.
349,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 2-3 Ημέρες 

Περιγραφή

AUTHOR IGLA ALARM
               
                Ο Author-Alarm "Igla", είναι μια έξυπνη συσκευή προστασίας αυτοκινήτου που διαθέτει  καινοτόμο μηχανισμό μπλοκαρίσματος κινητήρα  διότι χρησιμοποιεί το εργοστασιακό κύκλωμα can bus του αυτοκινήτου, οπότε δεν υπάρχει πρόσθετη καλωδίωση που να μπορεί ο επίδοξος κλέφτης να βρει εύκολα και να φτάσει στον συναγερμό.
                Η συσκευή δεν ανιχνεύεται μέσω συσκευών που αντιγράφουν το σήμα εκπομπής των original χειριστηρίων, καθώς επίσης δεν ανοίγει το κόψιμο του κινητήρα του οχήματος, μέχρι να "διαβάσει" τον προσωπικό κωδικό PIN,  ή να «δει» το Smartphone APP στο κινητό του ιδιοκτήτη ή τα key fobs που έχει πάνω του ο οδηγός.
                Προστατεύει το όχημα από όλους τους γνωστούς τρόπους κλοπής:   κόψιμο καλωδίων,  παρέμβαση  μέσω OBD-II,  αντιγραφή  των εργοστασιακών κλειδιών, κλοπή με αναμμένη την μηχανή από επέμβαση στο φανάρι ή άλλο σημείο στάσης  (hijacking) κλπ.
                O συναγερμός Author-Alarm "Igla"  είναι μικροσκοπικός σε μέγεθος και παράλληλα προσφέρει μεγάλη προστασία το όχημα σας. Κλειδώνει την εκκίνηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας , μέσω του CAN-bus του οχήματος. Συνεργάζεται αψογά με τον εγκέφαλο του οχήματος, γίνεται τμήμα του,  και μεσα από το ίδιο το πρόγραμμα του αυτοκινήτου, το κλειδώνει.   Το όχημα μπορεί να ξεκινήσει μόνο μετά την εισαγωγή του μυστικού κωδικού PIN , Εναλλακτικά,  μπορεί να ορίσει ο χρήστης τον Pin κωδικό χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή (APP) του smartphone κινητού τηλεφώνου του.  Στην συνέχεια, απλά έχετε το τηλέφωνο μαζί σας και όλα συμβαίνουν αυτόματα (κλειδωμα / ξεκλείδωμα).

Ο συναγερμός προσφέρει δύο τρόπους αντικλεπτικής προστασίας.

Ο πρώτος τρόπος , όταν αυτό είναι σταθμευμένο (παρκαρισμένο).
Με το PIN CODE , καθίσταται αδύνατη η κλοπή του οχήματος.  Χωρίς την εισαγωγή αυτού του μυστικού κωδικού, ο κλέφτης δεν μπορεί να εκκινήσει το όχημα ακόμη και αν έχει καταφέρει να έχει στην κατοχή του τα κλειδιά του αυτοκινήτου. (No PIN – No drive).

Ο δεύτερος τρόπος , στην περίπτωση που το όχημα έχει αναμμένο κινητήρα, και ο επίδοξος κλέφτης ανοίξει την πόρτα του οδηγού . Ονομάζεται ANTI-HIJACKING  και ενσωματώνει τη τεχνολογία προστασίας κατά της βίαιης κλοπής των αυτοκινήτων. H ενεργοποίηση Αnti-Hijacking  γίνεται αυτόματα με το άνοιγμα της πόρτας του οδηγού και τον κινητήρα εν λειτουργία . Μόλις ο οδηγός αναγκαστεί να βγει από το όχημα είτε βίαια, είτε διότι βγήκε για συντομο χρόνο (π.χ. αγορα απο περίπτερο),  και ο κλέφτης μπει  και κλείσει την πόρτα, ο συναγερμός «ζητά» να πατήσει το οδηγός το Pin Code.  Καθώς ο κλέφτης δεν τον γνωρίζει, το όχημα θα σβήσει.
                Ο Αuthor Alarm Igla διαθέτει και 2 Keyfobs.  Αυτά είναι τα κλειδια αναγνώρισης ιδιοκτήτη.  Ο ιδιοκτήτης εχει παντα πανω του ένα Keyfob. Μολις απομακρυνθει , πανω από 5 μέτρα από το όχημα ο ιδιοκτήτης, ο συναγερμός Author  χανει την επικοινωνία του με το keyfob και αυτόματα μπλοκάρει τον κινητήρα και ακινητοποιεί το αυτοκίνητο.

                Για να έχετε ηχητικό σήμα, προτείνεται η σύνδεση του με τη κόρνα του οχήματος (αντι για εξτρα σειρήνα που απαιτεί εξτρα καλωδίωση) , και πάλι μέσα από το Can Bus . 


                * Συνδυάζεται με την συσκευή ανίχνευσης θέσης οχήματος (gps tracking) με κωδική ονομασία «Author Compass» , για να ξέρετε οτιδήποτε συμβαίνει στο όχημα σας, μέσα από Εφαρμογή (APP) στο smartphone κινητό σας και να μπορείτε να δείτε την κατάσταση του οχήματος, ιστορικό ενεργειών (κλείδωμα, άνοιγμα πόρτας κτλ.) και να οπλίσετε και να αφοπλίσετε το όχημα σας.
                * Σε πολλά αυτοκίνητα, μπορεί να συνδυαστεί με εξτρα συσκευή AUTHOR OBD BLOCK, για να κλειδώνει τη θύρα διάγνωσης OBDΙΙ , ώστε να καταστεί αδύνατος ο προγραμματισμός - κωδικοποίηση πρόσθετων κλειδιών, μέθοδο που χρησιμοποιούν οι τελευταίας γενιάς κλέφτες, με υποτυπώδη μηχανήματα αντιγραφής κωδικών εργοστασιακών χειριστηρίων .  Ρωτήστε μας για το δικό σας αυτοκίνητο.

 


Τεχνικα Χαρακτηριστικά

  • Κλείδωμα εκκίνησης κινητήρα με 3 τροπους, α) μεσω smartphone, β) με keyfobs  γ) με εργοστασιακά κουμπιά (pin code).
  • Κλείδωμα κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς παρέμβαση στην καλωδίωση του αυτοκινήτου.
  • Απλή τοποθέτηση. Διατηρείται η εγγύηση του αυτοκίνητου.
  • Λειτουργία Anti Hi-Jacking με ασφαλή απενεργοποίηση της μηχανής.
  • Η συσκευή είναι αόρατη και δεν μπορεί να ανιχνευθεί με κανένα γνωστό μέσο.
  • Μικρό μέγεθος και αδιάβροχη προστασία ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί παντού στο αυτοκίνητο
  • Δεν χρησιμοποιείτε έξτρα καλωδίωση. Συνδέεται μέσα στη original εγκατάσταση
  • Χωρίς συνδρομή και πρόσθετες χρεώσεις.
  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας των keyfobs.

Specifications!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πρωτόκολλο Λειτουργίας Can Bus Επιλογή οχήματος μέσω PC
Τηλεχειριστήρια Χωρίς Τηλεχειριστήρια. Λειτουργεί με τα εργοστασιακά
Σειρήνα Έξτρα AUTHOR SIREN

Προτείνεται η ΜΗ χρήση σειρήνας για μη εμφάνιση της θέσης της μονάδας
Ραντάρ Δεν παρέχονται.
Κραδασμικό Ενσωματωμένο γυροσκόπιο 3 αξόνων. Λειτουργεί σαν αισθητήρας μετατόπισης, ανύψωσης και κραδασμικο
Επιπλέον Προστασία Χρήση AUTHOR TOR για επιπλέον μπλοκάρισμα κινητήρα σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου
Χρήση AUTHOR OBD BLOCK για επιπλέον μπλοκάρισμα της θήρας OBDII
Προγραμματιζόμενες Λειτουργίες Αντι-κλοπή , Αντι-πειρατεία μέσω Pin to drive
Εντολή Comfort για ηλεκτρικά παράθυρα μέσω CANBUS
Κλείδωμα του κεντρικού κλειδώματος μόλις το αυτοκίνητο ξεκινήσει
Ακύρωση την λειτουργία start&stop
Λειτουργεία Service Mode

Συνδύασε το με

Ένα Έξυπνο αντικλεπτικό που το οπλίζεις με το εργοστασιακό κλειδί, και για επιβεβαίωση ασφάλειας επιλέγεις ή Keyfobs (Tag) ή Pin to Drive ή από το SmartPhone (απαιτείται άνοιγμα της εφαρμογής)


Συνδυάζετε με τα παρακάτω προϊόντα (δείτε επίσης στο τέλος της σελίδας)
 

-Author TOR για επιπλέον αόρατο μπλοκάρισμα και έξοδος σειρήνας

- Έπειτα μπορείτε να προσθέσετε σειρήνα

-Και σε κάθε περίπτωση Author Compass για GPS Tracker
 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'AUTHOR IGLA ALARM'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης