Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat DynaBox

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Το DynaBox είναι ένα μοναδικό περίβλημα για την οροφή με δυνατότητα προσαρμογής που περικλείει πλήρως το ηχείο, προβάλλοντας πιο καθαρό ήχο στο δωμάτιο και μεγιστοποιώντας την απόδοση του ηχείου σας. Το DynaBox μειώνει αποτελεσματικά τη μεταφορά ήχου μεταξύ δωματίων, οροφών και δαπέδων. Με το DynaBox, τα ηχεία ακούγονται απίστευτα – χωρίς να προκαλούν ενοχλητικό θόρυβο σε άλλα δωμάτια!
229,00€

Περιγραφή

Ηχομονωτικό περίβλημα ηχείων: απόσβεση κραδασμών, διάχυση οπισθοδρομικού κύματος και αποσύζευξη περιβλήματος. Το DynaBox μειώνει αποτελεσματικά τη μεταφορά του ήχου μεταξύ δωματίων, οροφών και δαπέδων. Τα ηχεία ακούγονται απίστευτα – χωρίς να προκαλούν ενοχλητικό θόρυβο σε άλλα δωμάτια!

Το DynaBox είναι εξαιρετικά εύκαμπτο, γεγονός που του επιτρέπει να προσαρμόζεται. Αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός καθιστά το DynaBox εξαιρετικά εύκολο στην εκ των υστέρων τοποθέτηση μέσω των υφιστάμενων ανοιγμάτων ηχείων ή στην εγκατάσταση σε νέες κατασκευές. Ακόμα και το καλύτερο ηχείο θα στείλει τον ίδιο ήχο στην τοιχοποιία με αυτόν που στέλνει στο θέατρο. Αυτός ο μετακινούμενος ήχος υποβαθμίζει την ποιότητα του ήχου του ηχείου σας και μπορεί να δημιουργήσει ενοχλητικό θόρυβο σε παρακείμενους χώρους. Το DynaBox λειτουργεί ως φράγμα υγρασίας για τα ηχεία σας και θα βελτιώσει δραματικά τον ήχο κάθε ηχείου!

 

Το DynaBox είναι ένα μοναδικό περίβλημα για την οροφή με δυνατότητα προσαρμογής που περικλείει πλήρως το ηχείο, προβάλλοντας πιο καθαρό ήχο στο δωμάτιο και μεγιστοποιώντας την απόδοση του ηχείου σας.
Το DynaBox μειώνει αποτελεσματικά τη μεταφορά ήχου μεταξύ δωματίων, οροφών και δαπέδων.
Με το DynaBox, τα ηχεία ακούγονται απίστευτα – χωρίς να προκαλούν ενοχλητικό θόρυβο σε άλλα δωμάτια!

Περιλαμβάνει

1 τεμάχιο 3.8 x 1.4 x 13.7 cm SoundSnake., 1 τεμάχιο 34.3 x 0.9 x 0.254 cm αφρού οπίσθιου κύματος., 1 τεμάχιο 4.3 x 3.05 x 16. 5 cm Dynabox.

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat DynaBox'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης