Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

CTK Butyl Cord

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

CTK Butyl Cord Αυτοκόλλητο Κορδόνι Βουτυλίου
15,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: το Προϊόν δεν είναι διαθέσιμο 

Περιγραφή

Το στεγανοποιητικό κορδόνι βουτυλίου είναι ένα αυτοκόλλητο υλικό στεγανοποίησης με βάση καουτσούκ βουτυλίου στη μορφή μιας μη σκληρυμένης γκρι πλαστικής μάζας. Το καλώδιο έχει υψηλή πρόσφυση (κολλώδης) μέταλλο, πλαστικό και γυαλί, που εξασφαλίζει αξιόπιστη στεγανοποίηση. Το υλικό είναι ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες. Χρησιμοποιείται για στεγανοποίηση αρμών, μόνωση κατά την εγκατάσταση προβολέων αυτοκινήτων, προκειμένου να αποφευχθεί η είσοδος σκόνης και υγρασίας.

Σχεδιασμένο: μόνωση και στεγανοποίηση κατά την εγκατάσταση των προβολέων αυτοκινήτων. Παράγεται με τη μορφή καλωδίου.

Χαρακτηριστικά:

  • Πλάτος: 6mm
  • Μέτρα: 11m

DIY

DIY - Πως να ηχομονώσετε το αυτοκίνητό σας | iCan.gr

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ξέρετε την κατάσταση. Το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας ακούγεται υπέροχο στο χώρο στάθμευσης, αλλά μόλις ξεκινήσετε να οδηγείτε οι κραδασμοί και οι γύρω θόρυβοι "κλέβουν" την παράσταση. Έφτασε η στιγμή να μονώσετε το αυτοκίνητό σας.

Η συνολική ένταση μειώνεται, τα ψηλά γίνονται "θολά" και το μπάσο εξαφανίζεται. Μπορείτε να το ανεβάσετε για να αντισταθμίσετε, αλλά μόλις μπείτε στον αυτοκινητόδρομο, χειροτερεύει - οπότε αναγκάζεστε να το ανεβάσετε λίγο περισσότερο. Όταν φτάσετε στο σπίτι, τα αυτιά σας έχουν ένα μούδιασμα από το χτύπημα και η μουσική σας έχει χάσει αυτό το εντυπωσιακό άκουσμα.

 

Ο επιπρόσθετος αυτός θόρυβος, μπορεί να προέλθει από παντού - βουητό ελαστικών, φασαρία κινητήρα, άνεμο, εξάτμιση και διάφορα άλλα - αλλά ο θόρυβος του δρόμου είναι παγκοσμίως ενοχλητικός και μπορεί να κάνει οποιοδήποτε προσαρμοσμένο σύστημα να ακούγεται μέτρια προς κακά σε χρόνο μηδέν. Ο θόρυβος του δρόμου είναι καθαρά αποτέλεσμα των κραδασμών - οι εξωτερικοί ήχοι δονούν τις λαμαρίνες των πορτών σας και μεταδίδουν τη δόνηση στα τύμπανα σας. Σε ένα κλειστό περιβάλλον όπως ένα αυτοκίνητο, είναι πολλές οι δονήσεις και πολύς ο θόρυβος για να καταφέρει να ανταγωνιστεί η μουσική σας.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε δραστικά αυτούς τους θορύβους εγκαθιστώντας ηχομονωτικά φύλλα απόσβεσης κραδασμών όπως τα CTK. Αυτά, λειτουργούν απορροφώντας ενέργειες δόνησης που προκαλούν ήχο, εξαλείφοντας τον συντονισμό των ηχείων και προκαλώντας υπερβολικό θόρυβο. 


 

Δεδομένης της δραματικής επίδρασης που θα έχει στο ηχοσύστημά σας, τα CTK είναι εκπληκτικά εύκολα στην εγκατάσταση. Παρακολουθήστε τα παρακάτω video και εγκαταστήστε τα ηχομονωτικά φύλλα CTK πανεύκολα στο αυτοκίνητό σας. 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'CTK Butyl Cord'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης