Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat DynaDeck 3ft black

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Το dynadeck είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά ενώ θα μπορούσε να αντικαταστήσει την εσωτερική επένδυση ενός κλασσικού οχήματός ή μιας αντίκας. Ανθεκτικό με ανάγλυφης υφής χαλί, προσφέρεται σε μαύρο χρώμα Διάσταση 1.37m x 0.91m (1.25 m²)
269,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 3-5 Ημέρες 

Περιγραφή

Το DynaDeck είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική λύση για αντικατάσταση της μοκέτας, κατασκευασμένο από βινύλιο και θερμοακουστικό αφρό είναι ικανό να σταματήσει τον θόρυβο και τη εκπομπή θερμότητας. Το ανθεκτικό, βαθύ, ανάγλυφο χαλί DynaDeck έχει την τέλεια vintage υφή και εμφάνιση για να ταιριάζει σε hot rods, κλασικά σπορ αυτοκίνητα, φορτηγά, τζιπ και οχήματα εκτός δρόμου. Είναι εντελώς αδιάβροχο, ανθεκτικό στο νερό, στο λάδι και στη φθορά. Συνδυάζει ένα φράγμα βινυλίου 1lb/τ.μ., 1/8 ίντσας με ένα καουτσούκ κλειστών κυψελών 1/4 ίντσας για να εμποδίζει τη θερμότητα του κινητήρα και της εξάτμισης και να αμβλύνει το θόρυβο του δρόμου.

 

Το dynadeck είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά ενώ θα μπορούσε να αντικαταστήσει την εσωτερική επένδυση ενός κλασσικού οχήματός ή μιας αντίκας.
Συνδυάζει ένα επίπεδο από βινύλιο 1/8? και ένα επίπεδο από dynaliner 1/4?  για να σταματήσει τον θόρυβο και τη θερμότητα σε κλασικά σπορ αυτοκίνητα, φορτηγά και εκτός δρόμου οχήματα.
Ανθεκτικό με ανάγλυφης υφής χαλί, προσφέρεται σε καφέ, πράσινο και μαύρο χρώμα.
Δεν έχει κόλλα έτσι ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Specifications!

Κύρια Χαρακτηριστικά Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, jeep, φορτηγό, σκάφος.
Αποτελεσματικός φραγμός ενάντια στον θόρυβο του δρόμου.
Αποκλεισμός κινητήρα και της θερμότητας εξάτμισης.
Χρώμα Μαύρο
Διαθέσιμα μεγέθη 36" - 72" - 108" - 144" - 300" ιντσών
  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat DynaDeck 3ft black'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης