Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Teltonika FMB920

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Συσκευή εντοπισμού GPS για αυτοκίνητα, Η ποιο Ολοκληρωμένη Ανεύρεση Αυτοκινήτου από οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Δεν απαιτείτε σύνδεση με εταιρίας κινητής τηλεφωνία, διαθέτει ενσωματωμένη Sim και On Line Παρακολούθηση
99,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 2-3 Ημέρες 

Περιγραφή

Πως Λειτουργεί;

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΚΑΝΕΤΕ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

Τι περιλαμβάνει;

Μη ανιχνεύσιμη συσκευή εντοπισμού κατάλληλη για οχήματα, αυτοκίνητα και φορτηγά, η οποία απαιτεί απλή εγκατάσταση. ?κόμα και οι ακριβές αντικλεπτικές συσκευές GPS λειτουργούν με εξωτερική κεραία GPS. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο για έναν έμπειρο κλέφτη να παρατηρήσει την εξωτερική κεραία GPS και να την αφαιρέσει, απαενεργοποιώντας έτσι εντελώς το σύστημα προστασίας από κλοπές. Η συσκευή δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία GPS ή άλλους αισθητήρες για λειτουργία. Είναι εξοπλισμένη με μια ενεργή κεραία GPS υψηλής ευαισθησίας ενσωματωμένη στη συσκευή.

Μια κάρτα SIM με ?αγκόσμια κάλυψη (συμπεριλαμβάνεται το κόστος κινητής τηλεφωνίας) που λειτουργεί και στις 3 εταιρείες κινητής (χρησιμοποιεί το δυνατότερο σήμα ανεξάρτητα απο εταιρεία) ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας στην άλλη πλευρά του κό?μου.

1 μήνας δωρεάν
υπηρεσία εντοπισμού.

Εγγύηση καλής λειτουργίας για το χρονικό διάστημα παραμονής στην υπηρεσία.

Το κόστος ανανέωσης της υπηρεσίας εντοπισμού ανέρχεται σε € 9 το μήνα χωρίς το ΦΠΑ. Και ανανεώνετε On Line από την σελίδα μας Δείτε Επίσης στο τέλος της σελίδας

Χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα GPS Tracker που δίνουν απλά ένα στίγμα την ώρα που εσείς του στέλνετε ένα σήμα … μέχρι να εξαφανιστεί.

Το συγκεκριμένο προϊόν θα σας παρέχει την δυνατότητα να παρακολουθείτε On Line το όχημα σας, διατηρώντας αρχείο μηνών που έχει κινηθεί, με τη ταχύτητα και που έχει σταθμεύσει.

Απαραίτητες πληροφορίες για να το εντοπίσετε εάν κλαπεί, μέσω κορυφαίας πλατφόρμα, ρυθμίζοντας εσείς τον τρόπο λειτουργεία του, τα χαρακτηριστικά και τους περιορισμούς που επιθυμείτε.

Με αποτέλεσμα να παρέχει την ποιο Ολοκληρωμένη Ανεύρεση Αυτοκινήτου από οποιαδήποτε άλλη συσκευή

Δυνατότητα σύνδεσης με Αντικλεπτικό σύστημα για την ενεργοποίηση της συσκευής όταν ενεργοποιείτε το αντικλεπτικό

Δυνατότητα διακοπής του κινητήρα από απόστασή*

*Απαιτείτε ειδικό ρελέ Δείτε Επίσης στο τέλος της σελίδας

Λεπτομέρειες

Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή και να ξεκινήσετε την παρακολούθηση, είναι τόσο εύκολο!

Δυνατότητα μηνιαίας ανανέωσης On Line μέσα από την ιστοσελίδα χωρίς καμία ταλαιπωρία να χρειάζεται να περνάτε τις μονάδες στην συσκευή

*Αξίζει να γνωρίζετε ότι ένα η συσκευή μείνει ανενεργή για διάστημα μεγαλύτερο των 45ημερών η κάρτα θα απενεργοποιηθεί και απαιτείτε νέα κάρτα.

Feature

Χαρακτηριστικά επιφάνεια εργασίας

Επιφάνεια Εργασίας

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Πλήρης προσαρμόσιμη επιφάνεια εργασίας. Προσαρμόστε τα πάντα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, παρακολουθείτε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

Χαρακτηριστικά driver id

Ταυτότητα Οδηγού

Ξεχάστε την ανάθεση των οχημάτων στους οδηγούς. Οι οδηγοί μπορούν να αλλάξουν τα οχήματα εύκολα. Με τη ταυτότητα οδηγού, ποτέ δεν θα ανησυχείτε για το ποιος οδηγός χρησιμοποιεί ποιο όχημα και το ωράριο εργασίας του.

Χαρακτηριστικά γεωφράχτες

Ζώνες

Ομαδοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας. Δημιουργείστε εικονικές περιμέτρους σε τομείς ενδιαφέροντος. Δημιουργήστε ζώνη τη περιοχή που σας ενδιαφέρει και λάβετε ειδοποιήσεις όταν συμβαίνουν γεγονότα σχετικά με τη ζώνη

Χαρακτηριστικά ειδοποιήσεις

Live Ειδοποιήσεις

Κρίσιμη ενημέρωση άμεσα. Πληροφορίες γεγονότων αμέσως μόλις συμβούν. Λάβετε ενημερώσεις σχετικά με ό, τι χρειάζεστε. Υπερβολική ταχύτητα, θερμοκρασία, δραστηριότητα, ζώνες, αισθητήρες κ.α.

Χαρακτηριστικά αναφορές

Επιτήρηση Καυσίμων

Μάθετε ακριβώς τι ξοδεύετε. Ακριβή εικόνα της κατανάλωσης καυσίμου. Επιτηρείστε εύκολα την κατανάλωση καυσίμων, μειώστε το κόστος, αυξήστε τη παραγωγικότητα. Ελέγξτε εάν καύσιμα έχουν χαθεί ή κλαπεί

Χαρακτηριστικά επανάληψη γεγονότων

Επανάληψη Γεγονότων

Απεικονίστε ό, τι έχει συμβεί. Δείτε όλες τις δραστηριότητες κατά μήκος της διαδρομής. Εμφανίστε διαδραστικά οποιαδήποτε διαδρομή με κάθε γεγονός που καταγράφηκε. Αναλύστε τι μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικά.

Βέλτιστη Διαδρομή

Αφήστε το GPRS να βελτιστοποιήσει τη δρομολόγηση. Βάλτε ένα τέλος στη χειροκίνητη δρομολόγηση. Εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα, ενέργεια, εξαλείψτε τους πονοκεφάλους του σχεδιασμού και ικανοποιήστε τους πελάτες σας.

Αισθητήρες

Συνδέστε οποιοδήποτε αισθητήρα θέλετε. Δεν χρειάζεται να έχετε αισθητήρες του Star Trek. Το GPRS θα τον αναγνωρίσει και θα καταγράψει τα δεδομένα. Θερμοκρασία, άνοιγμα-κλείσιμο πόρτα, πίεση ελαστικών και πολλά άλλα.

Ιστορικό

Όσοι ξεχνούν την ιστορία είναι μοιραίο να την επαναλάβουν. Εξετάστε τα ιστορικά δεδομένα και εμφανίστε ιστορικά στοιχεία για να εντοπίσετε τάσεις και προβλήματα με μια ματιά.

Χάρτες & Δορυφόροι

Ποιόν χάρτη θέλετε; Τον έχουμε! Επιλέξτε το χάρτη που σας ταιριάζει καλύτερα. Δορυφορικός, υβριδικός, ό, τι θέλετε να επιλέξετε είναι εκεί. Περιλαμβάνονται Streetside & Birds Eye View.

POIs & Αγαπημένα

Μπορείτε να ορίσετε POIs σημεία για αποτελεσματικότητα. Πελάτες, προμηθευτές, καταστήματα, η επιλογή είναι δική σας. Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια με POI & Αγαπημένα. Η δρομολόγηση γίνεται παιχνίδι.

Google Street View

Ελέγξτε τι είναι εκεί. Εξερευνήστε διαδραστικά σε επίπεδο δρόμου και δείτε τη θέση του οχήματος. Ελέγξτε γιατί έχει σταματήσει εκεί.

Δείτε Demo την πλατφόρμα

Χρησιμοποιήστε

Username: demo

Κωδικό : demo123

Συνδρομή

Ανανέωσε την συνδρομή σου με μηνιαίο κόστος €9  (στην τιμή δεν περιλαμβάνετε το ΦΠΑ)

Επέλεξε το πακέτο που εσύ χρειάζεσαι

! Σε περίπτωση που η κάρτα έχει μείνει ανενεργή για περισσότερο από 45 ημέρες απενεργοποιείτε και ο αριθμός κλείνει

Ανανέωσε για ένα μήνα

   

Ανανέωσε για 3 μήνες

   
       

Ανανέωσε για 6 μήνες

   

Ανανέωσε για 12 μήνες  Με κέρδος 1 μήνα επιπλέον

   
       
       
  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Teltonika FMB920'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ