Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat HoodLiner

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Dynamat HoodLiner Ο αφρός “Sound Soaker” του Hoodliner απορροφά τον θόρυβο του κινητήρα, παρέχοντας ένα πιο ήσυχο περιβάλλον ακρόασης στο όχημά σας. 813mm x 1372mm
149,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 3-5 Ημέρες 

Περιγραφή

Αποκτήστε καλύτερο ήχο, προστατέψτε το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας και αποκτήστε την εμφάνιση του αυτοκινήτου επίδειξης με ένα προσαρμοσμένο θερμοακουστικό κάλυμμα Dynamat Hoodliner.

Ο αφρός “Sound Soaker” του Dynamat Hoodliner απορροφά το θόρυβο του κινητήρα, παρέχοντας ένα πιο ήσυχο περιβάλλον ακρόασης στο όχημά σας.
Επιπλέον, το ενισχυμένο αλουμινένιο “δέρμα” 1 mil. του Dynamat Hoodliner δημιουργεί  προστασία έναντι στο νερού και στο λάδι, που αντανακλά έως και το 97% της ακτινοβολούμενης θερμότητας για να προστατεύσει το φινίρισμα της βαφής του καπό.

Το Dynamat Hoodliner παρέχει μέγιστο έλεγχο του θορύβου όταν εφαρμόζεται πάνω από το Dynamat Xtreme.

Εξασφαλίστε καλύτερο ήχο, προστατεύστε το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας με ένα προσαρμοσμένο θερμοακουστικό Dynamat Hoodliner. Ο αφρός “Sound Soaker” του Hoodliner απορροφά τον θόρυβο του κινητήρα, παρέχοντας ένα πιο ήσυχο περιβάλλον ακρόασης στο όχημά σας. Επιπλέον, το Hoodliner είναι ενισχυμένο με μια επιφάνεια αλουμινίου με αποτέλεσμα να αντανακλά έως και 97% της ακτινοβολημένης θερμότητας πετυχαίνοντας την προστασία του χρώματος του καπό.

Contents

Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 τεμάχιο

Διαστάσεις  813mm x 1372mm Φύλλο

 Συνολική κάλυψη: 1.11 μ   

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat HoodLiner'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ