Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat Xtreme Hex Pak

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Το Hex Pak περιέχει 1 φύλλο του Dynamat Xtreme συνολικού εμβαδού 0.37 m². Είναι τέλειο αν χρειάζεστε λίγο επιπλέον υλικό για την εγκατάστασή σας.
44,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 3-5 Ημέρες 

Περιγραφή

Το Dynamat Xtreme είναι το πιο αποδοτικό ηχομονωτικό  που διατίθεται. Η λαμαρίνα αντηχεί δημιουργώντας θόρυβο, όμως με την εγκατάσταση του Xtreme ο θόρυβος μετατρέπεται σε αθόρυβη ενέργεια μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται «μετατροπή δονητικής-ακουστικής ενέργειας».

Το Dynamat Xtreme είναι ένα λεπτό, εξαιρετικά κολλώδες μονωτικό από βουτυλικό καουτσούκ, κολλημένο πάνω  σε ένα επίπεδο από κράμα αλουμινίου και πολύ εύκολο στην κοπή και την εγκατάσταση του.

 

 

 

Το βουτυλικό καουτσούκ και το βαρύ αλουμίνιο θα τεντωθούν και θα έχουν το περίγραμμα που επιθυμείτε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά χωρίς να σχίζονται.
Θα προσαρμοστεί εύκολα σε όλες τις επιφάνειες και θα παραμείνει στη θέση του χωρίς καμία ειδική προετοιμασία της επιφάνειας και χωρίς να αφήνει καμία οσμή ή υλικό που στάζει.
Το Dynamat Xtreme είναι τόσο αποτελεσματικό που έχεi αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

 


 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat Xtreme Hex Pak'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ