Νέα σελίδα 1

Τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι θυμίζουν κάτι από το γνωστό video game Grand Theft Auto. Τα κρούσματα κλοπής αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ στο παιχνίδι έχουν μπει και οργανωμένες σπείρες. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2017 σημειώθηκαν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΓΑΔΑ, συνολικά 4.083 κλοπές αυτοκινήτων και 5.270 διαρρήξεις.

Για την ολοκληρωμένη προστασία του οχήματος σας θα πρέπει να γνωρίζετε τους 5 κρίκους της Αλυσίδας που απαιτούνται

Η παρακάτω επιλογές έχουν να κάνουν με τον κατασκευαστή του Αυτοκινήτου σας και το έτος κατασκευής του που μας προσδιορίζει και τα ευάλωτα σημεία του.

Βήμα 1ο Επιλογή Συναγερμού

Υπoχρέωση όλων είναι η επιλογή ενός Επώνυμου Συναγερμού που είναι χρόνια στην αγορά και θα μας εγγυηθεί για την Ποιότητα της κατασκευής του, την παροχή ανταλλακτικών και την προστασία του οχήματος σας.

Όλα τα Αντικλεπτικά που Εμείς διαθέτουμε καλύπτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και διαχωρίζονται από τον τρόπο που οπλίζουμε το Συναγερμό (από το χειριστήριο τους)

Συναγερμοί CanBus

Συναγερμός αυτοκινήτου που ενεργοποιείτε από το Εργοστασιακό χειριστήριο. Στα πλεονεκτήματα του είναι η ευκολία χειρισμού του, δεν χρειάζεται επιπλέον χειριστήριο.

Σας παρέχουν την δυνατότητα αναβαθμίσεις (Αξεσουάρ Αναβάθμισης) όπως και τα υπόλοιπα συστήματα που διαθέτουμε. Για την μέγιστη ασφάλεια του οχήματος σας προτείνετε να συνδυαστεί με συστήματα ηλεκτρονικής προστασίας (όπως Imobiliezer & OBD προστασία) ειδικά σε οχήματα νέας τεχνολογίας που είναι ευάλωτα σε αυτού του τύπου παραβιάσεων. Ολοκληρώνετε η ασφάλεια του οχήματος σας με τον Συνδυασμό συστήματος Εντοπισμού (GPS Tracker).

Συναγερμοί 1-Way

Συναγερμός αυτοκινήτου που για την καλύτερη προστασία του οχήματος σας ενεργοποιείτε από ξεχωριστό κωδικοποιημένο ασύρματο χειριστήριο. H Ασφάλεια του οχήματος σας με τις δυνατότητες του χειριστηρίου και ο απόλυτος έλεγχος είναι τα πλεονεκτήματα του. Σε οχήματα νέας τεχνολογίας απαιτείτε για την καλύτερη συνδεσιμότητα του να χρησιμοποιήσετε και CanBus Controller.

Σας παρέχουν την δυνατότητα αναβαθμίσεις (Αξεσουάρ Αναβάθμισης) όπως και τα υπόλοιπα συστήματα που διαθέτουμε. Για την μέγιστη ασφάλεια του οχήματος σας προτείνετε να συνδυαστεί με Συστήματα Εντοπισμού (GPS Tracker). Επιπλέον προϊόντα (όπως Imobiliezer & OBD προστασία) θα ολοκληρώσου την προστασία του αυτοκινήτου σας από κάθε είδους παραβίαση .

Συναγερμοί 2-Way

Συναγερμός αυτοκινήτου Που διαθέτει χειριστήριο με ειδοποίηση, ειδική απαραβίαστη κωδικοποίηση για την ενεργοποίηση του. . H Ασφάλεια του οχήματος σας θα είναι πάντα υπό τον έλεγχο σας. Πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση του αντικλεπτικού (Όπλιση, αφόπλιση, κατάσταση ζωνών, από τι ενεργοποιήθηκε .... κ.α.) Σε οχήματα νέας τεχνολογίας απαιτείτε για την καλύτερη συνδεσιμότητα του να χρησιμοποιήσετε και CanBus Controller.

Σας παρέχουν την δυνατότητα αναβαθμίσεις (Αξεσουάρ Αναβάθμισης) όπως και τα υπόλοιπα συστήματα που διαθέτουμε. Επιπλέον μέτρα ασφάλειας ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας και τις δικές σας ανάγκες είναι ηλεκτρονικής προστασίας (όπως Imobiliezer & OBD προστασία) και Συστήματα Εντοπισμού (GPS Tracker).

Security & Remote Start

Συναγερμός αυτοκινήτου με δυνατότητα εκκίνηση του κινητήρα από απόσταση Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά σε ένα σύστημα για να προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Για οχήματα νέας τεχνολογίας με σύστημα Can Bus συνδυάζετε με CanBus & ByPass Module για να ελέγχετε μέσω χειριστηρίου του συναγερμού το ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου (κλειδαριές, Comfort, κινιτήρα, Κλιματισμό & υπόλοιπες ψηφιακές εντολές) παρέχοντας σας ολοκληρωμένο έλεγχο του οχήματος σας στο μεγαλύτερο βαθμό ασφάλειας (από οποιαδήποτε παραβίαση) και άνεση ( το αυτοκίνητο σας θα είναι σε άριστη κατάστασή από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (παγετώνα ή καύσωνα ) και στην θέση του για να το οδηγήσετε. Προαιρετική Συνεργασία με GPS Tracker ή ηλεκτρονικής προστασίας (Immobilizer ή OBD προστασία) θα μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια του Προσφέροντας σας ότι ποιο συγχρωνό και ποιο ασφαλή υπάρχει σήμερα.

Βήμα 2ο Συστήματα Εντοπισμού (GPS Tracker)

GPS Tracker

Η απόλυτη επαφή με το όχημα σας με μία σειρά απαραιτήτων πληροφοριών όπως κατάσταση συναγερμού, αυτοκινήτου (που βρίσκετε, με τι ταχύτητα κινείτε σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία τους ... κ.α. ανάλογα το προϊόν που θα επιλέξετε) Δυνατότητα Εγκατάστασής σε όλου του τύπου αυτοκινήτων σε συνδυασμό με ένα αντικλεπτικό ή ακόμα και αυτόνομα.

SmarStart

Ο έλεγχος του αντικλεπτικού σας και ολόκληρου του αυτοκινήτου σας από το SmartPhone σας. Δεν είναι το μέλλον αλλά το παρόν για το αυτοκίνητο σας, την ασφάλεια του και όχι μόνο

Βήμα 3ο Ηλεκτρονική Παραβίαση

Ο ποιο ασφαλή και γρήγορος τρόπος σε αυτοκίνητα νέας γεννιας είναι να σας το παραβιάσουν ηλεκτρονικά για αυτό θεωρείτε απαραίτητη η κάλυψη της ηλεκτρονικής παραβίασης

OBD προστασία ((FireWall))

Όσο ποιο εξελιγμένα είναι (ή γίνονται) τα ηλεκτρονικά ενός αυτοκινήτου τόσο ποιο απλός είναι ο τρόπος παραβίασης του μέσω της Θύρας OBD. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα υπάρχει ο τρόπος να αντλήσεις και να ελέγξεις όλα τα συστήματα του (και ασφάλειας), καταργώντας ή αντιγράφοντας Immobilizer είναι τα ελάχιστα που μπορείς να κάνεις. Απαραίτητα θα πρέπει να φροντίσετε και για αυτήν την παραβίαση ειδικά εάν διαθέτετε όχημα μετά το 2012. Σε συνδυασμό με ένα αντικλεπτικό ή ακόμα και αυτόνομα θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Imobilizer

Συστήματα Ακινητοποίηση Αυτοκινήτων. Συνδυάζονται προερετικά με Αντικλεπτικά Συστήματα, Συναγερμούς, Συστήματα Εντοπισμού & Ηλεκτρονικής Προστασίας για την ολοκληρωμένη προστασία του αυτοκινήτου σας. Car Jacket ή πειρατεία οχημάτων είναι το Νο1 κίνδυνος και ο ευκολότερός τρόπος για να πάρουν το αυτοκίνητο σας. Παράλληλα προσφέρουν επιπλέον προστασία με επιπλέον μπλοκαρίσματα μη ανιχνεύσιμα ακόμα και από διαγνωστικά μέσω ODB. Πλήρη συμβατά με οχήματα νέας τεχνολογίας που διαθέτουν CanBus (χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση στο αυτοκίνητο.

Βήμα 4ο Εγκατάσταση

Το βασικότερο βήμα (χαρακτηριστικό) και από αυτά εξαρτούνται όλες σας η επιλογές. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ενδιαφερθείτε είναι ο χρόνος που θα κάνει ο Εγκαταστάτης να εγκαταστήσει τα προϊόντα της επιλογής σας. Όσο περισσότερο εργαστεί στο Δικό σας Αυτοκίνητο τόσο δυσκολότερα θα είναι για τον επίδοξό κλέφτη να τον απενεργοποίηση.

Αξεσουάρ Αναβάθμισης.

Μια σειρά από υποπροϊόντα που συνδυάζονται απαραίτητα με το αντικλεπτικό και έχουν να κάνουν με την αύξηση της ασφάλεια του οχήματος σας ή με την προσαρμογή του στις δικές σας ανάγκες - προτιμήσεις.

Can Bus Controller ....

Μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που έχουν να κάνουν με την προσαρμογή του Αντικλεπτικού στο αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας. CanBus (θα έχετε κουραστεί να ακούτε αυτήν την λέξη για ότι και να έχετε ρωτήσει για το όχημα σας). Είναι απαραίτητα Module(αντάπτορες) που θα επιτρέψουν την ασφαλή εγκατάσταση του συναγερμού και συνεργασία των ψηφιακών εντολών (σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα) με τις εντολές του συναγερμού. Θα σας προσφέρουν πλήρη συνεργασία με την λιγότερη παρέμβαση στο όχημα. Επιπλέον θα βρείτε και άλλα Module(αντάπτορες) για την ασφαλή παράκαμψη του Immobilizer που θα ελέγχεται από το αντικλεπτικό σε συστήματα Εκκίνησης από απόστασης. Η κατηγορία ολοκληρώνει τα προϊόντα της με ειδικά Module που συνδυάζουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με το SmartPhone σας

Ανταλλακτικά Χειριστήρια

Απαραίτητο αξεσουάρ χειρισμού του αντικλεπτικού σας συστήματος. Εδώ θα βρείτε όχι μόνο χειριστήρια για ανταλλακτικά άλλα και χειριστήρια που θα μπορούν να αναβαθμίσουν το υπάρχων σύστημα που έχετε Επιλέξει ( όταν ο συναγερμός το επιτρέπει

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι δική σας υποχρέωση. Για αυτό οφείλετε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κατηγορίας προϊόντων να Ενημερωθείτε.

Εμείς θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία, βοήθεια ή ενημέρωση χρειαστείτε γύρο από την Ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Εσείς ελπίζουμε τώρα ότι είστε ποιο ενημερωμένος για να γυρίσετε στην κατηγορία με τα αντικλεπτικά και να επιλέξετε ή να δείτε και να αξιολογήσετε τα προϊόντα που διαθέτουμε

Πιέστε Εδώ για να δείτε τα προϊόντα για την Ασφάλεια του αυτοκινήτου σας