Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Alpine PWD-X5

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.

Quick Overview

Αυτό το μοναδικό προϊόν αναβάθμισης του ηχοσυστήματος περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή ψηφιακού ήχου (DSP) υψηλής απόδοσης, ενισχυτή 4 καναλιών για τα ηχεία εμπρός και πίσω πόρτας, καθώς και ένα εξαιρετικά επίπεδη ενεργό subwoofer. Το μικρό αποτύπωμα επιτρέπει στο PWD-X5 να εγκατασταθεί εύκολα μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου για να απολαύσετε μια όμορφη αναβάθμιση των μπάσων. Συνδέστε είτε ραδιόφωνα OEM μέσω εισόδων υψηλής στάθμης ηχείου ή ραδιόφωνο μετά την αγορά μέσω εισόδων RCA και ελέγξτε το σύστημα μέσω του ενσύρματου τηλεχειριστηρίου και της βολικής εφαρμογής smartphone. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για πελάτες που αναζητούν μια μεγάλη βελτίωση της ποιότητας του ήχου του αυτοκινήτου τους, χωρίς να εγκαθιστούν πολλές διαφορετικές συσκευές και να κατευθύνουν τα καλώδια σε όλο το αυτοκίνητό τους. Το PWD-X5 συνοδεύεται από ένα πλήρες κιτ καλωδίωσης που περιλαμβάνει καλώδια ισχύος υψηλής τάσης (4,5 μέτρα) με κύρια
649,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 25+ Ημέρες 

Περιγραφή

Αναβάθμιση ήχου all-in-one

Το PWD-X5 διαθέτει επεξεργαστή ψηφιακού ήχου (DSP), συμπαγές υπογούφερ και ενισχυτή 4 καναλιών - όλα σε ένα κιβώτιο. Αυτό είναι ιδανικό για μικρότερα οχήματα και πελάτες που δεν θέλουν να εγκαταστήσουν πολλές διαφορετικές συσκευές στο αυτοκίνητό τους. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής παράγει 4 x 50 Watt για τα κανάλια των ηχείων και 240 W για το ενσωματωμένο υπογούφερ (μέγιστη ισχύς). Οι στηρίξεις εγκατάστασης και ένα κιτ καλωδίωσης περιλαμβάνονται στη συσκευή.
Συμπαγής εγκατάσταση

Η πολύ συμπαγής μέτρηση μήκους μόνο 350mm x 245mm πλάτος x 80mm επιτρέπει στο PWD-X5 να τοποθετηθεί κάτω από τα μπροστινά καθίσματα πολλών οχημάτων. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί εύκολα στον κορμό των hatchback ή coupe αυτοκινήτων. Το συνολικό βάρος του προϊόντος είναι μόλις πάνω από 5 κιλά.

Extensive sound tuning functions

Use the built-in 10-band Parametric EQ, digital time correction and digital crossover to tune the sound of your vehicle. You can do the main setup by connecting a PC using the free Alpine software or via the included wired controller. There is also a smartphone app that allows users to switch between pre-sets on the go and adjust subwoofer and volume levels.

Ευρείες επιλογές συνδεσιμότητας

Μπορείτε να συνδέσετε το PWD-X5 σε ένα ραδιόφωνο Aftermarket χρησιμοποιώντας εισόδους RCA. Εάν έχετε ένα πρωτότυπο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητό σας που δεν έχει ούτε συνδέσεις RCA, μπορείτε να το συνδέσετε με τον ενισχυτή DSP χρησιμοποιώντας τις εισόδους υψηλής ισχύος. Υπάρχουν επίσης 2 θύρες USB που χρησιμοποιούνται για το εξωτερικό dongle Bluetooth και για να συνδέσετε το ενσύρματο τηλεχειριστήριο και τον υπολογιστή για εγκατάσταση.

Ενσύρματο τηλεχειριστήριο

Η μονάδα τηλεχειρισμού συνδέεται με τον ενισχυτή DSP μέσω USB. Χρησιμοποιήστε τον περιστροφικό κωδικοποιητή για να επιλέξετε προεπιλογές, πηγές εισόδου, ρυθμίσεις ήχου και πολλά άλλα.
Bluetooth Streaming ήχου

Εάν το αρχικό σας στερεοφωνικό αυτοκινήτου δεν διαθέτει ροή ήχου Bluetooth, το PWD-X5 είναι και πάλι μια εξαιρετική λύση για εσάς. Με το ενσωματωμένο dongle Bluetooth που μπορεί να συνδεθεί σε μία από τις θύρες USB του ενισχυτή DSP, μπορείτε να κάνετε ροή μουσικής από το smartphone σας στο PWD-X5. Απλά συνδέστε το τηλέφωνό σας και επιλέξτε το Bluetooth ως πηγή στο ενσύρματο τηλεχειριστήριο για να απολαύσετε όλη τη μουσική σας, το Spotify και το ραδιόφωνο του διαδικτύου στο ηχοσύστημα σας
Αποκτήστε την εφαρμογή Smartphone

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή σύντροφος Alpine για το PWD-X5 από το Google Play και το Apple App Store. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε το επίπεδο κύριου όγκου και υπογούφερ, να επιλέξετε προεπιλογές ήχου, να αλλάξετε τις πηγές εισόδου ήχου, να ρυθμίσετε το Parametric EQ, Crossover, Fader / Balance και πολλά άλλα

Χαρακτηριστικά & Λεπτομέρειες

Technical Specifications
  • Power output:
    Rated power: 25W*4+165W;
    peak power: 50W*4+240W
  • Signal-to-noise ratio: ≥80dB
  • Bass boost: -12dB~+12dB
  • Frequency response: 20Hz~20KHz
  • Input impedance: Low-level input: 20KΩ; high-level input: 100Ω
  • Phase selection: 0°/180°
  • Remote ON: DC high-level /REM input activation
  • Operating temperature: -10~60°C
  • Storage temperature: -40~85°C
  • Power source: DC 14.4V (9V~16V) negative ground
  • Activate REM input: Options of high-level activation (H1+/H3+) and ACC activation for selection
  • Activate REM output: +12V activation voltage output (0.5A)
  • Stand-by current: 750mA
  • Net weight: 5.35kg
  • Measurements: 350mm (L) *245mm (W) *80mm (H)

 

Functional Parameters
  • Type of input signals: 4-channel high-level, 4-channel stereophonic low-level, Bluetooth
  • Output position: 4-channel amplifier output (4Ω 25W*4)
  • Output signal gain:
    Master volume: 0~35;
    Subwoofer volume: 0~15
  • Filter slope:
    CH1~CH4 6 dB/Oct or 12dB/Oct
    CH5 6/12/18/24dB/Oct
  • Q value: 0.404~28.85
  • Delay: 0.000~5.4ms/0.000~187cm
  • PreSets: 15 presets selectable

 

  1. Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.

    Κριτική Εγκαταστάτη (14/09/2021 17:27:00)

    Ολοκληρωμένη Ηχητική Αναβάθμιση

    Η καλύτερη ηχητική αναβάθμισή μέχρι τα €600 !!! Αλλά με ένα πρόβλημα 2 στα 4 που έχουμε Εγκαταστήσει μέσα σε λίγες ώρες λειτουργίας σταματάει το Woofer !!! Έχουμε επιβεβαίωση ότι δεν φταίει η χρήση, δεν κάνει κάτι ο πελάτης. Η εκτίμηση της ομάδας μας είναι κατασκευαστικό πρόβλημα, για αυτό και εκτιμώντας την Εμπιστοσύνη σας με δική μας επιβάρυνση αλλάζουμε το Μεγάφωνο. Η Alpine δεν το αναγνωρίζει για Εγγύηση. Αλλά το αποτέλεσμα της ηχητικής αναβάθμισης μας υποχρεώνει να το έχουμε στην γκάμα μας είναι καταπληκτικό !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Alpine PWD-X5'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης