Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat Dynaplate

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Dynaplate είναι το μόνο υλικό απόσβεσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αγώνες SPL. Χρησιμοποιείται σε ρυθμίσεις πολλαπλών επιπέδων, μόνο στο ένα τέταρτο του βάρους, ένα στρώμα Dynaplate αποσβένει 50% καλύτερα από το Dynamat Original. Διαστάσεις 3 φύλλα του Dynamat Dynaplate. συνολικού εμβαδού 1.45 m² σε διάσταση 60.9cm x 76.2cm.
369,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 3-5 Ημέρες 

Περιγραφή

Μεγιστοποίηση της στάθμης ηχητικής πίεσης (SPL).

Το Dynaplate είναι ένα πολύ λεπτό, ισχυρό και ελαφρύ ηχο-απορροφητικό υλικό, το οποίο επίσης γεφυρώνει εξαιρετικά τα κενά και ενισχύει δομικά τα πάνελ του αμαξώματος.

Όταν προσθέτετε υλικό ηχο-απόσβεσης στο όχημά σας, η επίτευξη πραγματικής κάλυψης 100% μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχουν στενοί χώροι και μεγάλα ανοίγματα στα πάνελ του αμαξώματος που σας εμποδίζουν να βιώσετε τα μέγιστα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Το Dynaplate είναι ένα αυτοκόλλητο, συμπαγές φύλλο αλουμινίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο χώρος αποτελεί πρόβλημα. Δύο στρώσεις Dynaplate παράγουν απόσβεση συγκρίσιμη με αυτήν του Dynamat Xtreme με μικρότερο όμως βάρος. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που βοηθάει να μετατρέψετε την πόρτα σας σε περίβλημα ηχείων.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Dynaplate οπουδήποτε επιθυμείτε δομικά ενισχυμένα πάνελ αμαξώματος. Το Dynaplate είναι ένα υλικό απόσβεσης ήχου, ειδικά σχεδιασμένο για τους κανόνες ανταγωνισμού SPL ήχου αυτοκινήτου. Η χρήση μιας διάταξης δύο στρωμάτων αποδίδει μη εύκαμπτα πάνελ που αποτρέπουν το φαινόμενο ballooning που είναι συνηθισμένο στα οχήματα SPL.

 

Το Dynaplate είναι το μόνο υλικό απόσβεσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αγώνες SPL. Χρησιμοποιείται σε ρυθμίσεις πολλαπλών επιπέδων, μόνο στο ένα τέταρτο του βάρους, ένα στρώμα Dynaplate αποσβένει 50% καλύτερα από το Dynamat Original. Δύο στρώσεις παράγουν απόσβεση συγκρίσιμη με το Dynamat Xtreme και ζυγίζουν λιγότερο. Το Dynaplate έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τους κραδασμούς καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά. Αυτό που παίρνετε είναι το πιο δυνατό μπάσο χωρίς να τροποποιήσετε την εμφάνιση του εσωτερικού του οχήματός σας.

Contents

3 φύλλα του Dynamat Dynaplate. συνολικού εμβαδού 1.45 m² σε διάσταση 60.9cm x 76.2cm. 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat Dynaplate'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ