Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Navinc Firewall OBD2

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Ο απόλυτος τοίχος προστασίας για την ηλεκτρονική παραβίαση του οχήματος σας. FIREWALL OBD2 δημιουργεί ένα φράγμα ασφαλείας μεταξύ των εξωτερικών συσκευών και θύρας OBD, παραμένει στην ίδια θέση, επιτρέπει αρκετές κωδικοποιήσεις, την ενεργοποίηση του διαγνωστικού αλλά απαγορεύει κωδικοποίησης συγκεκριμένων λειτουργιών. Ένα νέο αποτελεσματικό εργαλείο ενάντια στις πιο προηγμένες στρατηγικές κλοπής. Διαθέτει την δυνατότητα ενεργοποίηση από είδη εγκατεστημένο αντικλεπτικό ή από επιπλέον χειριστήριο.
149,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 10+ Ημέρες 

Περιγραφή

Νέα σελίδα 1

FIREWALL OBD2 είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας σε συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου και τεχνολογίες διαύλου CAN. Συγχωνεύει τις δεξιότητες αυτές και παρουσιάζει ένα νέο αποτελεσματικό εργαλείο ενάντια στις πιο προηγμένες στρατηγικές κλοπής.

FIREWALL OBD2 δημιουργεί ένα φράγμα ασφαλείας μεταξύ των εξωτερικών συσκευών και του διαύλου δεδομένων προστασία των λειτουργιών του οχήματος από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και τις πράξεις χειραγώγησης. Χρησιμοποιώντας το πλήκτρο αναπαραγωγής και μια προσβάσιμη πρίζα OBD ΙΙ, ένας κλέφτης αυτοκινήτων μπορεί εύκολα να δημιουργήσετε νέους κωδικούς πρόσβασης, υπερνικώντας με λίγες κινήσεις το υπάρχον σύστημα συναγερμού αυτοκινήτου. FIREWALL OBD2 προστατεύει το αυτοκίνητο εμποδίζοντας αυτό να συμβεί!

FIREWALL OBD2 συνδέεται μέσω ενός plug & play πλεξούδας στην καλωδίωση OBD II, όλες οι λειτουργικές δραστηριότητες παραμένουν αμετάβλητες: Διάγνωση μέσω της υποδοχής θα είναι πάντα δυνατό στην κανονική κατάσταση και απαγορεύεται σε λειτουργία κατά της κλοπής.

FIREWALL OBD2 μπορεί να λειτουργήσει σε αυτόνομη διαμόρφωση μέσω ενός τηλεχειριστηρίου. Όταν ένα σύστημα συναγερμ?ύ αυτοκινήτου έχει εγκατασταθεί, FIREWALL OBD2 μπορεί να συνδεθεί σε αυτό και ενεργοποιεί αυτόματα η λειτουργία προστασίας των δεδομένων, όταν εισάγεται ο συναγερμός.

FIREWALL OBD2 μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης όταν δεν υπάρχει ανταλλαγή δεδομένων στο δίαυλο CAN. Από τη στιγμή που εντοπίσει οποιαδήποτε δραστηριότητα ο δίαυλο, FIREWALL OBD2 επαναφέρει αμέσως το κανάλι επικοινωνίας. Δεν επιτρέπετε οποιαδήποτε ανταλλαγή δεδομένων μέσω της OBD πρίζα όταν το σύστημα είναι σε λειτουργία προστασίας.

Το απλό interface FIREWALL OBD2 γίνεται από ένα μπουτόν και ένα LED πολύχρωμα τοποθετείται στη μονάδα άνω όψη.

Το LED δείχνει την κατάσταση της μονάδας:
RED: ACTIVE >> ο δίαυλος CAN δεν μπορεί να επιτευχθεί μέ?ω της υποδοχής OBD στο ταμπλό
ΠΡΑΣΙΝΟ: ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥ >> ο δίαυλος μπορεί να είναι προσβάσιμος
ΚΙΤΡΙΝΟ: η μονάδα είναι σε λειτουργία ρύθμισης.

Όταν είναι συνδεδεμένο ένα εξωτερικό σύστημα συναγερμού, εντολή ενεργοποίησης της αντικαθιστά το τηλεχειριστήριο.

Όταν έχει ολοκληρωθεί η ρύθμιση, η μονάδα απαιτεί να απενεργοποιηθεί και (αποσυνδεδεμένος / επανασυνδέονται) να τεθεί σε λειτουργία.

ΒΟΜΒΗΤΉΣ:
Long buzz >> Active | 2 Σύντομη βουίζει >> Μη ενεργός

Technical specification

Νέα σελίδα 2

Connection:

>>OBD2 Socket

Size and Working range:

>>Size: 68x68x25 mm

>>Weight: <70g

>>Temperature Range: -20/+80 °C

Power And Consumption:

>>Power Supply: 10/16 VDC

>>Consumption (working mode): <100mA

>>Consumption (protection mode): <50mA

>>Consumption (idle): <5mA

Συνδύασε το με

-
  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Navinc Firewall OBD2'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ