Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

272730 Balck Mat

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.

Quick Overview

Ολοκληρωμένο Kit Εγκατάστασης Νέας Κεντρικής Πηγής σε διάσταση 2 Din για σε Mazda RX8 από το 2003
509,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 25+ Ημέρες 

Περιγραφή

Ολοκληρωμένο Kit Εγκατάστασης Νέας Κεντρικής Πηγής σε διάσταση 2 Din. Περιλαμβάνει τη Βάση στήριξης της πηγής, τον αντάπτορα χειριστηρίων τιμονιού, αντάπτορα ανάκτησης εργοστασιακών χαρακτηριστικών & ήχων, τη φίσα σύνδεσης και τον αντάπτορα κεραίας ραδιοφώνου.

*Ελέγξτε τις λεπτομέρειες για τα συμβατά οχήματα στην ενότητα (Compatibility)

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Σας επιτρέπει να αλλάξετε μία εργοστασιακή πηγή με μία πηγή After Market διατηρώντας παράλληλα τη χρήση των εργοστασιακών χειριστηρίων τιμονιού σας, και όχι μόνο αλλά και τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας (π.χ. Πληροφορίες, ενδείξεις, ηχητικές ειδοποιήσεις κ.α. πάντα ανάλογα με τα εργοστασιακά του χαρακτηριστικά)
  • Plug and play, δεν απαιτείτε να κόψετε καλώδια
  • Άριστο φινίρισμα πρόσοψης για την αλλαγή της εργοστασιακής πηγής
  • Διατηρεί τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του οχήματος, όπως η ημερομηνία, η ώρα και η ένδειξη θερμοκρασίας
  • Απαιτείτε να επιλέξετε Lead σύνδεσης (δείτε μην ξεχάσετε) ανάλογα με την πηγή που θα συνδέσετε

Αναζήτησε Πηγές συμβατές με το αυτοκίνητο σας (μετά την απόκτηση της Πρόσοψης Αλλαγής)

Compatibility !

Συμβατό με τα παρακάτω μοντέλα

Mazda RX8 από το 2003

Παρατηρήσεις

Χρώμα Μάρο Mat

Ανάκτηση Εργοστασιακών ρυθμίσεων και κλιματισμού & Οθόνης Display και χειριστηρίων

 

Εναλλακτικά ‘’Δείτε Επίσης’’ Πρόσοψη Αλλαγής (χωρίς την δυνατότητα ανάκτησης εργοστασιακών λειτουργειών π.χ. Κλιματισμό και οθόνης)  και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείτε να αποκτήσετε εκτός την πρόσοψη και την καλωδίωση ‘’2725741’’ που θα συνδέσετε το υπάρχον σύστημα για να το μεταφέρετε σε άλλο σημείο για να μπορεί να λειτουργούν τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά

 

  1. Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.

    Alexis (17/10/2009 9:21:00)

    Και συμφωνούμε απόλυτα ότι είναι η μοναδική λύση συμπληρώνουμε και Αξιόπιστοι για να Ελευθερωθείτε και να αποκτήσετε αυτά που εσείς ζητάτε

    O ήχος από το εργοστασιακό Navi δεν έχει λόγο να υφίσταται από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείτε. Ναι κόβει το ρολόι, Δεν έχει παρατηρηθεί καμία καθυστέρηση (σε πραγματικούς χρόνους) την εκκίνηση του A/C. Κατά την εκκίνηση της μίζας ανάβει το δεξιό μέρος από το display και σβήνει αφού δεν χρησιμοποιούνται οι ενδείξεις. Παραμένει η δυνατότητα να ελέγχεις εσωτερική Εξωτερική θερμοκρασία. Και συμφωνούμε απόλυτα ότι είναι η μοναδική λύση συμπληρώνουμε και Αξιόπιστοι για να Ελευθερωθείτε και να αποκτήσετε αυτά που εσείς ζητάτε από το δικό σας RX8 και δεχόμαστε τα 4 αστέρια. Αξίζει να αναφερθεί πως όπως όλες η Προσκόψει έτσι και αυτή ειδικά που λόγο φινιρίσματος δεν μπορείς να κάνεις καμία μετατροπή είναι για επώνημε κεντρικές μονάδες που η διαστάσεις είναι στάνταρ (αναφέρονται στην περιγραφή τους προϊόντος )

    Θωμάς Βασιλειάδης (10/09/2009 17:42:00)

    MAZDA RX-8 DOUBLE DIN KIT

    Υποθετω οτι μιλαμε για το "Kanatechs Stereo Install Kit For 2004-2008 RX-8", ετσι; Γιατι το συγκεκριμενο 1. "Kοβει" τους ηχους απο το εργοστασιακο Nav 2. Eξαφανιζει το ρολοϊ 3. Kανει "πιο αργη" (οτι κι αν αυτο σημαινει) κατα δηλωση του κατασκευαστη, την εκκινηση του A/C, το οποιο δεν κανει πλεον και μπιπ για να δειξει το status του 4. Μετα την εκκινηση με τη μιζα, αναβοσβηνει το display (ή αργει να αναψει) καθως και το λαμπακι του A/C 5. Ο ρυθμιστης θερμοκρασιας και τo λαμπακι του "alarm" (οχι τα flash - ευτυχως) αναβουν απο μονα τους όποτε δουλευει το A/C 6. Aν δεν κανω λαθος το κεντρικο dimmer δεν επηρρεαζει πλεον το φως των χειρστηριων του κλιματιστικου και του πανω display Βασικοτερο μειονεκτημα το 3 (αν και δεν ξερω τι ακριβως σημαινει). Παρομοια προβληματα με τους ανεμιστηρες και τη λειτουργια του A/C εχουν και αλλα 2-DIN (αλλα και single-din) interfaces Για να λεμε και τα καλα του παντως, σιγουρα ειναι καλυτερο (αν και πολυ ακριβοτερο) απο το kit της Μetra που γενικως δε δουλευει στα μη αμερικανικα RX-8, και συν τοις αλλοις αυτο εδω δουλευει και με το clima (το Μetra κανει μονο για απλο A/C). Γενικα ειναι μαλλον η μονη επιλογη για 8αρι σε 2-DIN. Kαι νομιζω με προσθετο adapter κρατας και τη λειτουργια των χειριστηριων ηχου στο τιμονι.

    Alexis (03/07/2009 14:53:00)

    Πραγματικά Αξίζει .....

    Σαν κατασκευή και ποιότητα το Κιτ αλλαγής Μονάδας για RX8 μας έχει ενθουσιάσει. Έχει άριστη εφαρμογή, Τέλεια στήριξη της Νέας Μονάδας χωρίς τριγμούς, Περιλαμβάνει ότι θα χρειαστείτε για την Εγκατάσταση του συστήματος Εννοείται ότι είναι πλήρη συμβατό για την έκδοση του RX8 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα .

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο '272730 Balck Mat'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ