Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Scosche AUXMIC

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Καλώδιο Aux με Μικρόφωνο θα σας επιτρέψει να ακούτε τα τηλεφωνήματα και να παίξουν μουσική μέσω του στερεοφωνικού του αυτοκινήτου σας. Αυτό το μικρόφωνο handsfree και καλωδίου ήχου συνδέεται απευθείας σε οχήματα σας MP3 / AUX εισόδου. Κάντε κλικ στο κουμπί στο πλάι του auxMIC να απαντήσετε / τερματίσετε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να αγγίζετε ποτέ τη συσκευή σας.
19,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 1-2 Ημέρες 

Περιγραφή

Καλώδιο Aux με Μικρόφωνο θα σας επιτρέψει  να ακούτε τα τηλεφωνήματα και να παίξουν μουσική μέσω του στερεοφωνικού του αυτοκινήτου σας.  Αυτό το μικρόφωνο handsfree και καλωδίου ήχου συνδέεται απευθείας σε οχήματα σας MP3 / AUX εισόδου.  Κάντε κλικ στο κουμπί στο πλάι του auxMIC να απαντήσετε / τερματίσετε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να αγγίζετε ποτέ τη συσκευή σας.

Εντυπωσιακή ποιότητα ήχου
Μετάδοση υψηλής ποιότητας τηλεφωνικές συνομιλίες ή να ακούσετε μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο μετεγκατάσταση AUX για να τοποθετήσετε το auxMIC σε μια επιφάνεια πιο κοντά στο στόμα σας. Ταινία διπλής όψης 3M έχει συμπεριληφθεί για να εξασφαλίσει αυτό το mount στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα σας και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.

Χαμηλού προφίλ Σχεδιασμός
Μέτρηση σε λιγότερο από 1 ίντσα όταν είναι στην πρίζα, η auxMIC έχει ένα εξαιρετικά χαμηλό προφίλ. Το μικρό μήκος σιγουρεύεται ότι δεν θα παρεμβαίνει με την κανονική λειτουργία του στερεοφωνικού σας.

Ολοκληρωμένη Χαρακτηριστικό Απάντ?ση
Χρησιμοποιήστε το κουμπί στο πλάι του auxMIC να απαντήσετε / τερματίσετε τηλεφωνικές κλήσεις. Ένα σχέδιο το πάτημα ενός κουμπιού σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουν αυτές τις λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να έχουν πρόσβαση σε συσκευή οθόνη αφής που μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την οδήγηση. Αυτό το πλήκτρο λειτουργεί επίσης κατά την αναπαραγωγή μουσικής για αναπαραγωγή / παύση / εμπρός κομμάτι / πίσω κομμάτι.


Works With
Apple _ iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
BlackBerry _ Curve (8310, 8330, 8520), Tour 9630, Pearl Flip 8230, Storm HTC
Motorola Cliq
HTC _ Hero, Tilt 2, EVO
T-Mobile _ Sidekick, Sidekick LX
And many other Smartphones
:

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Scosche AUXMIC'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ