Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Alpine X800D-ML

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

ΑLPINE STYLE for MERCEDES BENZ ML (W164) & MERCEDES BENZ GL (X164): Η ΑLPINE παρουσιάσε ένα premium σύστημα infotainment που ενσωματώνεται τέλεια στα ML (W164) και GL (X164) για να φέρει την τελευταία λέξη της τεγχνολογίας στην εργοστασιακή τοποθέτηση, την τεχνολογία αιχμής στη πλοήγησης και ποιότητα ήχου audiophile. Όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στις υπάρχουσες θέσεις εγκατάστασης και ενσωματώνονται τέλεια με τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος κάνοντας πλέον το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης να φαίνεται απαρχεομένο
,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: το Προϊόν δεν είναι διαθέσιμο 

Περιγραφή

Νέα σελίδα 3
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οθόνη αφής WVGA 8” Ιντσών (20,3 cm), Αναπαραγωγή video από iPod (απαιτείται KCU-461iV), Αναπαραγωγή DVD±R/±RW/DivX, Αναπαραγωγή video με σύνδεση USB, Αναπαραγωγή δύο ζωνών, Ενισχυτής υψηλής ισχύος 50 W x 4, Αναπαραγωγή CD-R/-RW/WMA/MP3/AAC, Ενσωματωμένος δέκτης DAB/DAB+/DMB, Δυνατότητα για Alpine TuneIt App, BASS ENGINE SQ, 3 έξοδοι προενίσχυσης (4 V), Παραμετρικός ισοσταθμιστής 9 περιοχών συχνοτήτων, Ισοσταθμιστής με προεπιλογές (10 προγράμματα), Ψηφιακή χρονική διόρθωση 6 καναλιών, Crossover, MediaXpander, 24-Bit DAC, Πλοήγηση: Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης iGO PRIMO 2 υψηλών επιδόσεων, Κάλυψη 48 ευρωπαϊκών χωρών, Ενσωματωμένος δέκτης TMC, Φωνητική καθοδήγηση σε 29 γλώσσες, Μετατροπή κειμένου σε ομιλία, Χάρτες υψηλής ανάλυσης, Τρισδιάστατα εικονίδια ορόσημων, Τρισδιάστατοι χάρτες πόλεων, Βελτιωμένη βάση δεδομένων σημείων ενδιαφέροντος (POI), Συμπεριλαμβάνεται κεραία GPS, Συνδεσιμότητα: Είσοδος HDMI, Ψηφιακή οπτική έξοδος, Made for iPhone and iPod, Σύνδεση USB, Είσοδος διασύνδεσης οθόνης για ρυθμίσεις αισθητήρα στάθμευσης και συστήματος κλιματισμού (πωλείται ξεχωριστά), Ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth®, Θύρα απευθείας σύνδεσης κάμερας, Δυνατότητα για δέκτη DVB-T, Δυνατότητα υποδοχής τηλεχειριστηρίου στο τιμόνι, Δυνατότητα διασύνδεσης οθόνης αυτοκινήτου, 2 πίσω είσοδοι A/V, 1 έξοδος, Γενικά χαρακτηριστικά:  Συμπεριλαμβάνεται μικρόφωνο, Μενού σε 24 γλώσσες, Αντικλεπτικός κωδικός ασφαλείας, Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB

 

20εκ Οθόνη Αφής Υψηλής Ανάλυσης

Η (20,3 cm) οθόνη υψηλής ανάλυσης 8 ιντσών είναι 60% μεγαλύτερη από την αρχική οθόνη ML και διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας βίντεο με εξαιρετικής εικόνα ευκρίνεια, αντίθεση και επίλυση. Αυτό επιτρέπει στους χάρτες πλοήγησης να εμφανίζονται σε εκπληκτική λεπτομέρεια, ενώ οι ταινίες ή βίντεο κλιπ μετρατρέπονται σε μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία. Συμβάλλει, επίσης, στην ασφάλεια οδήγησης: Οι λεπτομέρειες στον χάρτη πλοήγησης είναι πιο εύκολο να τις παρατηρήσετε καθώς και τα κλειδιά εισαγωγής προορισμού που φαίνονται μεγαλύτερα και είναι πιο εύκολο να λειτουργήσουν.

DAB Ψηφιακό Ραδιόφωνο

Ο ενσωματωμένος DAB / DAB + / DMB δέκτης χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για να παραδώσει ραδιοφωνική λήψη σε εξαιρετική ποιότητα ήχου χωρίς θόρυβο. Η τεχνολογία DAB προσφέρει επίσης πολλά άλλα πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών ραδιόφωνων FM: επιλογή από ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ραδιοφωνικών σταθμών και μετά από μία μία αρχική σάρωση σταθμών μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τα κανάλια που θέλετε από μία αλφαβητική λίστα με το είδος των διαθέσιμων σταθμών.

   

Απόλυτη Ενσωμάτωση Συστήματος

Απαιτεί εκτεταμένη έρευνα και λεπτομερή κατανόηση του οχήματος για να σχεδιαστεί μια κεντρική μονάδα που ενσωματώνεται τέλεια με τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος. Η X800D-ML είναι πλήρως συμβατή με τα πλήκτρα ελέγχου στο τιμόνι του ML και της οθόνης πολλαπλών ενδείξεων στο ταμπλό για να διατηρήσει όλες τις σημαντικές λειτουργίες του οχήματος. Το σύστημα αυτόματα "ξυπνά" όταν ο οδηγός ξεκλειδώνει τις πόρτες.

 

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η X800D-ML σας επιτρέπει να απολαύσετε ταινίες, μουσικά βίντεο ή τηλεοπτικές εκπομπές από πολλές διαφορετικές πηγές, όπως τα DVD, από το ενσωματωμένο οπτικό δίσκο, USB sticks, τα τελευταία smartphones με έξοδο HDMI ή φορητές συσκευές βίντεο που είναι συνδεδεμένες στην υποδοχή A / V (μπορεί να απαιτείται προαιρετικό καλώδιο). Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το iPod ή το iPhone σας για να απολαύσετε το περιεχόμενο βίντεο σας στην μεγάλη οθόνη 8 ιντσών. Για την οδική ασφάλεια η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο είναι διαθέσιμη μόνο εάν το όχημα δεν βρίσκεται σε κίνηση.

 

HDMI Σύνδεση

Συνδέστε το HDMI του smartphone σας ή της φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων μέσω σύνδεσης HDMI για να απολαμβάνετε όλο το περιεχόμενο βίντεο σας στην οθόνη υψηλής ανάλυσης του X800D-ML του. Πλήρης ψηφιακή μεταφορά δεδομένων και η οθόνη WVGA εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα εικόνας. Ένα προαιρετικό καλώδιο HDMI (KCU-610HD για το iPhone, Sony Xperia ACRO και η Motorola, κ.λπ. ή KCU-610MH για το HTC ONE, Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, κλπ) απαιτείται.

 

Εφαρμογή Alpine TuneIt App για Tuning και για διατηρείτε επαφή

The X800D-ML works with Alpine’s cool and convenient Alpine TuneIt App to bring you custom sound tuning features right from your smartphone.
You can upload your sound settings to the Alpine Cloud Server to share them with other Alpine fans, and see their settings. The app also displays Facebook messages, lets you “Like” them and even reads them to you!
Download Alpine TuneIt App with TTS App from the Apple App Store or Google Play.

 

Bass Engine SQ

Η X800D-ML βάζει τη δύναμη της προηγμένης επεξεργασίας ήχου στο αυτοκίνητό σας με SQ BASS Engine να μεγιστοποιήσει τον μπάσο ήχο και τη συνολική ισορροπία τόνο, συν πολλές λειτουργίες custom ρύθμιση, όπως Digital Time Correction και 9-Band παραμετρικού EQ. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα από το smartphone σας με την Alpine TuneIt App.

 

 

Ενσωματωμένη Τεχνολογία Bluetooth®

Το ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth® επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση ενός κινητού τηλεφώνου για επικοινωνία hands-free, ενώ οι συχνές ενημερώσεις λογισμικού διασφαλίζουν την πλήρη συμβατότητα με τις τελευταία κινητά τηλέφωνα. Ένα πολύ έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη το καθιστά πολύ εύκολο στην λειτουργία του και περιλαμβάνει επίσης και λειτουργία ταχείας κλήσης για τις πιο συχνά καλούμενους αριθμούς. Το σύστημα Bluetooth® δίνει επίσης τη δυνατότητα audio streaming από το τηλέφωνο: περιεχόμενο ήχου ή ακόμα και online ραδιόφωνο στο διαδίκτυο μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα στο X800D-ML.

 

High-end Ποιότητα Ήχου

Η Alpine είναι παγκοσμίως γνωστή για την άριστη ποιότητα ήχου. Οι Ειδικοί μας στον ήχο, κατασκεύασαν το X800D-ML με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια - από την επιλογή των υψηλής ποιότητας συστατικά για εκτεταμένη ρύθμιση ήχου - για να παραδώσει μία high-end εμπειρία ήχου για την ML. Το σύστημα προσφέρει επίσης πολλές λειτουργίες ρύθμισης ήχου, όπως η ψηφιακή διόρθωση χρόνου και επαγγελματική εξίσωση για να επιτρέψει στους χρήστες να προσαρμόσουν το σύστημα με τις δικές τους προτιμήσεις.

Extra Ευκολία για δύο χρήστες 

Εάν εσείς και ο σύζυγός σας ή άλλο πρόσωπο χρησιμοποιείται συχνά το αυτοκίνητο, μπορείτε και οι δύο να αποθηκεύσετε το δικό σας προφίλ χρήστη. Όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο, το Bluetooth συνδέεται αυτόματα με το τηλέφωνο και ξεκινά το προφίλ σας. Το προφίλ περιλαμβάνει τη βασική οθόνη λειτουργίας, καθώς και τα αγαπημένα, τον τηλεφωνικό κατάλογο, προεπιλογές ραδιόφωνου και προβολή της κάμερας. Δεν χρειάζεται να τοποθετείτε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις σας κάθε φορά, εξοικονομώντας χρόνο με αποτέλεσμα να κάνει όλο το σύστημα σας πιο βολικό στη χρήση.

 

Προσαρμόστε την Μονάδα για την προσωπική σας  χρήση

Αγαπημένα σας επιτρέπει να βάλετε τρεις σελίδες με κάθε οκτώ συχνές ενέργειες σε μια οθόνη για την επιλογή ενός πατήματος, και να οργανώσει τη διάταξη της με τον τρόπο που θέλετε σύροντας τα εικονίδια. Συντονιστείτε σε αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς, αναζητήστε το

 

Δωρεάν ενημέρωση χαρτών εντός 30 ημερών μετά την πρώτη χρήση 

Εντός 30 ημερών μετά το πρώτο στίγμα GPS της εγκατεστημένης μονάδας, μπορείτε να πάτε στο www.naviextras.com για να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση του χάρτη και να το κατεβάσετε δωρεάν. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε τα πιο πρόσφατα δεδομένα χαρτών μετά την αγορά.

Navigation. Perfected.
Το ολοκληρωμένο premium σύστημα πλοήγησης είναι o τέλειος συνοδηγός, είτε για ένα μεγάλο ταξίδι για διακοπές, επαγγελματικό ταξίδι σε άλλη πόλη ή απλά ένα  οικογενειακό Σαββατοκύριακο στην εξοχή. 
 
Με πολλές εύχρηστες λειτουργίες για να κάνουν την οδήγηση ευκολότερη, θα φτάσετε στον προορισμό σας με μια αίσθηση φρεσκάδας και χαλάρωσης.

 

 

 

One Look Oθόνη

Καινοτόμος "One Look" τεχνολογία split-screen μας επιτρέπει στον οδηγό να δείτε το χάρτη πλοήγησης και πληροφορίες αναπαραγωγής ήχου με μια ματιά. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει από την κανονική οθόνη σε  "One Look" με πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε μακρινά ταξίδια σε αυτοκινητόδρομο. 

 
Χάρτες πλοήγησης και πληροφορίες αναπαραγωγής ήχου μπορούν να εμφανίζονται με την πρωτοποριακή τεχνολογία split-screen

 

Με προηγμένα χαρακτηριστικά για πιο ευχάριστη οδήγηση

Αυτός ο προηγμένος σταθμός πλοήγησης διαθέτει ότι χρειάζεστε, ανεξαρτήτως σε παοιες χώρες ταξιδεύεις. Καλύπτει 47 Δυτικές και Ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες με 29 γλώσσες για φωνητική καθογήγση και Text-To-Speech σε 15 γλώσσες. Είναι εξοπλησμένο με βάση δεδομένων με σημεία ενδιαφέροντος, όπου κάνει την αναζήτηση των αγαπημένων σας προορισμών πολύ εύκολη και μπορείτε να ανακαλύψετε νέες περιοχές εξίσου εύκολα.

Lane Giudance δίνει τον τρόπο ώστε ο οδηγός να γνωρίζει ποια είναι η καλύτερη λωρίδα για να είναι, ενώ η TMC Δυναμική Καθοδήγηση Λωρίδας παρέχει ζωντανά πληροφορίες για την κίνηση για να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση.

 

Εύκολη εξατομίκευση με τις προτιμήσεις του οδηγού. Για παράδειγμα, δείτε πληροφορίες για λόγους κάμπινγκ και τους περιορισμούς τρέιλερ. Εύκολη τοποθέτηση προορισμών και σημείων ενδιαφέροντος, όπως Σταθμούς Υγραερίου, restaurants, κτλ. ανά κατηγορία και ανά απόσταση.
 

Χάρτες με 3D Ορόσημα

3D χάρτες σας δίνουν μια πολύ πιο ρεαλιστική άποψη της περιοχής όπου οδηγείτε. Οι χάρτες αυτοί παρέχουν εκατοντάδες 3D ορόσημα και οι χάρτες της πόλης δείχνουν 3D κτίρια, καθιστώντας την πλοήγηση πολύ πιο εύκολη.

Λειτουργία Αυτοκινητοδρόμου

Εκτός από την προβολή του χάρτη, αυτή η λειτουργία σας δίνει διάφορες λεπτομερείς πληροφορίες, όπως η επερχόμενη στάση ανάπαυσης, εστιατόρια και πρατήρια βενζίνης. Μπορείτε να δείτε την απόσταση και την εκτίμηση ώρα άφιξης για πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό της διαδρομής.

 
 

Σύνθετη είσοδος Διεύθυνσης

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε ταχυδρομικούς κωδικούς για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της 7-ψήφιο κωδικούς του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία κάνει αναζήτηση για διευθύνσεις γρηγορότερα. Το σύστημα διαβάζει έστω και μη ολοκληρωμένη διευθύνση. Επιλέξτε τη δική σας γλώσσα από 33 διαφορετικά πληκτρολόγια, περιλαμβάνονται η κυριλλική και η ελληνική.

 

 

Συνδύασε το με

Νέα σελίδα 4

Digital High-End ενισχυτής * 

Αυτός ο υψηλής απόδοσης ψηφιακός ενισχυτής αποδίδει καθαρό, δυνατό ήχο και διαθέτει ενσωματωμένο DSP (Digital Sound Processor). Ειδικά σχεδιασμένο και συντονισμένο για την ML, παρέχει μια πραγματική εμπειρία ήχου audiophile. Ο ενισχυτής μπορεί να είναι προ-προγραμματισμένα από τον έμπορο για αριστερά / δεξιά διαμόρφωση τιμόνι και ακόμα και το ύψος του οδηγού για να επιτευχθεί η βέλτιστη ρύθμιση του ήχου. 

* Για την αναβάθμιση του ML W164 συστήματος πρωτότυπο ήχο εισόδου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το αρχικό εργοστασιακό ραδιόφωνο. 

 
Digital High-End ενισχυτή για ένα audiophile εμπειρία ήχου (PDP-E310ML).
 

Premium Σύστημα ηχείων *

Αυτό το πακέτο ηχείων top-class περιλαμβάνει ένα μπροστινό σύστημα με μαλακό τουίτερ θόλου και μεγάλα ηχεία midrange, συν ένα υπογούφερ 20 cm υψηλής απόδοσης. Όλα τα ηχεία είναι το ιδανικό ταίρι για το ψηφιακό ενισχυτή για την εξαιρετική ποιότητα ήχου με την καλύτερη αναπαραγωγή ήχου. Έχουν επίσης σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στο πρωτότυπο ηχείο και το subwoofer θέσεις του της ML.

* For upgrading the ML W164 original entry sound system. Requires PDP-E310ML.

Premium Speaker and Subwoofer System upgrade (SPC-100ML).

 

 

   

Τεχνολογία Βοήθειας Παρακαρίσματος

Το προαιρετικό σύστημα οπισθοπορείας με κάμερα παρέχει ασφάλεια στάθμευσης με την τεχνολογία αιχμής πάνω στην κάμερας. 

Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα όταν κάνετε όπισθεν και βάζει σε σίγαση επίσης τον ήχο, ώστε να μπορείτε να ακούτε τα σήματα του αισθητήρα στάθμευσης. Μπορείτε όχι μόνο να έχουν μια σαφή εικόνα προς τα πίσω, μπορείτε επίσης να δείτε τους χρήσιμους οδηγούς απόστασης που έχουν προγραμματιστεί να ταιριάζουν ακριβώς με τις μετρήσεις ML για ευκολότερη στάθμευση. Έχετε μια επιλογή από τέσσερις τρόπους προβολής. Πολλαπλή Εικόνα χωρίζει την οθόνη έτσι ώστε να έχουν μια σαφέστερη εικόνα των δύο αριστερά και δεξιά πίσω μερών από το αυτοκίνητο. Η Κάτοψη είναι πολύ βολική όταν συνδέσετε ένα ρυμουλκούμενο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πάρει μέσα τα εκατοστά του ρυμουλκούμενου. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία picturein-εικόνα που δείχνει την τακτική πίσω θέα σε μια μικρή οθόνη, όταν έχετε επιλέξει μια ειδική λειτουργία προβολής.

Πολλαπλή Προβολή: διαίρεση οθόνης παρέχεις ευκρινέστατες εικόνες από τα αριστερά και δεξιά μέρη του αυτοκινήτου. Top view: convenient for precise reversing, for example to hook up a trailer
   
Optional Multi-View Camera (HCE-C252RD) Camera Installation Kit (KIT-R1ML) compatible with ML model year 2008 and newer.

Χαρακτηριστικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Tuner

Memory Presets: Preset Stations (FM: 18 / MW: 6 / LW: 6)

Memory: Auto Memory

Seek Mode: Local / DX Selection

RDS

RDS Functions: AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Tuner

DAB Tuner Built-in

DAB+/DMB Supported

Service Preset: 18 Preset Memory (6 services for each band, DAB 1/2/3)

Auto Ensemble/Service Memory

RDS Fallback (where available)

Service Search Function

PTY Search Function

Antenna Power Supply Selection

DAB Antenna included

BLUETOOTH®

Built-in BLUETOOTH® Module

HFP (Hands-Free Profile) Compatible

Streaming Music: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Compatible

Streaming Music Control: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.4 Compatible

Advanced BLUETOOTH® Technology

Connection: SSP (Simple Secure Pairing) Supported

Individual Profile Connection Hands Free Phone and Music Streaming

Phone Book: Phone Book Synchronization

Speed Dial: 4 Preset Memory (per phone)

Multiple Phone Number Registration: 5 Phone Numbers can be stored for one name

Device Name Display

Auto Answer

Call History Display: Outgoing Calls / Incoming Calls / Missed Calls

Redial Function

Speech Volume Level Adjustment: Possible for Outgoing and Incoming Volume

DTMF (Touch-Tone) Function

Signal Strength Indicator

Battery Level Indicator

Menu Language Selection: 24 Languages

Firmware Updatable

Microphone Included

Κατασκευασμένο για iPod® / iPhone®

Compatibility for iPod/iPhone: Made for iPod touch 5th/4th/3rd/2nd/1st Gen., iPod nano 7th/6th/5th/4th/3rd/ Gen., iPod classic 160GB/120GB/80GB, iPod with video, iPhone5S,iPhone5C, iPhone5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G

Connection: KCU-461iV Required (Sold separately)

Music & Video Playback Compatible

Available Selections: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook

Alphabet Search

Artwork Display

Direct Up / Down: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer

M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Albums, All

Repeat

Battery Charging

Disc Player

Disc Type: DVD/CD Player

Disc Playback Type: DVD-Video, CD, CD-R/RW, DVD±R/RW

Playable Format: DVD-Video, CDDA, MP3/WMA/AAC, DivX

M.I.X. Random Play

Repeat

DVD Direct Menu Control

CD Text Display

CD Text Name Search

DAC: 24 Bit DAC

Λειτουργία Πλοήγησης

Map Coverage: 47 Countries (Western and Eastern Europe)

Menu Language: 29 Languages

Voice Guidance Language: 29 Languages for Voice Guidance, 15 Languages for Text-to-Speech (TTS)

Advanced Address Search

Post Code Search

Free Form Search

Partial Name Search

Advanced POI Functions

Smart Routes: Smart Routes using historic traffic patterns

Advanced Route Planning

Eco Route Search

7 Alternative Route Recommendation

Advanced TMC Mode

Map Display Mode: 2D Heading Up, 2D North Up, 3D

3D City Mode: 3D Building/Icon Display

Elevation Map Display: 3D maps with elevation mode

3D Motorway Junction View: Junction View with Sign Post

Drive Lane Suggestion

Tunnel Mode

Highway Mode

Voice Guidance Mixing

Text-to-Speech

Direct Phone Call from POI data

3 Positioning Sensors: GPS, Gyroscope, Vehicle Speed Pulse

USB Media Connection

USB Connection: USB Extension Cable Included

Music & Video Playback Compatible

Music Playback: MP3/WMA/AAC Playback

Video Playback: DivX Playback

File / Folder Name Search

Tag Info Search

Folder Up / Down

M.I.X. Random Play

Repeat

Ρύθμιση Ήχου

Bass Engine SQ

Bass Engine™ Pro

Subwoofer Level Adjustment

Subwoofer Phase Select

4V High Voltage PreOut

Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical

9-band Parametric Equalizer

6 Channel Digital Time Correction

Digital Crossover Setting

Customized Sound Setting by Car Type

MediaXpander

Application Volume Level Setting

Sound Setting Data Download

Easy, Step-by-Step Sound Customization

Alpine TuneIt App

Γενικά

Power Output: 4 x 50 W High Power Amplifier

Advanced Power IC

Display: 8′′ WVGA High Resolution Display

White LED Backlighting System

50/50 Split Screen: Left / Right Position Changeable

Motorized Display Operation

Control Type: Touch, Drag, Flick

My Favorites Function

Automatic Setting Change for 2 Users

Display Colour Setting: Mercedes Design - Amber

High Grade Audiophile Design

PreOut: 3 PreOuts (4V, Front / Rear / Subwoofer)

AUX-Out: 1 A/V AUX Output

AUX-In: 2 A/V AUX Input

Steering Wheel Remote Control Ready

OEM Sub-display Ready

Remote Control Ready

Navigation Guidance Mix

Camera Connection & Built-in Controls for Multi-View Camers

Camera Guide Line preinstalled

Rearview Camera Display Automatic Boot-up

Simple Mode & Info Mode Display Selection

Visual EQ

Live Contrast Adjustment

Menu Language: 24 Languages (for AV / Bluetooth), 29 Languages (Navigation Menu and Voice Guidance)

Clock

Auto Dimmer

Anti-theft security code

Firmware Updatable

Power Antenna Lead

Remote Turn-On

Optical Output

HDMI Input (Alpine Special HDMI connector required)

Engine StartStop unaffected

Can Connection Interface Included

Χάρτες & Βάση Δεδομένων

Online Map Update

Εγκατάσταση

Includes installation brackets, wiring harness, antenna adapter, CAN bus interface and DAB antenna for complete installation.

 

 

Οθόνη

Screen Size: 8 inch Wide

LCD Type: Transparent Type TN LCD

Operation System: TFT Active Matrix

Number of Picture Elements: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)

Illumination System: White LED Backlighting

Effective Number of Picture Elements: 99.99%

Colour System: NTSC, PAL

Max Power Output Ratings

Max Power Output: 4 x 50 W

FM Tuner

Tuning Range: 87.5 - 108.0 MHz

Mono Usable Sensitivity: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)

50dB Quieting Sensitivity: 12 dBf (1.1 µV / 75 ohms)

Alternate Channel Selectivity: 80 dB

Signal-to-Noise Ratio: 65 dB

Stereo Separation: 35 dB

Capture Ratio: 2 dB

MW Tuner

Tuning Range: 531 - 1,602 kHz

Usable Sensitivity (IEC Standard): 25.1 µV / 28 dBf

LW Tuner

Tuning Range: 153 - 281 kHz

Usable Sensitivity (IEC Standard): 31.6 µV / 30 dBf

Disc Player

Frequency Response: 5 -20k Hz ±1 dB

Channel Separation (at 1kHz): 85 dB

DynamicRange(at 1kHz): 95 dB

Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%

Wow & Flutter (%WRMS): B.M.L.

Signal-to-Noise Ratio: 100 dB

Horizontal Resolution: 500 lines or greater

Video Output Level: 1 Vp-p (75 ohms)

Signal-to-Noise Ratio (Video): DVD: 60 dB

USB

USB Requirements: USB 1.1/2.0

Max. Power Consumption: 1,000 mA

USB Class: Mass Storage Class, Play From Device

File System: FAT 12/16/32

MP3 Decoding: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3

WMA Decoding: Windows Media™ Audio

AAC Decoding: ACC-LC format ′′.m4a′′ file

DivX Decoding: ′′.divx′′, ′′.avi′′ file

Number of Channels: 2-Channel (Stereo)

Frequency Response: 5 - 20k Hz ±1 dB *Frequency Response may differ depending on the encoder software/bit rate

Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%

DynamicRange(at 1kHz): 95 dB

Signal-to-Noise Ratio: 100 dB

Channel Separation (at 1kHz): 85 dB

GPS

GPS Antenna Type: Micro-strip Planar Aerial

Reception Frequency: 1575.42 ±1 MHz

Reception Sensitivity: -130 dB Maximum

Reception Method: Parallel 12 Channels

BLUETOOTH®

BLUETOOTH® Version: Bluetooth V2.1+EDR

Output Power: +4 dBm Max. (Power class 2)

HFP: HFP (Hands Free Profile)

HSP (Head Set Profile)

A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

AVRCP: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)

Ρύθμιση ήχου

Subwoofer Level Adjustment: 0 to +15

Subwoofer Phase Setting: 0° or 180°

BASS ENGINE SQ: 5Mode, Level 0 to +6

HighPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz

HighPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.

HighPassFilter (Gain): -12 to 0 dB

LowPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz

LowPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.

LowPassFilter (Gain): -12 to 0 dB

Time Correction: 0.0 - 9.9ms (0.1ms step)

Parametric Equalizer (Band 1): 20 - 100 Hz

Parametric Equalizer (Band 2): 63 - 315 Hz

Parametric Equalizer (Band 3): 125 - 500 Hz

Parametric Equalizer (Band 4): 250 - 1k Hz

Parametric Equalizer (Band 5): 500 - 2k Hz

Parametric Equalizer (Band 6): 1k - 4k Hz

Parametric Equalizer (Band 7): 2k - 7.2k Hz

Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k - 12k Hz

Parametric Equalizer (Band 9): 9k - 20k Hz

Parametric Equalizer (Gain): -7 to +7

Application Volume Level Setting: -14 to +14

Γενικά

Power Requirement: 14.4 V. DC (11-16V allowable)

Pre Output Voltage (Before Clipping): 4 V / 10k ohms

Maximum Mounting Angle: 30°

Weight: 2.9 kg

Διαστάσεις

Fits for Mercedes ML (W164) and GL (X164)

Chassis Size (W x H x D) mm: 178 x 100 x 164 mm

 

 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Alpine X800D-ML'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ